reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

witaj Monika1213 jasne , że nie mamy nic przeciwko :-D czuj się jak u siebie ;-)
opowiedz coś o sobie :-)

ewon narazie jeszcze się wstrzymam z tym lekarzem, ale jeśli nie pojedziemy na święta do PL to tutaj pójdę choć nie chciałabym bo nasłuchałam się o lekarzach tutejszych różnych rzeczy:-(

reklama
A ja sie szykuje do gin na wizyte na 12;30,mam nadzieje ze w koncu ostatnia,termin mam na jutro ale malej jak do tej pory sie nie spieszy na ten swiat :) !

Hej Dziewczyny
mam dwóch synów 6 letniego Kubę i 1,5 rocznego Kacperka . Kuba urodził się w Szczecinie a dokładnie w Policach ,a Kacper w Anglii :tak::tak::tak:
a w tym roku dostaliśmy niespodzianke dość kosztowną( bo trzeba za to co miesiąc płacić ) po 14 latach czekania dostaliśmy mieszkanie i na 99% w wakacje wracamy do kraju .
i znowu jak trzy lata temu mam pietra wtedy gdy tutaj jechałam do męża bez języka (bo jestem rocznik czasow jęz,rosyjskiego w podstawówce;-)) a teraz jak to będzie po powrocie ,co z pracą itd

li-42354.png

li-42353.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Monika fajna niespodzianka:-) nie ma jak swoje mieszkanko:tak:
a w jakiej części szczecina będziecie mieszkać?

Mona powiedz Nadii, że tu ciocie czekają żeby ją zobaczyć ;-) I napisz jak po wizycie

Czarodziejka uparta ta moja Nadia ze nie wiem! ma cos po mamusi :)
ja po wizycie szyjka 2-0-0 jak przez cala ciaze,zero rozwarcia-malej sie jeszcze nie spieszy na ten swiat! A jutro mam termin! :/ wiem ze do 2 tygodni mozna jeszcze przenosic....Moja gin kazala mi jechac w poniedzialek do szpitala i powiedziec ze jestem po terminie.
Naa pewno popatrza na mnie jak na idiotke tam,ze zero skurczy a ja do szpitala przyjechalam i pewnie odesla do domu! No ale jak gin kazala to musze jechac:/ ciekawe czy beda mi robili jakies KTG czy cos-nie mam pojecia dziewczyny :/

No to Szczecin Wita Monika niespodzianka fajna(mieszkanko) szkoda ze trzeba za to placic jeszcze :))))

reklama
Mona pewnie zrobią Ci KTG mogą też usg ale to zależy od lekarza ,ja akurat miałam dwie cesarki więc nie czekałam :tak:
no szkoda ze trzeba płacić mimo ze nas w nim nie ma i to w sumie nie mało:wściekła/y::wściekła/y: , ale cóż wole płacić niż czekać kolejne 14 lat

li-42354.png

li-42353.png

Do góry