reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Dzieki Matylda, mam ta ksiazke...probowalam od poczatku ta metode, ale nie da rady...Alan od razu szytwnial i sie prezyl, pojekiwal jakby chcial sie uspic ale nie dawal rady i histeryzowal...teraz tez tak jest...ech...

Co ddo pracy, to takiej tez bym nie chciala!!!

reklama
royanka - mati od urodzenia zasypiał sam--- zwyczajnie po karmieniu go odkładałam do łóżeczka--- czasami pokaprysił ale się uspokajał i zasypiał sam----------------do czasu kiedy podrósł i zaczął wyskakiwać z łózeczka --- nawet gdy dno był opuszczone na podłogę------------ teraz z nim chwilę leże i zasypia------ ale takie usypianie szarpie mi nerwa......
musisz wyrobić wieczorny rytuał--- kąpiel, jedzonko,bajeczka, buziak i papa------------>płacz-----> niech chwile popłacze3min------> idziemy, tulimy nie wyjmując z łóżeczka, wychodzimy -------> płacz 5min----------> wracamy, tulimy, wychodzimy---------->płacz 7min--------- i tak co wieczór

zylcia napisalam na pw

Ostatnia edycja:
Hej kobitki - chciałyście to macie ;-).

Tadaaam:

Zobacz załącznik 248099

matylda - a czy ja też mogę książkę na maila? Prześlę Ci adres na priv :sorry2:

royanna - życzę powodzenia na chrzcie i przyjemnego wypoczynku nad morzem. Też bym sobie pojechała!

ryba - życzę zdrówka! A dr. Płonka też fajnie gadał do mojego synka - żeby się lepiej na usg ułożył i - co mnie zaskoczyło - mały się słuchał! To się nazywa doświadczenie lekarza!

assiia - dzięki, liczę na to, że - po pierwsze - to tylko prognoza - a po drugie - może tyle nie przytyje ten mój skarbeczek.

Mama_ola-Leonek na niezlego przystojniaka sie zapowiada!!! A jak pieknie zapozowal! Moj Alus tak nie chcial-wtulal sie w mamusie jak to dr okreslil-i ddo teraz mu zostalo ;)

A ja mam znowu zapalenie piersi...odd tego nocnego cyckania chyba...I temperatura rosnie. Narazie 38.2stC :(
A z Alanem jutro rano jedziemy na dyzur do dr bo nasz nie przyjmuje, a Alus zaflegmiony strasznie, takim bakteryjnym katarem :(

Kiedy te chorobska opuszcza moje dzieciaczki i pojda precz???!!!

mama ola ale cudny synuś, a usteczka... mmm... ślicznusi
royanna oby szybko przeszło Alankowi, ciepło się robi i koniec z chorowaniem
U nas z usypianiem też nie jest idealnie, ale sami sobie jesteśmy winni. Początkowo Szymek spał w łóżeczku i było ok, ale po tych bezdechach jak wróciliśmy ze szpitala do domu, bałam się, żeby znowu mu się nie przytrafiły, więc zaczął spać z nami. I tak już zostało... Teraz w łóżeczku nie uśnie- usypia jedynie na naszym łóżku wtulony we mnie. Jak próbuję przenieś go do łóżeczka to się budzi, ewentualnie pośpi 10min i płacze.

dzien dobry pochmurnie
dziewczynki - brać sie za samodzielne zasypianie --- teraz tylko taka okazja - poki nie wyjdą z łóżeczka ;))

miłego dnia

Witam wszystkie Hot Mamuśki za Szczecina!
Chciałabym zaprosić Was na imprezkę z okazji Dnia Mamy, którą organizuję wraz z moją przyjaciółką. Więcej informacji poniżej! ZAPRASZAM SERDECZNIE!

Pozdrawiam,
Paulina - mama 1,5 rocznego Marcelka:O)

Impreza z okazji Dnia Mamy
Kiedy: 26.05.2010 (środa)
Miejsce: klub BoomBar, ul. Boguslawa 43 Szczecin
Godzina: 20:00-24:00
Wstep: dla Pań WOLNY

Hot Mama Night Out jest to impreza dla nowoczesnych mam, lubiących zrobić coś dla siebie i lubiących dobra zabawę Impreza ma umożliwić nawiązanie kontaktów, wymianę doświadczeń i przede wszystkim mile spędzenie czasu w gronie kobiet o podobnych zainteresowaniach.

W programie imprezy m.in. ;

Poznaj Swoje Atuty - konsultacje z brafitterką, która zajmuje się profesjonalnym doborem biustonoszy i odpowie na wszystkie pytania z tym związane;

Podbij Parkiet – udział w zajęciach tańca, które odbędą się podczas imprezy.

Stań się Jeszcze Piękniejsza – porady profesjonalnej wizażystkioraz konsultacje ze specjalistkami od kreowania wizerunku;

Zajrzyj w Swoją Przyszłość – wróżby i konsultacje z numerologiem.

Będzie również losowanie nagród, zdrowe przekąski oraz tona dobrej zabawy.

To wydarzenie jest prezentem, który każda mama powinna sprawić samej sobie!

Osoba kontaktowa: Paulina Hernandez tel: 514766877 email: paulina@hotoutlet.pl
Katarzyna Kluczek tel: 530505095 email: kate@hotoutlet.pl

Załączniki

• ulotka2 str kopia.jpg
    ulotka2 str kopia.jpg
    54,6 KB · Wyświetleń: 31
no u nas tez z małym problemy zdrowotne miał dwa razy bezdech ale to jeszcze w szpitalu pozniej sie nie pojawiły
ale mimo tego spal w swoim łóżeczko łóżeczko znów miałam za glowa spiąc głowa moja dotykała szczebelków zeby miec go najblizej siebie

efekt taki ze ma ponad rok i zasypia sam kładę go do łózka buziak i wychodzę on sobie gada spiewa i zasypia sa wyjatki wiadomo zabki albo jak choroba ze usypianie wyglada inaczej ale sporadyczne przypatki
tym razem byłam mądrzejsza bo przy coreczce usypialam ja w naszym łóżku do prawie 3 lat

ale jak poszla spac sama do swojego pokoju to robilam tak jak wczesnej napisała hana kladlam do lozka i wracalam po chwili bywalo to bardzo meczące bo wędrowałam czasami godzinę zanim zasnęła
ale zasypia tez sama w swoim pokoju wiec konsekwencja działa cuda

wytrwałość dziewczyny

Ostatnia edycja:
Co za nudny dzień... liczyłam na ładną pogodę i długi spacer z Szymkiem, ale chyba nic z tego. Siedzimy sami w domku, bo M pojechał na mecz. Ciekawe, o której wróci, bo już mi się tęskni.

reklama
hej

czarodziejka moj tez pojechał na mecz:D i podobno wyjazd maja o19 .moj mial zadzwonic jak dojedzie ale juz pewnie siedzi na stadionie i nawet nie mysli o nas:D tez siedze w domu z nudów:( jak na złość pogoda do kitu:(( tez miałam pójść z maluchami sie przejść ale nie ma sensu wychodzić:( myślałam ,ze fajnie spedze z dziecmi czas na dworze a tu ... się zanudze.

mama ola synuś cudny:)

Ja naszczescie z Damianem nie mam problemów jak jest spiący albo sam sie położy i usnie albo włanczam mu baje i po chwili zasypia,.a w nocy nie raz przyjdzie do nas to ja pózniej go spowrotem zanosze i nie przychodzi:)

Do góry