reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
Witajcie, dawno nie zagladałam tu, w czarwcu skończyłam studia i teraz siedzę w domu i szukam pracy, mieszkam w Mierzynie. Córka niedawno była na urodzinach koleżanki w bawialni i złapała jakieś cholerstwo to już drugi tydzien bierze antybiotyki i dalej kaszle. Już jest lepiej ale jednego dnia nic nie mogła mówić bo miała zapalenie krtani. Pozdrawiam wszystkie mamy i życzę miłego dnia.

aniulla, ja chyba w 40 powinnam się jeszcze mieścić... przed ciążą tak 38/40 nosiłam... Spodnie akurat mam, bardziej zalezy mi na swetrach, bluzach, kurtce, bo ziiima idzie:p

hej dziewczyny

ja wczoraj wyprawilam Kubusiowi urodzinki bylo super,z prezentow sie bardzo cieszyl:) to najwazniejsze:) troche bym jeszcze pospala ale nie da sie przy 5dzieci:d bo bratowa z 3dzieci spała u nas. teraz dzieci jak narazie grzecznie sie bawia:)

jestem zla bo bede tylko 3razy w tygodniu maciusia pilnowac:( we wtorek juz prawdopodobnie bede miala wozek blizniak.musze cchyba na dwa razy w tyg znalesc innego bobasa.bedziemy mogly juz na spacerek pojsc:)

nie tylko ty :D ja dzis sie nudziłam-maciusia dzis nie pilnowałam i nie weidziełam co ze sobą zrobic a wyjsc na dwor nie mogłam bo czekałam na kuriera,ale wozeczek doszedł i moge wychodzic juz na spacerki:) jutro bedzie 1 z 3dzieci hehe

Witam serdecznie,

przepraszam, ze przeszkadzam na waszym wątku, ale jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana kupnem nowej niani elektronicznej, to zapraszam:

Sprzedaję nianię, gdyż jedną zakupiłam, a droga dostałam w prezencie.
Niania jest nowa, z gwarancją 24miesięczną, z dowodem zakupu.
Włączona tylko raz,w celu sprawdzenia czy jest sprawna.

Dodaję nowe ciuszki (2 x body z długim rękawem) GRATIS :)

NIANIA ELEKTRONICZNA - Milly Mally NOWA ! +GRATIS (746561573) - Aukcje internetowe Allegro

Pozdrawiam!

Hej, jakos dawno tu nie zagladalam, tzn zagladalam, czytalam a nie pisalam.

W zeszlym tygodniu odwiedzili nas moi tescie, w weekend mielismy impreze nad morzem z okazji 5 rocznicy slubu, a od poniedzialku Macius jest ze mna w domu bo bardzo sie przeziebil. I powiem Wam, ze jak byl w przedszkolu to bylo mi pusto, a teraz jak jest w domu to z checia wyslalabym go do przedszkola...wiem, wiem, wyrodna matka ze mnie ;)
Wczoraj bylam na ostatnim usg i wszystko jest dobrze. Synek jest nadal synkiem, wazy 1941gram, jest ulozony i "spakowany" do porodu, i zdrowy- to najwazniejsze.
Orientujecie sie, czy w kazdym szpitalu tuz przed porodem robia usg? pytam, bo dr powiedzial, ze u nich na Uni tak robia, ja chcialabym rodzic w Zdrojach(ciagle mam nadzieje, ze mnie nie odesla), ewentualnie na Pomorzanach, a nie wiem jak u nich ta sytuacja...
Od niedzieli zaczelo mnie bolec dziaslo a dzis wyskoczyla mi gula obok zeba na ktorym mam zamocowany porcelanowy mostek...Chyba ropa sie zbiera...Martwie sie, ze zab pod mostkiem sie psuje, ale gdyby tak bylo, to chyba bolaloby mnie mocno, nawet pod ta koronka, nie? Pulsowalo itd...a ja nie czuje, dopiero jak dotkne. Mam nadzieje, ze to tylko efekt zbyt mocnego szczotkowania i urazenia dziasla...masakra, w ogole zauwazylam, ze dziasla mam rozpulchnione i przy 2ch zebach szyjki odsloniete...A nie mam kasy aby isc do stomatologa, a nawet w tym tyg czasu przez ta chorobe Maciejka...
Dobra, nie zanudzam juz Was.
pozdrawiam Wszystkie!!

reklama
hejka :-)
royanna współczuję , mnie też czeka wizyta u dentysty i już nawet pogodziłam się z tą myślą hehe tylko jeszcze nie wiem kiedy się wybiore;-)
co do pomorzan to rodziłam tam w lutym i nie robili mi usg bo stwierdzili ze mam świeże (tzn. z przed paru dni )

my w niedziele mamy chrzciny :-) już nie mogę się doczekać :tak:

i co ewon z naszym spacerkiem??

Do góry