reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczepienia

No i właśnie u nas 6 tyg, od ostatniego szczepienia minęło już ponad tydzień temu:baffled: , chyba muszę podejść do przychodni i po prostu spytać.

reklama
A my nie bedziemy mieli juz czwartego szczepienia bo wzeilismy Oliwii 3 razy szczepionke 6w1 i wtedy nie beirze sie juz tej czwatej na WZW bo zawiera sie to w tych poprzednich :-) I ciesze sie, wolalam doplacici a mniej kluc moaj MAłą Dupcie:tak:

Wy już czwarte szczepienia a my dopiero zaległe trzecie mieliśmy wczoraj. Adaś się nawet nie skrzywił. Mój bohater. No ale w takiej warstwie tłuszczyku to niewiele poczuł.:-D :-) :laugh2:

my musimy stosować różne "myki"żeby Przemka zająć w trakcie szczepienia,bierzemy ze sobą różne zabawki.Mały wprost nieciepri igieł,jak się udrapnie to też wrzeszczy w niebogłosy,oj delikatny ten mój chłopaczek;-)

My jutro wybieramy się na szczepienie, ciekawe jak mój maluszek to zniesie, ciekawi mnie też ile waży bo ostanio nie ma za dużego apetytu:-(:-(

A my dostaliśmy dzisiaj wezwanie na szczepienie-idziemy w czwartek. Też jestem ciekawa ile mała waży i mam nadzieje, że nie będzie bardzo płakać:no: :-(

Czy mogę się dołączyć do rozmowy?...

A jak wasze maluszki znosiły Szczepionki skojarzone? Pytam, bo dopiero co zaczęlismy Szczepić naszą cócię (jest po 2 dawce Pentaximu) Pytam sie was bo niektóre mamy z tego forum pewnie juz to przeszły ;-). Pozdrawiamy
Marta z Oliwcią

reklama
Do góry