reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A ja jeszcze nie wiem,kiedy bedzie kolejne szczepienie Zuzanki,bo zmienilysmy przychodnie i czekamy na list z wezwaniem na kuj kuj.
Nasza przychodnia jest bardzo malutka i niewiele osob do niej nalezy to dlatego ze jestesmy tylko mala dzielnica Rybnika. Dlatego tez nie dostajemy listow z przychodni tylko sami musimy pilnowac terminow szczepien. Ale mnie to cieszy ze mieszkamy w takiej wiosce bo dzieki temu jest tu cisza, spokoj i jest bezpiecznie co dla dziecka jest bardzo wazne No i najwazniejsze-za plotem mamy plac zabaw i boisko :-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Luczynko,mi mieli wyslac list,tylko z tego wzgledu,ze zmienilam przychodnie i musza mi dac znac,ze z poprzedniej doszla karta szczepien,no i ze mamy sie stawic tego a tego dnia. ;-) No,ale,oczywiscie,ja jestem strasznie niecierpliwa i musialam dzis zadzwonic i sie dowiedziec,kiedy mam przyjsc,bo za tydzien mija 6 tygodni od poprzedniego szczepienia. No i mamy je 18 stycznia,tylko nie wiem,w co tym razem beda kuli Moja Coreczke. :-( Tzn. w co kuja w tej przychodni...
A ja idę z małą jutro do szczepienia i już jestem przerażona . Moja córa przez te szczepienia tak boi sie lekarzy, że jak tylko zblizy sie do niej żeby ja zbadac dostaje histerii:-( . Taki numer nam odwaliła u pani doktor w poniedziałek, chociaz ją akurat w ogóle nie powinna z niczym złym kojarzyć, tym bardzie że kobieta jest naprawdę przemiła i delikatna-po prostu dostała spazmów, nie szło jej uspokoić, ani nawet po badaniu ubrać-masakra!!!:-( Nie wiem czy jutro ją w ogóle będą szczepić, bo ma cały czas katar, ale boje sie i tak wchodzic z nia do lekarza. :-( :-( :-( No i tak mi jej szkoda!:-(
My juz po szczepieniu, chociaż zdziwiłam sie bo byłam pewna, że z katarem nie będą jej szczepić. Mam nadzieję, że żadnych rewelacji poszczepiennych nie bedzie. Boże jak to moje dziecko płakało :-( , tylko weszłam z nią do lekarza i położyłam na przewijaku, od razu był atak histerycznego płaczu, babka musiał ją zaszczepic u mnie na rękach, ale i tak był wrzask. Na szczęście dostała dzisiaj tylko Infanrix więc było tylko 1 ukłucie. Jak ja nie lubię tych szczepień :-(
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Renee,ja tez ich strasznie nie lubie - ale tak ma chyba kazda mama. :-( Serce mi peka,jak slysze ten placz Zuzi. :-(
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A My jutro na 13:20 idziemy na szczepienie. :-( :ninja: :unibrow: :chief: :dull: :sick: