reklama
Witam serdecznie. Wstałam dziś o 6.45 bo niestety znowu moja córeczka zaczęła wcześnie wstawać, a nie mam najmniejszej ochoty wstawać rano i znowu znosić towarzystwo teścia który nie pracuje już i tylko działa mi na nerwy.
Mąż już w pracy a ja piję kawkę:-):-):-)
Mąż już w pracy a ja piję kawkę:-):-):-)
witam witam:-)
ja już też na nóżkach... zaraz karmię młodego i zamierzamy raniutko do galaxy sie wybrać coby łatwo zaparkować i w tłoku nie chodzić... bo to przed świętami to jak dla mnie masakra do takiego sklepu iść
cudelf - co to tak teścik działa na nerwy? i w jaki sposób unikasz jego towarzystwa? a córcia nie chodzi do przedszkola czy gdzieś? Ty pracujesz?... mało wiemy o sobie - co?
Joasia - no zdrowiej kobietko... a Ty co porabiasz?
miłego dnia:-)
ja już też na nóżkach... zaraz karmię młodego i zamierzamy raniutko do galaxy sie wybrać coby łatwo zaparkować i w tłoku nie chodzić... bo to przed świętami to jak dla mnie masakra do takiego sklepu iść
cudelf - co to tak teścik działa na nerwy? i w jaki sposób unikasz jego towarzystwa? a córcia nie chodzi do przedszkola czy gdzieś? Ty pracujesz?... mało wiemy o sobie - co?
Joasia - no zdrowiej kobietko... a Ty co porabiasz?
miłego dnia:-)
reklama
a no mieszkamy razem z rodzicami mojego męża w mieszkaniu 3 pokojowym i nie bardzo jest jak się unikać, poza tym Klaudia nie chodzi do przedszkola a ja studiuję dziennie i chcąc nie chcąc Klaudia siedzi z teściem w domu, on nie ma nic przeciwko ale strasznie ją rozpieszcza i w ogóle nie stosuje się do moich zaleceń, teściowa tak samo, wczoraj np. dałam córce obiad a ona nie chciała jeść, no dobra nie zmuszam jej a mąż poszedł do ojca i pyta się czy dawał jej coś przed obiadem a on nie umie normalnie odpowiedzieć tylko od razu z mordą do niego żeby się odczepił i w sumie to zaczęli się kłucić i tak nie odpowiedział, przyszła zaraz teściowa i dała Klaudii ciastka nawet nie pytając się czy zjadla obiad czy nie,cudelf - co to tak teścik działa na nerwy? i w jaki sposób unikasz jego towarzystwa? a córcia nie chodzi do przedszkola czy gdzieś? Ty pracujesz?... mało wiemy o sobie - co?
i tak jest prawie codziennie, teść to powiedział że albo będzie się zajmował Klaudią tak jak on chce albo wcale, i co tu robić? nie chcę przerwać studiów a nie stać nas żłobek czy przedszkole, Klaudia jest już strasznie rozpieszczona i czasem nie mogę sobie z nią poradzić, ale on nie widzi w tym nic złego
pocieszam się tylko myślą że jusz niedługo skończy się budowa domku i tak będziemy mieli swój kąt, ale wtedy to zamknę drzwi na kłudkę żeby czasem teść nie chciał przyjść do nas,
i jeszcze będzie cały czas muzyka grała żebym nie słyszała jak będzie się dobijał (bo oni będą mieskać na dole a my u góry w tym samym domu)