reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Szczepienia na COVID a ciąża !

To nie komentuj. Omijaj te posty. Ty możesz obrażać innych a jak ktoś coś napiszę w związku z Twoją osobą to nagle w ogóle Cię to nie rusza. Śmieszne...

To jest forum dyskusyjne :) Będę robiła co będę uważała za stosowne. Ty możesz myśleć, że jestem mało inteligentną manipulantką przekupioną przez firmę farmaceutyczną (😅), mnie to nie rusza. Jestem za dorosła, żeby się przejmować co ktoś o mnie myśli :)

Ja będę robiła to co robię, komentowała nieprawdziwe informacje, które powielacie, a Wy się denerwujcie i mnie oceniajcie. Luz :)

reklama
To jest forum dyskusyjne :) Będę robiła co będę uważała za stosowne. Ty możesz myśleć, że jestem mało inteligentną manipulantką przekupioną przez firmę farmaceutyczną (😅), mnie to nie rusza. Jestem za dorosła, żeby się przejmować co ktoś o mnie myśli :)

Ja będę robiła to co robię, komentowała nieprawdziwe informacje, które powielacie, a Wy się denerwujcie i mnie oceniajcie. Luz :)
No myślę,że ludzie nie lubią jak się z nich robi idiotów,więc mają prawo się zdenerwować. Ty za to możesz trochę powstrzymać swoją misję zbawiania świata i ukrócić chęć dowalenia innym.

No myślę,że ludzie nie lubią jak się z nich robi idiotów,więc mają prawo się zdenerwować. Ty za to możesz trochę powstrzymać swoją misję zbawiania świata i ukrócić chęć dowalenia innym.
Ludzie też mają tendencję do nie zauważania swojego postępowania i stawiania się w roli ofiary. Kilka postów wyżej już pisałam, że zaraz będzie kolejny stragan po tym jak Twoja koleżanka uparcie odchodziła od merytoryki (albo paramerytoryki raczej ;) ) i zaczęła personalne wycieczki. Proponuję zacząć od siebie. Ja nie będę nic zmieniać w swoim postępowaniu :)

Podaj źródło tej informacji. Link.

Ahhh, chyba się domyślam. Źródło: Tatko, który prędzej popełni samobójstwo niż da sobie wstrzyknąć preparat? :D

Oczywiście.
Plus dwoje znajomych z personelu medycznego w/w szpitala.
Tak, tak, wiem, dla Ciebie to żadne źródło, już to ustaliliśmy wcześniej, ale szczerze mi zwisa fakt, że wierzysz tylko w linki :D
I dziwne, akurat jak pomyślałam, że jesteś opłacaną krzykaczką, Ty nagle piszesz, że nie jesteś przekupiona przez firmę farmaceutyczną 🤔
W takim razie zostaje jeszcze opcja opłaconego pisowskiego trolla, a to już najgorzej 😔

Ludzie też mają tendencję do nie zauważania swojego postępowania i stawiania się w roli ofiary. Kilka postów wyżej już pisałam, że zaraz będzie kolejny stragan po tym jak Twoja koleżanka uparcie odchodziła od merytoryki (albo paramerytoryki raczej ;) ) i zaczęła personalne wycieczki. Proponuję zacząć od siebie. Ja nie będę nic zmieniać w swoim postępowaniu :)
No to szkoda bo przydaloby się. Każesz innym się zmieniać a sama stawiasz siebie w idealnym świetle. Wszystko co piszesz to najprawdziwsza prawda przecież. Dementujesz fake newsy a nieważne,że ktoś opisuje swoje spostrzeżenia i przeżycia. Dla Ciebie to są wyssane z palca anegdoty. No zastanów się nad tym. Jesteś tak zacietrzewiona w tym co robisz,że nie widzisz,że kogoś możesz urazić. Poczytaj swoje posty,może nie pamiętasz już co pisałaś.

Oczywiście.
Plus dwoje znajomych z personelu medycznego w/w szpitala.
Tak, tak, wiem, dla Ciebie to żadne źródło, już to ustaliliśmy wcześniej, ale szczerze mi zwisa fakt, że wierzysz tylko w linki :D
I dziwne, akurat jak pomyślałam, że jesteś opłacaną krzykaczką, Ty nagle piszesz, że nie jesteś przekupiona przez firmę farmaceutyczną 🤔
W takim razie zostaje jeszcze opcja opłaconego pisowskiego trolla, a to już najgorzej 😔

Ok, ja już napisałam do tego szpitala z prośbą o statystyki, mam nadzieję, że odpiszą. Ty natomiast podaj imię i nazwisko Tatka i "znajomych" :) Skoro informacja jest pewna to nie powinno być z tym problemu. Jeśli jednak informacja jest nieprawdziwa to szpital będzie mógł pociągnąć Tatka do odpowiedzialności.

Podziwiam lekarzy, że leczą z narażeniem własnego zdrowia takich ludzi, serio.

Ok, ja już napisałam do tego szpitala z prośbą o statystyki, mam nadzieję, że odpiszą. Ty natomiast podaj imię i nazwisko Tatka i "znajomych" :) Skoro informacja jest pewna to nie powinno być z tym problemu. Jeśli jednak informacja jest nieprawdziwa to szpital będzie mógł pociągnąć Tatka do odpowiedzialności.

Podziwiam lekarzy, że leczą z narażeniem własnego zdrowia takich ludzi, serio.
Inteligentna a nie wie że RODo mamy 🤦‍♀️

reklama
Do góry