reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepienia na COVID a ciąża !

To nie komentuj. Omijaj te posty. Ty możesz obrażać innych a jak ktoś coś napiszę w związku z Twoją osobą to nagle w ogóle Cię to nie rusza. Śmieszne...

To jest forum dyskusyjne :) Będę robiła co będę uważała za stosowne. Ty możesz myśleć, że jestem mało inteligentną manipulantką przekupioną przez firmę farmaceutyczną (😅), mnie to nie rusza. Jestem za dorosła, żeby się przejmować co ktoś o mnie myśli :)

Ja będę robiła to co robię, komentowała nieprawdziwe informacje, które powielacie, a Wy się denerwujcie i mnie oceniajcie. Luz :)

reklama
To jest forum dyskusyjne :) Będę robiła co będę uważała za stosowne. Ty możesz myśleć, że jestem mało inteligentną manipulantką przekupioną przez firmę farmaceutyczną (😅), mnie to nie rusza. Jestem za dorosła, żeby się przejmować co ktoś o mnie myśli :)

Ja będę robiła to co robię, komentowała nieprawdziwe informacje, które powielacie, a Wy się denerwujcie i mnie oceniajcie. Luz :)
No myślę,że ludzie nie lubią jak się z nich robi idiotów,więc mają prawo się zdenerwować. Ty za to możesz trochę powstrzymać swoją misję zbawiania świata i ukrócić chęć dowalenia innym.

No myślę,że ludzie nie lubią jak się z nich robi idiotów,więc mają prawo się zdenerwować. Ty za to możesz trochę powstrzymać swoją misję zbawiania świata i ukrócić chęć dowalenia innym.
Ludzie też mają tendencję do nie zauważania swojego postępowania i stawiania się w roli ofiary. Kilka postów wyżej już pisałam, że zaraz będzie kolejny stragan po tym jak Twoja koleżanka uparcie odchodziła od merytoryki (albo paramerytoryki raczej ;) ) i zaczęła personalne wycieczki. Proponuję zacząć od siebie. Ja nie będę nic zmieniać w swoim postępowaniu :)

Podaj źródło tej informacji. Link.

Ahhh, chyba się domyślam. Źródło: Tatko, który prędzej popełni samobójstwo niż da sobie wstrzyknąć preparat? :D

Oczywiście.
Plus dwoje znajomych z personelu medycznego w/w szpitala.
Tak, tak, wiem, dla Ciebie to żadne źródło, już to ustaliliśmy wcześniej, ale szczerze mi zwisa fakt, że wierzysz tylko w linki :D
I dziwne, akurat jak pomyślałam, że jesteś opłacaną krzykaczką, Ty nagle piszesz, że nie jesteś przekupiona przez firmę farmaceutyczną 🤔
W takim razie zostaje jeszcze opcja opłaconego pisowskiego trolla, a to już najgorzej 😔

Ludzie też mają tendencję do nie zauważania swojego postępowania i stawiania się w roli ofiary. Kilka postów wyżej już pisałam, że zaraz będzie kolejny stragan po tym jak Twoja koleżanka uparcie odchodziła od merytoryki (albo paramerytoryki raczej ;) ) i zaczęła personalne wycieczki. Proponuję zacząć od siebie. Ja nie będę nic zmieniać w swoim postępowaniu :)
No to szkoda bo przydaloby się. Każesz innym się zmieniać a sama stawiasz siebie w idealnym świetle. Wszystko co piszesz to najprawdziwsza prawda przecież. Dementujesz fake newsy a nieważne,że ktoś opisuje swoje spostrzeżenia i przeżycia. Dla Ciebie to są wyssane z palca anegdoty. No zastanów się nad tym. Jesteś tak zacietrzewiona w tym co robisz,że nie widzisz,że kogoś możesz urazić. Poczytaj swoje posty,może nie pamiętasz już co pisałaś.

Oczywiście.
Plus dwoje znajomych z personelu medycznego w/w szpitala.
Tak, tak, wiem, dla Ciebie to żadne źródło, już to ustaliliśmy wcześniej, ale szczerze mi zwisa fakt, że wierzysz tylko w linki :D
I dziwne, akurat jak pomyślałam, że jesteś opłacaną krzykaczką, Ty nagle piszesz, że nie jesteś przekupiona przez firmę farmaceutyczną 🤔
W takim razie zostaje jeszcze opcja opłaconego pisowskiego trolla, a to już najgorzej 😔

Ok, ja już napisałam do tego szpitala z prośbą o statystyki, mam nadzieję, że odpiszą. Ty natomiast podaj imię i nazwisko Tatka i "znajomych" :) Skoro informacja jest pewna to nie powinno być z tym problemu. Jeśli jednak informacja jest nieprawdziwa to szpital będzie mógł pociągnąć Tatka do odpowiedzialności.

Podziwiam lekarzy, że leczą z narażeniem własnego zdrowia takich ludzi, serio.

Ok, ja już napisałam do tego szpitala z prośbą o statystyki, mam nadzieję, że odpiszą. Ty natomiast podaj imię i nazwisko Tatka i "znajomych" :) Skoro informacja jest pewna to nie powinno być z tym problemu. Jeśli jednak informacja jest nieprawdziwa to szpital będzie mógł pociągnąć Tatka do odpowiedzialności.

Podziwiam lekarzy, że leczą z narażeniem własnego zdrowia takich ludzi, serio.
Inteligentna a nie wie że RODo mamy 🤦‍♀️

reklama
Do góry