reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepienia

No i właśnie u nas 6 tyg, od ostatniego szczepienia minęło już ponad tydzień temu:baffled: , chyba muszę podejść do przychodni i po prostu spytać.

reklama
A my nie bedziemy mieli juz czwartego szczepienia bo wzeilismy Oliwii 3 razy szczepionke 6w1 i wtedy nie beirze sie juz tej czwatej na WZW bo zawiera sie to w tych poprzednich :-) I ciesze sie, wolalam doplacici a mniej kluc moaj MAłą Dupcie:tak:

Wy już czwarte szczepienia a my dopiero zaległe trzecie mieliśmy wczoraj. Adaś się nawet nie skrzywił. Mój bohater. No ale w takiej warstwie tłuszczyku to niewiele poczuł.:-D :-) :laugh2:

my musimy stosować różne "myki"żeby Przemka zająć w trakcie szczepienia,bierzemy ze sobą różne zabawki.Mały wprost nieciepri igieł,jak się udrapnie to też wrzeszczy w niebogłosy,oj delikatny ten mój chłopaczek;-)

My jutro wybieramy się na szczepienie, ciekawe jak mój maluszek to zniesie, ciekawi mnie też ile waży bo ostanio nie ma za dużego apetytu:-(:-(

A my dostaliśmy dzisiaj wezwanie na szczepienie-idziemy w czwartek. Też jestem ciekawa ile mała waży i mam nadzieje, że nie będzie bardzo płakać:no: :-(

Czy mogę się dołączyć do rozmowy?...

A jak wasze maluszki znosiły Szczepionki skojarzone? Pytam, bo dopiero co zaczęlismy Szczepić naszą cócię (jest po 2 dawce Pentaximu) Pytam sie was bo niektóre mamy z tego forum pewnie juz to przeszły ;-). Pozdrawiamy
Marta z Oliwcią

reklama
Do góry