reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepienia

U nas było drugie szczepienie rowniez w pupkę.Mała zapłakała tylko przy ukłuciu.Potem w nocy obudziła się z płaczem chyba przypomniała jej się ukłucie.

reklama
Nasza przychodnia jest bardzo malutka i niewiele osob do niej nalezy to dlatego ze jestesmy tylko mala dzielnica Rybnika. Dlatego tez nie dostajemy listow z przychodni tylko sami musimy pilnowac terminow szczepien. Ale mnie to cieszy ze mieszkamy w takiej wiosce bo dzieki temu jest tu cisza, spokoj i jest bezpiecznie co dla dziecka jest bardzo wazne :tak: No i najwazniejsze-za plotem mamy plac zabaw i boisko :-)

Luczynko,mi mieli wyslac list,tylko z tego wzgledu,ze zmienilam przychodnie i musza mi dac znac,ze z poprzedniej doszla karta szczepien,no i ze mamy sie stawic tego a tego dnia. ;-) No,ale,oczywiscie,ja jestem strasznie niecierpliwa :-p i musialam dzis zadzwonic i sie dowiedziec,kiedy mam przyjsc,bo za tydzien mija 6 tygodni od poprzedniego szczepienia. No i mamy je 18 stycznia,tylko nie wiem,w co tym razem beda kuli Moja Coreczke. :-( Tzn. w co kuja w tej przychodni...

A ja idę z małą jutro do szczepienia i już jestem przerażona:szok: :no: . Moja córa przez te szczepienia tak boi sie lekarzy, że jak tylko zblizy sie do niej żeby ja zbadac dostaje histerii:-( :no: . Taki numer nam odwaliła u pani doktor w poniedziałek, chociaz ją akurat w ogóle nie powinna z niczym złym kojarzyć, tym bardzie że kobieta jest naprawdę przemiła i delikatna-po prostu dostała spazmów, nie szło jej uspokoić, ani nawet po badaniu ubrać-masakra!!!:-( Nie wiem czy jutro ją w ogóle będą szczepić, bo ma cały czas katar, ale boje sie i tak wchodzic z nia do lekarza.:no: :-( :-( :-( No i tak mi jej szkoda!:-(

My juz po szczepieniu, chociaż zdziwiłam sie bo byłam pewna, że z katarem nie będą jej szczepić. Mam nadzieję, że żadnych rewelacji poszczepiennych nie bedzie.:no: Boże jak to moje dziecko płakało:szok: :eek: :-( , tylko weszłam z nią do lekarza i położyłam na przewijaku, od razu był atak histerycznego płaczu, babka musiał ją zaszczepic u mnie na rękach, ale i tak był wrzask. Na szczęście dostała dzisiaj tylko Infanrix więc było tylko 1 ukłucie. Jak ja nie lubię tych szczepień:no: :no: :baffled: :-(

reklama
Do góry