reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Mona, bo zawsze każą jechać po terminie albo w dniu terminu na IP. Ja też byłam, kazali mi co drugi dzień przyjeżdżac na KTG. Ja urodziłam 3 dni po terminie, ale tylko dlatego, że przez wysokie ciśnienie wywołali poród, tak pewnie jeszcze bym sobie troszkę w ciąży pochodziła ;)

reklama
Monika w to fanie:) jak cos daj znac ja tam nie daleko czesto jestem-dokładnie na maja:D a te osiedle super zrobili:)))

mona mi zrobili ktg i zostawili na patologi do poniedzialku i wtedy cesarke zrobili-termin mialam na 15 a urodziłam 17:)

Hej:)
Dziewczyny ja po wczorajszym badaniu u gin z tego wszystkiego zapomnialam sie spytac jak dalej z tabletkami!
Biore Cyclo3 Fort i Feminatal N,do porodu wiem ze mam je brac...a po porodzie i jak dlugo???? Orientujecie sie moze??

Mona nie wiem jak długo ale bierz,bo np po cesarce po 6mies mi dopiero zaczeły wypadac włosy-bratowej tez tak. bo to po znieczuleniu tak jakos jest.

a to nasze chomiczki:)

Mona ja za każdym razem woziłam ze sobą torbę ta na wszelki wypadek :)
Z witaminami nie pomogę, bo brałam tylko pierwsze trzy miesiące kwas foliowy. Później od czasu do czasu tylko coś łyknęłam, ale to dlatego, że ja nie jestem fanką suplementacji ;)

ewon
fajne chomiczki :)

Szymon popsuł mi klawiaturę w laptopie (odpadły klawisze niektóre) i dziwnie mi się pisze ;)

hehe czarodziejka to nie zle Szymonek pewnie chce z ciotkami sobie na forum poklikac :)))
Ja co do tabletek to chyba przez cale zycie tyle nie bralam co przez te 9 miesiecy ! :) -tak samo z wizytami u lekarza.
Torbe wezme do auta tak na wszelki wypadek,najwyzej bede ja wozila :)

dzięki:D

Mona pewnie lepiej ja miec przy sobie niz zeby sie martwic:) ja tez woziłam:)

własnie co wróciłam do domu-padam na twarz.nie spojrzałam w internecie o ktorej mam tramwqaj i pojechałam,godzine czekałam na kosciuszki na 8 i sie okazało ze 8 nie jezdzi,poszłam na autobus a tam spedziłam pol godziny. dzieciaki szału dostawały i przy okazji dobijały mnie:( a autobusie kierowca tak zahamował ,ze wszyscy polecieli do przodu,a ja z nerwów tak sie na niego wydarłam,ze szok.dobrze ze nic sie nikomu nie stało,bo chyba bym go utukła.spowrotem tez sier naczekałam z gumieniec:( ( bo byłam po prad) . damian usnał bo nakrzyczałam na nich:( kurka tak dali mi do wiwatu ze oszalec idzie. takiej damian histerii mi narobił,kuba nic sie nie słuchał uciekał.masakra.wszystkiego mi sie odechciało.dobrze ze jutro ide do pracy do tej babeczki,psychiczne odpoczne. moj dzis poszedł po pracy na piwo,a mnie dziad bez dzieci nie chce puscic-dzis mega foch bedzie!!

reklama
Ewon ja piernicze to przeboje mialas-dzien pelen nerwow! nie zazdroszcze!
Mezulek powinien posiedziec z dziecmi po takim dniu a za to Ty na piwko powinnas isc gdzies ze znajomymi odreagowac troszke:)

Do góry