reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce,
masz już jeden roczek więcej :)
Wszystkiego naj naj Damianku

reklama
Dziekuje za zyczonka,
pogoda sie zrobi to mam nadzieje,ze wybierzemy sie na spacerek:)))

aniu co tam?? kiedy odwiedzisz nas?? teraz bedzie pogoda to bedziemy mogły połazić na spacerki:D i jak bedziesz pilnowac tego bobaska???dużo zdrówka dla Boryska:))

WIOSNA:-):-):-) Cudowna pogoda, oby już tak zostało. Wreszcie zaczynam czuć, że żyję:-p
Zrobiliśmy sobie po szczepieniu spacerek, przy okazji kupiłam sobie dwie bluzeczki;-)
Dziewczynki już niedługo będziemy mogły się spotkać na spacerku:-)

I znowu forum zamarło...
No ale mnie też tu miało dzisiaj nie być. Mielismy jechać na wieś. Wczoraj pół dnia się pakowałam- ciuszki dla małego, mleko, woda, słoiczki, kaszka, podgrzewacz, czajnik, pieluchy...zresztą same wiecie... Rano jakoś się zapakowaliśmy, przy wyjeździe ze Szczecina zatankowaliśmy, mały ładnie usnął i jedziemy... aż tu nagle przy zjeździe na Stargard coś zaczęło stukać, zapaliła się lampka pompy paliwowej i czerwona od oleju, zjechaliśmy i jak staneliśmy to już auto nie odpaliło:wściekła/y: Nasza wycieczka skończyła się holowaniem do Szczecina:baffled:
Aż się boję ile będą chcieli za naprawę... zastanawiam się czy nie wyjdzie taniej kupić inne autko. Tylko dlaczego musiało paśc na mój samochód, a nie auto mojego M?

Czarodziejka no to faktycznie przygoda nieciekawa z tym samochodem, też bym sobie gdzieś pojechała odpocząć i najchętniej sama:-) pewnie długo bym nie wytrzymała i zaczęła tęsknić za dzieciakami;-) no i za mężulkiem.:-D no ale na razie na żaden wyjazd się nie zapowiada... praca, dom, dzieci dobrze że wiosna już idzie to chociaż słoneczko poświeci...

A to mój młodszy brudasek...

Załączniki

• PICT4629..JPG
    PICT4629..JPG
    50,5 KB · Wyświetleń: 30
karou jaki słodziak:-)

ja wczoraj w szkole, dzis z małą jechałam do Dąbia na dyżur rodzinnych, gdzie wielmożna pani doktor z wielką łaska zechciała osłuchać mi dziecko po czym odesłała z niczym do rodzinnej. dobrze że mam w domu syrop na kaszel i coś przeciw gorące. kurcze lecznictwo na psy schodzi, czułam sie jak w anglii, tylko że tam na wszystko paracetamol dają.....
więcej tam nie pojadę:-(

dziewczynki powiedzcie mi czy w dni świąteczne w zdrojach na izbie przyjęć trzeba mieć skierowanie jak dziecko nagle zachoruje?

kaoru śliczniusi:)

a ja nawet nie mam jak posiedzieć i popisać mój chłop bez pracy i siedzi na kompie cały dzień:((( i zaczyna mnie drażnić.

no pogoda zaczyna sie robic fajna tylko ten deszczyk nie potrzebny:/ ale w poniedz czy we wtorek ma byc 16stopni:D to wyladuje w parku hihihi

kurcze mam do sprzedania troche cuszków po Damianie :spodnie,bluzy,czapki,kurtke na wiosne,sandałki ,tenisówki ale nie mam jak fotek zrobic:( ale jak cos to mozemy sie spotkac (jakby któras była chetna) i wtedy obejzycie je:)

Ostatnia edycja:
reklama
a tu co taka cisza?????????
pewnie wszystkie z maluchami na spacerki wyjechały:-(
ja znów udooopiona w domu mała ma zapalenie oskrzeli.

iwonko po świętach podjedziesz ze mną na łowy do lumpa na Słoneczne?

Do góry