reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Cześć dziewczyny :-) szukam opini na temat dr Czajkowskiego - czy spotkałyście się z nim, jakie są wasze opinie? będę wdzieczna za informacje :tak:

reklama
Niuunia ja u czajkowskiego byłam na usg jak bylam w ciazy z synem i powiem tak gosc starszy ale dokladny ale bardziej polecam Węgrzynowskiego płonke oni byli na Unii nie wiem jak teraz USg drozsze ale i lekarze naprawde super i sprzęt lepszy

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny:-) wszystkie tak czekałyśmy na wiosnę, że teraz każda na spacery lata i nie ma czasu no forum;-)
Mój mały śpi, zrobię jakiś obiadek, ogarnę się i lecimy na manczatan. Muszę rozejrzeć się za czymś na wesele:-)

Czesc dziewczyny:)
ja dzis caly dzien lataøam po agencjach pracy z Damiankiem ,teraz moj z kuba pojechal po prad wiec mam chwilke aby popisac:) wkoncu pogoda sie robi :) juz teraz to coraz czesciej bede chodzic po dworzu.
kurzce odebralam damianka wyniki krwi znowu sa wysokie:( ( te watrobowe badania) ,za 3tyg mam je powtórzyć,rodzinna mowi zebym sie nie martwila na zas choc jak tu sie nie martwic:((

niuniia czajkowski? a gdzie przyjmuje? bo cos nazwisko mi swita ale nie wiem gdzie hehe jak na wielkopolskiej to go polecam:) u mnie cala dzielnica do niego chodzila i u zadnej sie nie pomylil:))))

niuniia czajkowski? a gdzie przyjmuje? bo cos nazwisko mi swita ale nie wiem gdzie hehe jak na wielkopolskiej to go polecam:) u mnie cala dzielnica do niego chodzila i u zadnej sie nie pomylil:))))

tak, tak przyjmuje na wielkopolskiej ;-)w poniedziałek się wybieram, bo moja ginka go poleciła zobaczymy co powie :-)

i nas wywiało dziś na dwór, byłyśmy 3 godzinki, mała pospała a teraz bierzemy się za obiadek.
do jutra jesteśmy sami bez A. znów cholerna delegacja:-(

Dziewczynki to kiedy wybieramy się na wspólny spacer?;-) My wczoraj byliśmy na zakupach. Oczywiście jak zwykle kasy poszło kupe, ale za to obkupiłam małego na wiosnę:-)
Przydałoby się pooszczędzac na nowy samochód, ale ja tak lubię zakupy...:-D:-D:-D
Dzisiaj wybieramy się na spacer do parku kasprowicza:-)

reklama
Witam dziewczyny coś tu pusto, ciekawe dlaczego? śpicie już?
Moje małe spią a ja odpoczywam, a jk u was z porządkami świątecznymi, ja dziś okna pomyłam i całą reszte i już ma spokój, a jutro dziewczyny moje do babci na weekend jadą a do mnie koleżanki na drinka:-);-) miły wieczór się zapowiada...;-)

Do góry