reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepienia na COVID a ciąża !

reklama
Wskaż mi gdzie ja namawiam do szczepienia? :) Ależ Ty masz kłopot z czytaniem ze zrozumieniem. Ja podaję sprawdzone informacje, na podstawie których myśląca jednostka sama podejmuje decyzje. Reaguje na nieprawdziwe informacje, które Wy szerzycie.
W każdym swoim poście namawiasz do szczepienia. Nie wprost, robisz to w zawoalowany sposob. Tak samo robisz ze wszystkich przeciwników szczepień głupków,którzy nie umieją czytać. Nie wprost, umiesz to pięknie wpleść w swoje wypowiedzi.

W każdym swoim poście namawiasz do szczepienia. Nie wprost, robisz to w zawoalowany sposob. Tak samo robisz ze wszystkich przeciwników szczepień głupków,którzy nie umieją czytać. Nie wprost, umiesz to pięknie wpleść w swoje wypowiedzi.

Reagując na fake newsy i podając linki do badań namawiam do szczepień? :) Może masz takie wrażenie bo jednak nauka i rzetelna wiedza za szczepieniami przemawiają? :)

Nie robię z nikogo głupka, ale zdecydowanie zauważam, że osoby, które nie wiedzą gdzie mają nerkę nagle są specjalistami w dziedzinie medycyny :)

To się nazywa manipulacja, a @TuAga jest wręcz MISTRZYNIĄ manipulacji :)
Z resztą jedną z cech toksycznych ludzi jest to, że nie uznają innego zdania, niż swoje własne i będą do utraty tchu przekonywać, namawiać, tłumaczyć i co tylko, że druga strona jest w błędzie :)

Reagując na fake newsy i podając linki do badań namawiam do szczepień? :) Może masz takie wrażenie bo jednak nauka i rzetelna wiedza za szczepieniami przemawiają? :)

Nie robię z nikogo głupka, ale zdecydowanie zauważam, że osoby, które nie wiedzą gdzie mają nerkę nagle są specjalistami w dziedzinie medycyny :)
Proszę Cię, nie wybielaj się tak. Ty za to jesteś specjalistą w dziedzinie namawiania i wklejania linków.

Wskaż mi gdzie ja namawiam do szczepienia? :) Ależ Ty masz kłopot z czytaniem ze zrozumieniem. Ja podaję sprawdzone informacje, na podstawie których myśląca jednostka sama podejmuje decyzje. Reaguje na nieprawdziwe informacje, które Wy szerzycie.
Myślę że zanim się zacznie nowa 100 dyskusje na forum pt "'ciaza 4tydz brak objawów martwię sie" również warto sięgnąć po źródła i naukowe badania. Jednostka samodzielnie myśląca dowie się wtedy ze np to ze piersi przestały boleć i są "miekkie" nie znaczy nic złego. Unikniemy dzięki temu setnego wątku na ten sam temat. Jak już tak obdarzasz wiara naukę a nie Panią z internetu która "nie umie odczytać morfologii bez norm obok" to zacznij od siebie 👍
Robisz z ludzi idiotów a sama inteligencję w niektórych tematach nie błyszczysz...

reklama
Do góry