reklama
pvogt
Początkująca w BB
Dziewczyny, potrzebuję namiary na dobrego i niedrogiego fryzjera. W końcu oprócz bycia Matką Polką chcę się poczuć też jak rasowa kobitka. Potrzebuję salon, gdzie dobrze obcinają, cieniują włosy, bo swojego ulubionego fryzjera mam w Bydgoszczy i siłą rzeczy latac tam nie będę W Szczecinie nie mam rozeznania. Dzieki za info.
aniulla26
mamuśka
Ja niedawno byłam w salonie Davidos na ul.Piastów 66 i powiem , że podobało mi się jak babka zrobiła mi pasemka na czarnych włosach więc był problem , ale wyszło jej to bardzo dobrze no i strzyżenie też było OK, a cena rewelacja bo tylko 110 zł zapłaciłam :-):-):-)
pvogt
Początkująca w BB
dzięki za info. Wypróbuję i dam znać
siwiutka1988
Zaciekawiona BB
Witam Ja również jestem ze szczecina Mam 10-miesiecznego synka i mieszkamy na prawobrzezu Pozdrawiam wszystkie szczecinianki :-)
Cześć!
Ja również jestem ze Szczecina, jestem mamą 5-miesięcznego synka. Od 4 miesięcy mieszkamy w Podjuchach. Moja pociecha przyszła na świat w Szpitalu Wojskowym i gorąco polecam ten szpital przyszłym mamuśkom :-)
Mam pytanko, czy była któraś z Was ze swoim niemowlakiem na basenie na bezrzeczu? Podobno są tam zajęcia dla maluszków.
Pozdrawiam cieplutko
Ja również jestem ze Szczecina, jestem mamą 5-miesięcznego synka. Od 4 miesięcy mieszkamy w Podjuchach. Moja pociecha przyszła na świat w Szpitalu Wojskowym i gorąco polecam ten szpital przyszłym mamuśkom :-)
Mam pytanko, czy była któraś z Was ze swoim niemowlakiem na basenie na bezrzeczu? Podobno są tam zajęcia dla maluszków.
Pozdrawiam cieplutko
szanowne mamy ze Szczecina mam gorącą prośbę-szukam dobrego kardiologa dziecięcego,który ma swój sprzęt i robi echo serca dzieciaczkom!!!może być prywatnie...bo na służbę zdrowia trudno liczyć!!!
piszcie na forum albo na priv jak kogoś macie!!
piszcie na forum albo na priv jak kogoś macie!!
reklama
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
Lulka Danuta Kardiolog - Szczecin - Katalog Firm - Polish Yellow Pages
polecam ta panią doktor,
mój synek był pod jej opieką, dla dziecka zrobi bardzo dużo. dla nas zaginała terminy żeby mały miał usg serduszka zrobione
powodzenia i napisz czy cię udała wizyta:-)
polecam ta panią doktor,
mój synek był pod jej opieką, dla dziecka zrobi bardzo dużo. dla nas zaginała terminy żeby mały miał usg serduszka zrobione
powodzenia i napisz czy cię udała wizyta:-)