reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce,
masz już jeden roczek więcej :)
Wszystkiego naj naj Damianku

reklama
Dziekuje za zyczonka,
pogoda sie zrobi to mam nadzieje,ze wybierzemy sie na spacerek:)))

aniu co tam?? kiedy odwiedzisz nas?? teraz bedzie pogoda to bedziemy mogły połazić na spacerki:D i jak bedziesz pilnowac tego bobaska???dużo zdrówka dla Boryska:))

WIOSNA:-):-):-) Cudowna pogoda, oby już tak zostało. Wreszcie zaczynam czuć, że żyję:-p
Zrobiliśmy sobie po szczepieniu spacerek, przy okazji kupiłam sobie dwie bluzeczki;-)
Dziewczynki już niedługo będziemy mogły się spotkać na spacerku:-)

I znowu forum zamarło...
No ale mnie też tu miało dzisiaj nie być. Mielismy jechać na wieś. Wczoraj pół dnia się pakowałam- ciuszki dla małego, mleko, woda, słoiczki, kaszka, podgrzewacz, czajnik, pieluchy...zresztą same wiecie... Rano jakoś się zapakowaliśmy, przy wyjeździe ze Szczecina zatankowaliśmy, mały ładnie usnął i jedziemy... aż tu nagle przy zjeździe na Stargard coś zaczęło stukać, zapaliła się lampka pompy paliwowej i czerwona od oleju, zjechaliśmy i jak staneliśmy to już auto nie odpaliło:wściekła/y: Nasza wycieczka skończyła się holowaniem do Szczecina:baffled:
Aż się boję ile będą chcieli za naprawę... zastanawiam się czy nie wyjdzie taniej kupić inne autko. Tylko dlaczego musiało paśc na mój samochód, a nie auto mojego M?

Czarodziejka no to faktycznie przygoda nieciekawa z tym samochodem, też bym sobie gdzieś pojechała odpocząć i najchętniej sama:-) pewnie długo bym nie wytrzymała i zaczęła tęsknić za dzieciakami;-) no i za mężulkiem.:-D no ale na razie na żaden wyjazd się nie zapowiada... praca, dom, dzieci dobrze że wiosna już idzie to chociaż słoneczko poświeci...

A to mój młodszy brudasek...

Załączniki

• PICT4629..JPG
    PICT4629..JPG
    50,5 KB · Wyświetleń: 26
karou jaki słodziak:-)

ja wczoraj w szkole, dzis z małą jechałam do Dąbia na dyżur rodzinnych, gdzie wielmożna pani doktor z wielką łaska zechciała osłuchać mi dziecko po czym odesłała z niczym do rodzinnej. dobrze że mam w domu syrop na kaszel i coś przeciw gorące. kurcze lecznictwo na psy schodzi, czułam sie jak w anglii, tylko że tam na wszystko paracetamol dają.....
więcej tam nie pojadę:-(

dziewczynki powiedzcie mi czy w dni świąteczne w zdrojach na izbie przyjęć trzeba mieć skierowanie jak dziecko nagle zachoruje?

kaoru śliczniusi:)

a ja nawet nie mam jak posiedzieć i popisać mój chłop bez pracy i siedzi na kompie cały dzień:((( i zaczyna mnie drażnić.

no pogoda zaczyna sie robic fajna tylko ten deszczyk nie potrzebny:/ ale w poniedz czy we wtorek ma byc 16stopni:D to wyladuje w parku hihihi

kurcze mam do sprzedania troche cuszków po Damianie :spodnie,bluzy,czapki,kurtke na wiosne,sandałki ,tenisówki ale nie mam jak fotek zrobic:( ale jak cos to mozemy sie spotkac (jakby któras była chetna) i wtedy obejzycie je:)

Ostatnia edycja:
reklama
a tu co taka cisza?????????
pewnie wszystkie z maluchami na spacerki wyjechały:-(
ja znów udooopiona w domu mała ma zapalenie oskrzeli.

iwonko po świętach podjedziesz ze mną na łowy do lumpa na Słoneczne?

Do góry