reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Cześć dziewczyny:)

no za oknem nawet w miare,wkoncu mozna z dziecmi sie wybrac na mały spacerek:D jutro ma byc ponoc cieplutko:) oby.kurcze niech ta pogoda sie wkoncu robi bo co to za lato bedzie:(( jak taka w kratke to nie odpoczniemy nic:9 i zaraz znowu zima bedzie:( a czas leci.

zylcia a co te akktywne mamy to tylko ze szczecina??

reklama
matylda - i odmówili Ci z powodu braku stałej opieki nad dzieckiem? A co ich obchodzi z kim małą zostawisz? Żłobek to nie jest jednyna opcja przecież. Może któraś z babć by Ci zaświadczenie wystawiła ;-). No paranoja :no:
A z książką spokojnie - przeczytałąm już tyle rzeczy, że nie wierzę już we wszystko, co piszą :-p. Ale znalazłam parę ciekawych informacji z których być może skorzystam :tak:

olu tak tylko dlatego że niedoszły pracodawca napisał że nie mam opieki do malej, wg nich nie jestem zdolna do podjęcia pracy. mała ma tylko jedną babcię (moją mamę), która w tej chwili nie mogłaby się zająć opieką ponieważ sama załatwia swoje osobiste sprawy, do tego jest po 2 ciężkich operacjach i nie dała by rady.

zylciu jak tylko znajdę czas wejdę na aktywne mamy
ewon ja tez mam nadzieję, że już będzie ciepło

jutro mam zajęcia z fizykoterapii w Gryfinie w Lagunie, nareszcie wyrwę się z domu bez dzieci do tego odpocznę w całkiem miłym miejscu :-)

matylda ja tez jestem w PUPu juz dwa razy mnie wyrejestrowywali bo nie mialam opieki nad dziecmi:// teraz tez ich oszukałam ,ze mam opieke wrazie czego,ale tak naprawde tez nie mam:( bo Kuby do przedszkola nie chca,a opiekunki sa bardzo drogie(a oni znajda prace za 1000zl i mysla ze czlowiek poleci na skrzydlach do pracy). moze jak Kuba pojdzie do szkoly a Damiana przyjma do przedszkola to wtedy bede mogła pójsc do pracy.A PUP nie patrzy na to ,ze mamy 2dzieci,ze potrzebujemy ubezpieczenia-maja to gdzies,mam wizyte polowie czerwca i sie boje ze znajda prace mi i znowu zostane bez ubezp.mam nadzieje,ze jak moj juz wyjedzie wezmiemy szybki slub i bede miala ubezp,bo dzieci sa naszczescie na dziadka ubezp:)
Polska zawsze była zacofana i nie pomagała swoim obywatelom i dalej tak bedzie(choc po tej tragedii myslałam,ze moze cos sie zmieni,ale nic ku temu nie widac:((( )szpitale likwiduja ,ludzie nie maja pracy,nia ma placów zabaw,przedszkoli polska upadła na całego:(( jeżeli bedziemy mieli szanse to uciekamy stad.

a to my:)
p1490801.jpg

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie forumowiczki chciałbym poznać opinie Pań na temat nowo otwartego internetowego sklepu spożywczego w Szczecinie http://e-szop.szczecin.pl . Proszę nie traktować tego jako reklamy, bardziej jako swoistego rodzaju księgę propozycji i uwag. W myśl zasady to my jesteśmy dla Was, chcemy poznać Państwa spostrzeżenia by jak najlepiej sprostać wszystkim oczekiwaniom. Z góry dziękuje za wszystkie opinie te dobre jak i złe :-).

P.S. Jeśli uważają Panie ten post za niepotrzebny proszę nie odpowiadać.

Pozdrawiam E-Szop Internetowy sklep spożywczy Szczecin.[FONT=&quot][/FONT]

ewon fajne chłopaki- po mamusi:-)
Masz rację, że to co się dzieje w tym kraju to paranoja. Moja mama była 10 lat na rencie i teraz jej zabrali. Poszła się zarejestrować w Urzędzie Pracy, ale nadal nie może odebrać papierów z ZUS-u i już jest miesiąc bez pieniędzy. No i też mamy problem z ubezpieczeniem- ja i Szymon byliśmy na ubezpieczeniu mamy, ale teraz nie wiem jak to będzie, bo niby może nas ubezpieczyc na siebie jeśli jesteśmy na jej wyłącznym utrzymaniu, a wychodzi, że niby nie jesteśmy, bo mój M pracuje na umowę zlecenie... Sama już nie wiem jak to ma być...

ale sobie dziś odpoczęłam:-D
z samego rana pojechałam z synusiem na basen do Laguny, on hasał "luzem" a ja miałam zajęcia z fizykoterapii- wszystkie we wodzie.
były ćwiczenia, wyścigi z makaronami, masaże wodne itd, ubaw po sam pachy. brykałyśmy z dziewczynami jak nastolatki ;-).
po basenie i obiedzie pojechałam z dziećmi do mamy odpoczęłam od odpoczywania i wróciliśmy o 18.00 do domu. długo nie posiedziałam ponieważ moja mama zostawiła swoje klucze od domu na tylnej kanapie i musiałam zawieść jej z powrotem

czarodziejko nie wiem jak to jest na zleceniu, a mama pisała do ZUSu pismo o wydanie dokumentów?

witam

wszystkiego najlepszego dla naszych dzieciaczków....dużo słoneczka

ps. dziewczyny-my mamy pażdziernik?????????? ja juz nie daję rady z pogodą:confused:

reklama
Do góry