reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepienia

Ufff,nie bylo goraczki u Zuzanki,hurra! :-D
Dziewczynki,powiedzcie mi cos. chodzi mi mianowicie o te szczepionke na ramieniu przeciw gruzlicy. Bo Mojej Zuzi juz sie tam niezly babelek zrobil. ;-) No,ale to chyba musi sprawdzic pediatra,czy sie przyjela prawda? Bo pamietam,jak ja mialam robiona w podstawowce w reke,to pozniej mierzyli linijka,czy jest wystarczajaco duzy ten babelek i dopiero stwierdzali,czy sie przyjela... Wczoraj bylysmy u pediatry,no i nic na temat tego ramionka nie mowila... Kiedy Jej to sprawdza?

reklama
My po szczepieniu i ważeniu i mierzeniu. Waga 4500 g a dł 56 (inaczej mierzone niż w szpitalu) Więc mojej niuni przytyło sie kilogram i urosła 5 cm.
Ola płakała okropnie a teraz sobie smacznie śpi po jedzonku - Krzys też spał spokojnie po szczepieniach.

My też dziś byliśmy na szczepieniu i mała zniosła to nawet dobrze :) Dzilna była chyba dzielniejsza niz mama ;-) Waży 4500 czyli przybrała od urodzenia 1100, musi jej służyć mamusi cycolek :-)

Adasiu już wiem dlaczego Mycha była wołana na szcepienie.Wprowadzaja tam 2 programy i jeden obejmuje dzieci między 30 a 40 dniem życia(Milenka) oraz dla dzieci do 90 d.życia i jeszcze ten program się nie rozpoczął.Mają szczepionki,ale czekaja na decyzję Ministerstwa.....
Jak nie zadzwonią do piątku to idę szczepić na własną rekę:sick:

reklama
Do góry