reklama
czarodziejka87
Fanka BB :)
Niestety nadal 4. Rok temu zaczęłam zajęcia zgodnie z planem, 22października urodziłam, troszkę ponad miesiąc posiedziałam z mały w domku i poszłam dalej na zajęcia, ale jak w grudniu Szymon się rozchorował wzięłam dziekankę i teraz muszę powtarzać. Jednak nie żałuję tej decyzji. Kiedyś najważniejsze były dla mnie studia i skończenie ich w terminie z miarę dobrymi wynikami, ale dziecko potrafi zmienić całą hierarchię wartości. Dla niego potrafiłam rzucic bez wahania to co kiedyś było najważniejsze.
hej
u nas byle jak. Kuba super wyglada skóra czysta i gładka ale młodszy ma juz 2 tyg kaszel nic nie pomaga-dzis idziemy do lekarza,a ja znowu przeziebiona-ale tylko rzuciło sie na gardło,ledwo gadam i kaszel mega ostry mam kurde przez ta pogode człowiek sie wykonczy:/ ja tam kit ale najgorzej ,ze Damianus sie meczy juz tak długo.a i dzis z Kuba na szczepienie ide:/ zobaczymy czy wytrzyma
u nas byle jak. Kuba super wyglada skóra czysta i gładka ale młodszy ma juz 2 tyg kaszel nic nie pomaga-dzis idziemy do lekarza,a ja znowu przeziebiona-ale tylko rzuciło sie na gardło,ledwo gadam i kaszel mega ostry mam kurde przez ta pogode człowiek sie wykonczy:/ ja tam kit ale najgorzej ,ze Damianus sie meczy juz tak długo.a i dzis z Kuba na szczepienie ide:/ zobaczymy czy wytrzyma
czarodziejka87
ewon zdrówka dla Damianka, no i dla reszty rodzinki żeby nikt nie podłapał.
Ja próbuję załatwić rodzinne, ale ciągle coś i chyba nie zdążę złożyć w tym miesiącu chyba, że można później donieść dokumenty...
No i zaliczyłam dzisiaj 3 Lidle w poszukiwaniu odpowiedniego rozmiaru butów dla Szymona i dupa... Jakbyście widziały gdzieś rozmiar 23 czarne to mi kupcie
Ja próbuję załatwić rodzinne, ale ciągle coś i chyba nie zdążę złożyć w tym miesiącu chyba, że można później donieść dokumenty...
No i zaliczyłam dzisiaj 3 Lidle w poszukiwaniu odpowiedniego rozmiaru butów dla Szymona i dupa... Jakbyście widziały gdzieś rozmiar 23 czarne to mi kupcie
ewon duuuużo zdrowia dla Was
czarodziejka a co są jakieś na promocji?
I ponura jesień wrrrr. Wogóle ten wypadek autokaru - straszne. 13-letnia dziewczynka w dniu urodzin zginęła, a babcia za dobre wyniki w nauce na wycieczkę zabrała aj brak słów
czarodziejka a co są jakieś na promocji?
I ponura jesień wrrrr. Wogóle ten wypadek autokaru - straszne. 13-letnia dziewczynka w dniu urodzin zginęła, a babcia za dobre wyniki w nauce na wycieczkę zabrała aj brak słów
czarodziejka87
Niuunia są super skarpetki z abs-em, fajne rajstopki i butki na zimę za 24,99 i dobrej jakości, ze zginającą się podeszwą.
Agnieszko jeśli chodzi o chrzciny,ja we wrześniu organizowałam koło Lasku Arkońskiego w Karczmie ale podejrzewam,że stawka na osobę była ciut wyższa.Za to moja kumpela,robiła w tym samym okresie w Chacie Polskiej(chyba nie pomyliłam nazwy,knajpa jest w dole blisko zamku) i była zadowolona i chyba płaciła w okolicach właśnie 50 zł od osoby.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
czesc babeczki
jak się macie...korzystacie ze sloneczka?
czarodziejko - i jak sie mieszka---przyzwyczailas się już?
zylcia, ola - gdzie jestescie? jak hania i leonek?
meldować się
ewon - zdrówka---a macie inhalator? ponoż dobre na infekcje
pozdrawiam
jak się macie...korzystacie ze sloneczka?
czarodziejko - i jak sie mieszka---przyzwyczailas się już?
zylcia, ola - gdzie jestescie? jak hania i leonek?
meldować się
ewon - zdrówka---a macie inhalator? ponoż dobre na infekcje
pozdrawiam
reklama