reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczepienia

Renee,ja mialam stresa,jak poszlysmy do przychodni na wazenie,ze mi zacznie Zuzia plakac,czy cos,a tu prosze,byla taka spokojna,ze az sie milo zaskoczylam. :-D Ale,jakby sie rozplakala... To bym razem z Nia zaczela... :-(

Megus,dobrze wiedziec,ze nie jestem sama. ;-) Dziekuje za mile slowka. :-) Tyle,ze u mnie wlasnie o koszty chodz. :baffled: Ale,mam nadzieje,ze nie bedzie zle. ;-) Pani pediatra powiedziala,ze Zuzanka ma tego cialka w nozkach,ze nie powinno Ja az tak bolec. :-D Oby miala racje. ;-)

reklama
no witam dziewczynki po krotkiej przerwie; kiedy moge to drzemke sobie ucinam bo po kolkach i katarze to padam na pysk ze zmeczenia; a od poniedzialku sie biore za pobudzanie laktacji wiec hmm... co 3 godziny meczyc cyce do tego 40 minut ssania butli wiec bedzie jazda na maksa; ale co ja chcialam powiedziec AGUTKA ty glupot nie pisz ani tak nie mysl !!! ja sie dowiem ile ta szczepionka u nas kosztuje i wtedy zdecyduje; wyrzutow sumienia miec nie zamierzam jak mnie stac nie bedzie;

Cleo pewnie Wam lekarz poleci znając życie (praca w służbie zdrowia i kontakt z lekarzami). Oni, czyli lekarze, mają profity od firm farmaceutycznych i polecają rózne leki dane akurat firmy, która ich odwiedza i daje próbki, prezenty, organizuje "konferencje" i wyjazdy "szkoleniowe". No cóż takie życie :-( , oj już się człowiek napatrzył jak pacjenci siedzą przed gabinetem godzinami :-( a lekarze z miłą chęcią przyjmują wizyty składane przez gości z firm farmacetycznych

My już po szczepieniach (przedwczoraj) ...szczepiłam 6 w 1. U nas kosztuje to 160 zł. Dzieciaki ie były bardziej denerwujące niż w normalny dzień :-p

reklama
Do góry