reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
joasia super,że suwaczek jest ... teraz drugi prosze zrobić na którym będzie ile jesteś w ciazy:tak:... zobaczymy czy podiłasz.......
dobrej nocki

Cześć Dziewczynki;
Dziękuję za gratulacje :laugh2:
Postaram się o ten drugi suwaczek. Muszę jednak powiedzieć, że polskie suwaki inaczej liczą i te z Hameryki czy Anglii też inaczej :confused2:

a co u Was tak jakoś cichuteńko ?
u mnie bez zmian - siedzę w domku i wymyślam sobie zajęcia aby czas szybciej leciał... chrypa mniejsza :-D

Witam serdecznie. Wstałam dziś o 6.45 bo niestety znowu moja córeczka zaczęła wcześnie wstawać, a nie mam najmniejszej ochoty wstawać rano i znowu znosić towarzystwo teścia który nie pracuje już i tylko działa mi na nerwy. :wściekła/y:
Mąż już w pracy a ja piję kawkę:-):-):-)

witam witam:-)
ja już też na nóżkach... zaraz karmię młodego i zamierzamy raniutko do galaxy sie wybrać coby łatwo zaparkować i w tłoku nie chodzić... bo to przed świętami to jak dla mnie masakra do takiego sklepu iść:no:
cudelf - co to tak teścik działa na nerwy? i w jaki sposób unikasz jego towarzystwa? a córcia nie chodzi do przedszkola czy gdzieś? Ty pracujesz?... mało wiemy o sobie - co?
Joasia - no zdrowiej kobietko... a Ty co porabiasz?
miłego dnia:-)

reklama
cudelf - co to tak teścik działa na nerwy? i w jaki sposób unikasz jego towarzystwa? a córcia nie chodzi do przedszkola czy gdzieś? Ty pracujesz?... mało wiemy o sobie - co?
a no mieszkamy razem z rodzicami mojego męża w mieszkaniu 3 pokojowym i nie bardzo jest jak się unikać, poza tym Klaudia nie chodzi do przedszkola a ja studiuję dziennie i chcąc nie chcąc Klaudia siedzi z teściem w domu, on nie ma nic przeciwko ale strasznie ją rozpieszcza i w ogóle nie stosuje się do moich zaleceń, teściowa tak samo, wczoraj np. dałam córce obiad a ona nie chciała jeść, no dobra nie zmuszam jej a mąż poszedł do ojca i pyta się czy dawał jej coś przed obiadem a on nie umie normalnie odpowiedzieć tylko od razu z mordą do niego żeby się odczepił i w sumie to zaczęli się kłucić i tak nie odpowiedział, przyszła zaraz teściowa i dała Klaudii ciastka nawet nie pytając się czy zjadla obiad czy nie,
i tak jest prawie codziennie, teść to powiedział że albo będzie się zajmował Klaudią tak jak on chce albo wcale, i co tu robić?:wściekła/y: nie chcę przerwać studiów a nie stać nas żłobek czy przedszkole, Klaudia jest już strasznie rozpieszczona i czasem nie mogę sobie z nią poradzić, ale on nie widzi w tym nic złego
pocieszam się tylko myślą że jusz niedługo skończy się budowa domku i tak będziemy mieli swój kąt, ale wtedy to zamknę drzwi na kłudkę żeby czasem teść nie chciał przyjść do nas, :-D:-D:-D
i jeszcze będzie cały czas muzyka grała żebym nie słyszała jak będzie się dobijał (bo oni będą mieskać na dole a my u góry w tym samym domu):-D:-D:-D:-D

Do góry