TuAga
Fanka BB :)
Inteligentną a nie wie że RODo mamy
Obywatel (zgodnie z RODO) ma pełne prawo podać swoje dane.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Inteligentną a nie wie że RODo mamy
A czy Tato to autorka posta?Obywatel (zgodnie z RODO) ma pełne prawo podać swoje dane.
A czy Tato to autorka posta?
Ależ Ty jesteś złośliwym człowiekiem, chyba niestety z problemami.Tatko. Zakładam, że są w stałym kontakcie i skoro pojawiają się tu relacje Tatka to on chętnie je podeprze swoim nazwiskiem w ramach walki z eksperymentem medycznym.
No i kolejny raz obrażasz innych. Chyba weszło Ci to w nawyk. Jak na razie tylko Ty masz takie zdanie o innych. Więc nie wiem nad czym się tu zastanawiać.I Dziewczyny, skoro już tak mi doradzacie, żebym się sobie przyjrzała to też to zróbcie. Dla Was serio anonimowy Tatko i "dwoje znajomych" to wiarygodne źródło?
Natomiast całe zespoły wybitnych zakaźników to dla Was "linki"?
Nie powinno mieć dla Was znaczenia co ja o Was myślę, ale jak czytam coś takiego to nie jestem w stanie nie mieć wrażenia, że rozmawiam z mało inteligentnymi osobami. Jeśli tak kogoś denerwuje i boli, że ktoś o nim myśli w ten sposób to warto się zastanowić czy bezpodstawnie.
Wiesz, że na początku pandemia kilku lekarzy powiedziało jakie ma zdanie na ten temat, oraz na temat szczepień ? I jakimś cudem zaczęli na nich szukać haków, więc ja się nie dziwię, że nikt nie chce oficjalnie mówić jakie ma zdanie na ten temat.Ok, ja już napisałam do tego szpitala z prośbą o statystyki, mam nadzieję, że odpiszą. Ty natomiast podaj imię i nazwisko Tatka i "znajomych" Skoro informacja jest pewna to nie powinno być z tym problemu. Jeśli jednak informacja jest nieprawdziwa to szpital będzie mógł pociągnąć Tatka do odpowiedzialności.
Podziwiam lekarzy, że leczą z narażeniem własnego zdrowia takich ludzi, serio.