moninia24
Zaciekawiona BB
hej dziewczynyJestem co prawda z watku staraczki by zostac mama w 2011, ale czas dolaczyc do jakiegos miesiaca 2011, z kalkulatora wychodzi termin porodu na 1 marca 2011. Ta moja trzecia fasolinka robi mi psikusy.W ten poniedzialek zaczelam plamic, to nie krew tylko takie jasnobrazowe bardzo skape plamienie, pojechalam na ostry dyzur.tu w Uk w ogole nie przejmuja sie ciaza do 12 tyg, ale jak zobaczyli mnie taka zaplakana, to moze cos ich ruszylo.Sprawdzili wszystko, zrobili bete wyszla ponad 4400, nio i odeslali do domku po stwierdzioli, ze tak moze zdarzyc sie przy zagniezdzaniu.Dzis faktycznie juz w ogole nie ma plemienia, wczoraj juz tez bylo tego po prostu sladowa ilosc, ale skierowali mnie na USG dopochwowe by wykluczyc ciaze pozamaciczna itp. nadal jestem w szoku, ze sie tak przejmuja..Nio i w sumie byloby oki gdyby nie to, ze na monitorze zobaczylam pecherzyk, sliczny, nio ale dzidzi brak, oni twierdz nio i czytalam w necie, ze tak wlasnie wyglada usg w 5 tyg, a byc moze w ciaze zaszlam pozniej i to 4 tyg ciaza i pobrali krew czy beta wzrasta, kazali sie nie martwic bo nadal mam objawy ciazowe, wymioty itp...czekam na jutro i na wyniki bety, poszperalam w necie i sa zdjecia usg z 5 tyg i faktycznie wiekszosc to same pecherzyki...co o tym myslicie?
ps. z poprzednimi moimi kochanymy dzieciaczkami mialam usg w 9 tc i bylo juz widac male fasolki i pewnie to mi w glowie tak zamieszalo...
ps. z poprzednimi moimi kochanymy dzieciaczkami mialam usg w 9 tc i bylo juz widac male fasolki i pewnie to mi w glowie tak zamieszalo...