reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

hej dziewczynki u mnie juz lepiej pozoostal mi tylko ten denerwujacy katar a leczylam sie mlekiem z czosnkiem:-:)-( a ja tego nie cierpie ale co zrobic wszystko dla fasolki:-) o to mozna powiedziec ze wszystkie w jakis sposob jestesmy zwiazne z mierzynem:-) bo ja tam pracuje ale z pieskiem wedruje raczej w okolicach jeziorka głebokie albo w parku kasprowicza bo mieszkam w centrum i tam mam poprostu blizej a i moja psinka lubi sie wybiegac na powietrzu

reklama
cudelf;
nie martw się - ja znam drogi na przełaj :-D
to naprawdę nie jest daleko - 10 minut spacerkiem i jestem w Mierzynie.
Mój piesek domowy to słodka prztulanka York ważący 1,5 kg. Co ważne nie gubi śierści :-) naprawdę slodka.
Na zewnątrz mamy owczarka długowłosego, którego kupiliśmy 3 lata temu w Gostyniu kolo Pobierowa. Jest to mala wieś i tam wł;aśnie babka sprzedaje owczarki. Super pies :-) Bardzo mądry i doskonale się nadaje do pilnowania domu. Niestety nie polecam, aby mieszkał w mieszkaniu - za bardzo energiczny + sierść + potrzebuje dużo dużo ruchu :-)
camela80;
współczuję Tobie... :-( Ja robie sobie na zaś uodparniający syrop z cebuli+ cytryna+miód. Ostatnio czosnek mi nie służy... źle się po nim czuję.
Na Głębokie też czasami jeździmy, albo na poligon - bo to też bllisko. Niestety teraz moja druga połowa ma mniejczasu, więc z długich spacerów nici :-(

cudelf;
nie martw się - ja znam drogi na przełaj :-D
to naprawdę nie jest daleko - 10 minut spacerkiem i jestem w Mierzynie.
Mój piesek domowy to słodka prztulanka York ważący 1,5 kg. Co ważne nie gubi śierści :-) naprawdę slodka.
Na zewnątrz mamy owczarka długowłosego, którego kupiliśmy 3 lata temu w Gostyniu kolo Pobierowa. Jest to mala wieś i tam wł;aśnie babka sprzedaje owczarki.

Co do Yorka to bardzo mi się podoba , też chciałam takiego mieć, a co do Gostynia to wiem gdzie to jest bo mieszkałam niedaleko z rodzicami. Poza tym pracowałam w Pobierowie i jeżdzilam przez gostyń do pracy.:tak:

Moja mama wzieła psa ze schroniska, taki mieszaniec kaukaza, jest wielki i nie lubi biegać, chyba rozmnożymy go i weżmniemy szczeniaka.

Ja jak byłam w ciąży to na przeziębienie piłam soki z aroni oczywiście od mamy ze wsi. Zawsze mi pomagały, teraz daję je córce i muszę powiedzieć że wcale mi nie choruje.(tfu,tfu żeby nie zapeszyć);-)

cudelf;
jaki ten świat jest mały :-D
my chcieliśmy dla naszego owczarka przygarnąć małego kundelka ze schroniska, ale chyba teraz nie jest to najlepszy pomysł :-( na pewno pomyślimy o tym na wiosnę...

Witam
wszystkie szczecinianki i młode mamusie z okolic.
Jestem z Pogodna i jestem w 11 tyg. ciąży

pozdrawiam trzymajcie się cieplutko

witajcie miłe szczecinianki.......... i ja sie przyłaczam...mieszkam na pogodnie:tak:
a pogoda... własnie chyba sie psuje:-( cos sie zachmurzylo.......
pozdrawiam

Cześć Dziwczynki;
Witam nową koleżankę :-D
Wiecie co, ja w ogóle nie czuję, że będą święta... chyba kupię sobie świąteczne drzewko :-D
hana31 -słodkie Masz Skarby :-)
cudelf;
Jak już Będziesz Mieszkała w Mierzynie, to Będziecie musieli przyzwyczaić się do odgłosów strzelania ze strzelnicy na Krzekowie - niesie się, że nie wiem co.
W sumie mi to nie przeszkadza ponieważ ja kiedyś mieszkałam blisko torów kolejowych :-D

Witam nową mamę. Rozleniwiłam się ostatnio i nie chce mi się nic robić, nawet na dwór nie chce mi się iść na spacer. Pozdrawiam wszystkich.

reklama
a ja skusiłam się dzisiaj na zakupy.... spożywcze :-D Pod nosem otworzyli mi Piotra i Pawła - polecam, fajny sklepik - można dostać wiele różnych nietypowych produktów. Poza tytm to pogoda nie nastraja optymistycznie - lecę jednak pojeździć na rowerku stacjonarnym, abym za mocno w sadło nie obrosła :-D

Do góry