reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Witam
u nas panuje w domu angina, na razie tylko starsza córa, mam nadzieje że na małą nie przejdzie, mnie też głowa boli, no ale cóż... Pada śnieg zimno wiosny brak, a mi już tak się chce buzie na słoneczko wystawić...

ja tez juz sie nie moge doczekac wiosny:tak: na dzialeczce polezec na lezaczku , obiadek na tarasie ..wieczorkiem jakies piwko :-)
narazie to nie zaciekawie z ta pogoda niestety:angry: do tego mlody jeszcze sie rozchorowal :-(
ale tyle dobrego , ze chociaz moj mezulek na 3,5 tygodnia :-Dwrocil to nie musze sie z tym wszystkim sama radzic

reklama
Podobno ma być już co raz cieplej... oby... bo na sobotę zaplanowałam wyjazd na wieś, a bardzoooo nie lubię jak coś idzie nie po mojej myśli:-p No i mam nadzieje, że na święta będzie ciepło, bo w Wielkanoc mamy ślub i boję się, żeby mi mały się nie przeziębił

hej babeczki!
u mnie nadal chlopcy zdrowi, a z Alankiem wlasciwie jest gorzej niz przed tygodniem, choc ogolnie w dobrej formie. Sama dr jest zdziwiona, ze ma zapalenie oskrzeli a wyglada dobrze. Wiaze to z alergia. Ale ma nas jeszcze odwiedzic jutro aby zobaczyc maluszka. A maciejek ma stawiane banki. Czyli ciag dalszy szpitalu w domu. Nic innego nie robie jak serwuje lekarstwa, inhaluje, oklepuje itd.

A Wam milego dnia zycze i wiosny!!!

hej babeczki!
u mnie nadal chlopcy zdrowi, a z Alankiem wlasciwie jest gorzej niz przed tygodniem, choc ogolnie w dobrej formie. Sama dr jest zdziwiona, ze ma zapalenie oskrzeli a wyglada dobrze. Wiaze to z alergia. Ale ma nas jeszcze odwiedzic jutro aby zobaczyc maluszka. A maciejek ma stawiane banki. Czyli ciag dalszy szpitalu w domu. Nic innego nie robie jak serwuje lekarstwa, inhaluje, oklepuje itd.

A Wam milego dnia zycze i wiosny!!!

Dużo zdrówka dla chłopaków. Szymon jak miał zapalenie płuc też nie było po nim nic widac. Nawet temperatury nie miał.

Kingusia ale piękna i duża córeczka:-) jeszcze raz gratuluję

Dużo zdrówka dla chłopaków. Szymon jak miał zapalenie płuc też nie było po nim nic widac. Nawet temperatury nie miał.
(...)
Dziekuje :)
Szymon i Alanek to rowiesnicy :) podobnie urodzeni :)
Alanek mial zapalenie pluc jak mial 3 tyg. Bylismy wtedy z nim w szpitalu 10dni. Mial tylko silny katar a potem kaszel. I tam dowiedzialam sie, ze u noworodkow bardzo zadko wystepuje temperatura, a przy zapaleniu pluc czy oskrzeli nawet czesto jej nie ma u niemowlat i malych dzieci. Szkoda, bo czesto jest to sygnal, ze cos sie dzieje.

reklama
dzien dobry
szybciutko przed pracką

kingusia - ale śliczna kornelka--- jakie ma policzki cudniaste:happy2: niech się zdrowo chowa

.....................idzie wiosna:happy2::happy2::happy2:

Do góry