reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

czarodziejka

Kacper był zaraz po urodzeniu po opieka hnatyczyn to jest docent
ponije poszla na zwolnieni i przekazala nas do gadowskiej

ale kochanowska tez cieszy sie bardzo dobra opinia kolezanka chodzi do niej z synkiem

podam ci namiary

Hnatyszyn 603 633 131
kochanowska pod nr tel: 918806546 wiem ze ciężko sie dodzwonić nawet bardzo
Gadowskiej Poradni Wczesnej Interwencji neurologicznej, ul.
Skłodowskiej 14, tel 091 486-04-25
co do ostatniego nie jestem pewna numer
my do niej chodzimy do ośrodka wczesnej interwencji na rostockiej 125

91 426 81 97

pozdrawiammam nadzieje ze choc troche pomogłam

Ostatnia edycja:
reklama
a ja chciałam bardzo bardzo serdecznie podziękować dziewczynom za stawienie się na zabiegi:tak:
Kasiu, Sylwio, Aniu bardzo mi miło było was poznać, porozmawiać, dotknąć :-) jesteście super mamusiami i wspaniałymi kobietami:tak:

mam nadzieję że jeszcze nie raz się zobaczymy :-)

a ja chciałam bardzo bardzo serdecznie podziękować dziewczynom za stawienie się na zabiegi:tak:
Kasiu, Sylwio, Aniu bardzo mi miło było was poznać, porozmawiać, dotknąć :-) jesteście super mamusiami i wspaniałymi kobietami:tak:

mam nadzieję że jeszcze nie raz się zobaczymy :-)

Nie ma sprawy :)
Liczę o info o kolejnych praktykach :)

No więc okazało się, że żadnych szmerów w sercu nie ma, ciemiączko też jest ok. Naszego pediatrę, mimo, że zna panią doktor u której byliśmy diagnoza bardzo zdziwiła. Szkoda było tylko naszych nerwów. Dobrze, że mamy fajnego pediatrę w przychodni, który spokojnie nam wszystko wytłumaczył, zbadał małego i uspokoił :)

Cześć dziewczyny! Park Kasprowicza fajne miejsce, ale dla nas trochę drogi, może z mężem w jakiś wolny weekend czemu nie, ale sama raczej poruszam się bliżej domu, no i za bardzo nie korzystam jeszcze ze środków komunikacji miejskiej. Jeśli jest "tutaj" jakas mamusia z Pomorzan, chętnie się zapoznam bo wymiana doświadczeń to świeta rzecz. A dla dokładności powiem, że najczęściej spaceruję w parku przy ul.Boryny albo os. 9-go maja. Więc...zapraszam do wspólnego spaceru :) Pozdrawiam!
Witam Ania, ja jestem z pomorzan i tez spaceruje po 9 go maja często więc jakby co to zapraszam na spacer:-):-)
Matylda dzięki za zabieg, mnie też było miło cię poznać, i też chetnie skorzystam jeszcze z praktyk:-D:-D:-D:-D

A właściwie co można zrobić z takim oczyszczaczem? Co czyścić?

Poradźcie, co mogę kupić w imieniu Kassandry (pół roku) mężowi na dzień ojca? Słodycze raczej nie - i tak jest za gruby. :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Podobno można tym czyścić wszystko, dlatego boję się, że jak do wszystkiego to do niczego. Ale podoba mi się idea sprzątania bez detergentów i przy okazji dezynfekcji.

Co do prezentu to zależy od funduszy i zainteresowań tatusia. Mi się spodobało zrobienie puzzli ze zdjęcia, ale że mamy teraz sporo wydatków tacie wystarczy jak upieczemy mu jego ulubioną karpatkę;-)

Do góry