reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Hej
a my tutaj mamy taką paczkę dziewczyn i raz na jakiś czas dzieci zostają z tatusiami ,a mamusie jedzą i piją i sie zajefajnie bawią :tak::-D:tak:
i powiem Wam że jest to raz na jakiś czas potrzebne
a jesli chodzi o nerwy przy pociechach to tez czasami bym miała ochotę by nic nie widzieć nic nie slyszeć ale niestety tak się nie da i tylko zęby zaciskam bo bym tych moich uparciuchów normalnie ...............:wściekła/y::wściekła/y:
a teraz spadam bo zaraz koleżanka przyjdzie a winko sie chłodzi :happy2::-)

reklama
monika zazdroszcze Ci.moj mnie nie puszcza nigdzie :(( a jak chce isc to musze isc z dziecmi:/ i jak tu odpoczac od dzieci .z dziecmi?:(( ja to za bardzo tolerancyjna jestem,mu pozwalam. ale za to jutro to na kacu bedzie z dziecmi siedziec bo ide do roboty heheheheh bedzie zdychał a dzieci beda po nim skakały hihihihihi
to pisałam to szwagierki(bo jej maz poszedł z moim) i mowil ze ona ma focha i pisze do niej niech przyjdzie do mnie z dzieciakami popijemy to ona nie bo zrobui mu na złosc i idzie na balety :(( kurka tez chciałabym miec z kim zostawic dzieci:((po smierci mamy wszedzie musze je ciagac ze soba:((

Ostatnia edycja:
hej
pamieta ktos mnie tu jeszcze

Witam nowe mamusie

Kurcze czasu brak maz wyjechał my korzystamy z ostatnich ciepłych dni wiec każdą wolna chwile na dworze a jak wracamy to wiadomo domowe obowiązki i wieczorem w sumie padam razem z nimi

Mona
ja oboje urodziłam po terminie i zawsze miałam torbę przy sobie z Oliwka leżałam w szpitalu a z Kacperkiem wzięli mnie z IP i mówi ze dzis rodzę wiec warto miec ze soba

ewon chomiczki fajne my już naszego mamy ponad 2 lata

postaram sie częściej zaglądać do was

anulla jak w Norwegi Ci jest

Ewon dla mnie to tez dziwne :/ on moze a Ty nie a z jakiej to paki?! Skoro on moze to Ty kobietko tez powinnas od czasu do czasu wyjsc i sie zrelaksowac,nie mowie o balowaniu do samego ran :) ale piwko z kolezankami jak najbardziej.Moj juz z gory wie ze jak urodze i nie bede juz karmila to wychodze pozadnie sie napic ,za ten dluuuugi okres abstynencji :))) i nie ma nic przeciwko.Raz on wychodzi -raz ja i nikt nic nie mowi!Oj szkoda Cie dziewczyno :/*

ewon nie ma tak, że tylko M wychodzi- mamy równouprawnienie ;) Chociaż ja też nie wychodzę nigdzie sama, ale staramy się czasami gdzieś wyskoczyć razem albo zaprosić znajomych do nas...
asia fajnie, że znowu jesteś z nami :)

kurcze powiem wam ze ja to marze o wyjściu samej gdzieś nawet iść do galaxy i wypić kawę ale sama bez dzieci
a niestety nie mam takiej możliwość
jak mąż wraca to znów chce spędzać z nami czas wiec tez z dziećmi
jak mieszkałam u mamy to często mogłam wyskoczyć sobie na 2-3 godzi naładować akumulatory a teraz jak jestem sama to już ciężko :sorry:

reklama
hej dziewczyny :-)
witaj asia jasne , ze cie pamietamy :-D
w Norwegii sie podoba , jak pisala ewon poszlam do szkoly jezyka wiec niedlugo powinnam cos gadac wiecej :-) a tak po za tym apropo wyjsc to my tez ostatnio ( w piatek) bylysmy cala paczka 7 dziewczyn na piwku :-) chlopy z dziecmi a my sie troche rozerwalysmy , bylo fajowo :-) a dzis w ramach spacerku poszlismy sobie na gore Brandsøy masakra okolo godziny idziesz pod gore i jeszcze z wozkiem ale za to jaki widoczek :-Dwarto bylo
czesc kamila0606 opowiedz cos o sobie, skad jestes? kiedy rodzisz?itp

Do góry