reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Cześć dziewczyny:)

no za oknem nawet w miare,wkoncu mozna z dziecmi sie wybrac na mały spacerek:D jutro ma byc ponoc cieplutko:) oby.kurcze niech ta pogoda sie wkoncu robi bo co to za lato bedzie:(( jak taka w kratke to nie odpoczniemy nic:9 i zaraz znowu zima bedzie:( a czas leci.

zylcia a co te akktywne mamy to tylko ze szczecina??

reklama
matylda - i odmówili Ci z powodu braku stałej opieki nad dzieckiem? A co ich obchodzi z kim małą zostawisz? Żłobek to nie jest jednyna opcja przecież. Może któraś z babć by Ci zaświadczenie wystawiła ;-). No paranoja :no:
A z książką spokojnie - przeczytałąm już tyle rzeczy, że nie wierzę już we wszystko, co piszą :-p. Ale znalazłam parę ciekawych informacji z których być może skorzystam :tak:

olu tak tylko dlatego że niedoszły pracodawca napisał że nie mam opieki do malej, wg nich nie jestem zdolna do podjęcia pracy. mała ma tylko jedną babcię (moją mamę), która w tej chwili nie mogłaby się zająć opieką ponieważ sama załatwia swoje osobiste sprawy, do tego jest po 2 ciężkich operacjach i nie dała by rady.

zylciu jak tylko znajdę czas wejdę na aktywne mamy
ewon ja tez mam nadzieję, że już będzie ciepło

jutro mam zajęcia z fizykoterapii w Gryfinie w Lagunie, nareszcie wyrwę się z domu bez dzieci do tego odpocznę w całkiem miłym miejscu :-)

matylda ja tez jestem w PUPu juz dwa razy mnie wyrejestrowywali bo nie mialam opieki nad dziecmi:// teraz tez ich oszukałam ,ze mam opieke wrazie czego,ale tak naprawde tez nie mam:( bo Kuby do przedszkola nie chca,a opiekunki sa bardzo drogie(a oni znajda prace za 1000zl i mysla ze czlowiek poleci na skrzydlach do pracy). moze jak Kuba pojdzie do szkoly a Damiana przyjma do przedszkola to wtedy bede mogła pójsc do pracy.A PUP nie patrzy na to ,ze mamy 2dzieci,ze potrzebujemy ubezpieczenia-maja to gdzies,mam wizyte polowie czerwca i sie boje ze znajda prace mi i znowu zostane bez ubezp.mam nadzieje,ze jak moj juz wyjedzie wezmiemy szybki slub i bede miala ubezp,bo dzieci sa naszczescie na dziadka ubezp:)
Polska zawsze była zacofana i nie pomagała swoim obywatelom i dalej tak bedzie(choc po tej tragedii myslałam,ze moze cos sie zmieni,ale nic ku temu nie widac:((( )szpitale likwiduja ,ludzie nie maja pracy,nia ma placów zabaw,przedszkoli polska upadła na całego:(( jeżeli bedziemy mieli szanse to uciekamy stad.

a to my:)
p1490801.jpg

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie forumowiczki chciałbym poznać opinie Pań na temat nowo otwartego internetowego sklepu spożywczego w Szczecinie http://e-szop.szczecin.pl . Proszę nie traktować tego jako reklamy, bardziej jako swoistego rodzaju księgę propozycji i uwag. W myśl zasady to my jesteśmy dla Was, chcemy poznać Państwa spostrzeżenia by jak najlepiej sprostać wszystkim oczekiwaniom. Z góry dziękuje za wszystkie opinie te dobre jak i złe :-).

P.S. Jeśli uważają Panie ten post za niepotrzebny proszę nie odpowiadać.

Pozdrawiam E-Szop Internetowy sklep spożywczy Szczecin.[FONT=&quot][/FONT]

ewon fajne chłopaki- po mamusi:-)
Masz rację, że to co się dzieje w tym kraju to paranoja. Moja mama była 10 lat na rencie i teraz jej zabrali. Poszła się zarejestrować w Urzędzie Pracy, ale nadal nie może odebrać papierów z ZUS-u i już jest miesiąc bez pieniędzy. No i też mamy problem z ubezpieczeniem- ja i Szymon byliśmy na ubezpieczeniu mamy, ale teraz nie wiem jak to będzie, bo niby może nas ubezpieczyc na siebie jeśli jesteśmy na jej wyłącznym utrzymaniu, a wychodzi, że niby nie jesteśmy, bo mój M pracuje na umowę zlecenie... Sama już nie wiem jak to ma być...

ale sobie dziś odpoczęłam:-D
z samego rana pojechałam z synusiem na basen do Laguny, on hasał "luzem" a ja miałam zajęcia z fizykoterapii- wszystkie we wodzie.
były ćwiczenia, wyścigi z makaronami, masaże wodne itd, ubaw po sam pachy. brykałyśmy z dziewczynami jak nastolatki ;-).
po basenie i obiedzie pojechałam z dziećmi do mamy odpoczęłam od odpoczywania i wróciliśmy o 18.00 do domu. długo nie posiedziałam ponieważ moja mama zostawiła swoje klucze od domu na tylnej kanapie i musiałam zawieść jej z powrotem

czarodziejko nie wiem jak to jest na zleceniu, a mama pisała do ZUSu pismo o wydanie dokumentów?

witam

wszystkiego najlepszego dla naszych dzieciaczków....dużo słoneczka

ps. dziewczyny-my mamy pażdziernik?????????? ja juz nie daję rady z pogodą:confused:

reklama
Do góry