reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

witaj Monika1213 jasne , że nie mamy nic przeciwko :-D czuj się jak u siebie ;-)
opowiedz coś o sobie :-)

ewon narazie jeszcze się wstrzymam z tym lekarzem, ale jeśli nie pojedziemy na święta do PL to tutaj pójdę choć nie chciałabym bo nasłuchałam się o lekarzach tutejszych różnych rzeczy:-(

reklama
A ja sie szykuje do gin na wizyte na 12;30,mam nadzieje ze w koncu ostatnia,termin mam na jutro ale malej jak do tej pory sie nie spieszy na ten swiat :) !

Hej Dziewczyny
mam dwóch synów 6 letniego Kubę i 1,5 rocznego Kacperka . Kuba urodził się w Szczecinie a dokładnie w Policach ,a Kacper w Anglii :tak::tak::tak:
a w tym roku dostaliśmy niespodzianke dość kosztowną( bo trzeba za to co miesiąc płacić ) po 14 latach czekania dostaliśmy mieszkanie i na 99% w wakacje wracamy do kraju .
i znowu jak trzy lata temu mam pietra wtedy gdy tutaj jechałam do męża bez języka (bo jestem rocznik czasow jęz,rosyjskiego w podstawówce;-)) a teraz jak to będzie po powrocie ,co z pracą itd

li-42354.png

li-42353.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Monika fajna niespodzianka:-) nie ma jak swoje mieszkanko:tak:
a w jakiej części szczecina będziecie mieszkać?

Mona powiedz Nadii, że tu ciocie czekają żeby ją zobaczyć ;-) I napisz jak po wizycie

Czarodziejka uparta ta moja Nadia ze nie wiem! ma cos po mamusi :)
ja po wizycie szyjka 2-0-0 jak przez cala ciaze,zero rozwarcia-malej sie jeszcze nie spieszy na ten swiat! A jutro mam termin! :/ wiem ze do 2 tygodni mozna jeszcze przenosic....Moja gin kazala mi jechac w poniedzialek do szpitala i powiedziec ze jestem po terminie.
Naa pewno popatrza na mnie jak na idiotke tam,ze zero skurczy a ja do szpitala przyjechalam i pewnie odesla do domu! No ale jak gin kazala to musze jechac:/ ciekawe czy beda mi robili jakies KTG czy cos-nie mam pojecia dziewczyny :/

No to Szczecin Wita Monika niespodzianka fajna(mieszkanko) szkoda ze trzeba za to placic jeszcze :))))

reklama
Mona pewnie zrobią Ci KTG mogą też usg ale to zależy od lekarza ,ja akurat miałam dwie cesarki więc nie czekałam :tak:
no szkoda ze trzeba płacić mimo ze nas w nim nie ma i to w sumie nie mało:wściekła/y::wściekła/y: , ale cóż wole płacić niż czekać kolejne 14 lat

li-42354.png

li-42353.png

Do góry