reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

ewon no to już masz z górki :-) ja w przyszłym tygodniu będę latała po sklepach , apropo wiecie może gdzie można kupić jakieś fajne ubranko do chrztu dla chłopca ?? ;-)

reklama
Jestem, jestem.
Juz mi lepiej. Pocieszam sie tym, ze skoro udalo mi sie zajsc w ciaze wtedy to i uda sie nastepnym razem. Teraz sie przeziebilam i kaszle, smarkam, zdycham:-(
Troche naskrobalyscie, ale chyba pamietam co komu mialam napisac:-)
royanna te cyferki(hehe) to: pierwsza dl. szyjki, druga rozwarcie zewn. a trzecia wewnetrzne. Ja od 4 miesiaca mialam 2,5-1,5-0 a od 7 2-2-0,5 i donosilam do konca.Trzymaj sie, zaciskaj nogi:-D

anulka, chyba sie troche rozczarowalas, ze dziewczynki,co? Ale i tak ci gratuluje i super, ze maluchy sa zdrowe, to przy blizniakach coraz rzadsze.

aniulla witam i ja!

A co do wagi to hmmm, w ciazy przytylam tylko 9 kg ale po ciazy kolejne 8. Syf!

aniulla ciuszki mozna kupic na manhatanie(jest kilka sklepikow), na wyzwolenia tez jest specjalny.ale ceny sa nie ziemskie-lepiej od kogos kupic,albo kupic cos co pozniej mozna ubierac.ja nie dawno sprzedalam gajerek ktory kupilam i jednak nie uzylam go heheh bo jescze nie ochrzcilam damiana(dopiero na jesien zime ).moja kolezanka kupila sztruksty ciemne i koszule i tez fajnie wyglada.ja damianowi nie kupuje bo mam po kubie spodnie ,koszule i muche.

guen witaj:) trzymam kciukaski aby i teraz powiodlo sie z ciaza i aby dzieciatko przyszlo na swiat o czas i zdrowe:) &&&&&&

kurcze mam problem ze znalezienie wozka:( dziewczyny znacie jakies tanie komisy wozkow?? musze kupic wozek blizniak do 200zl.

ewon, miesiąc temu połaziłam po osiedlowych komisach z racji pracy w terenie. Niestety, nie warto o nich wspominać. Jak już były jakieś wózki, to najczęściej w takim stanie, że tylko do przewożenia złomu do punktu skupu by się nadawały. Serio. Rozglądnęłabym się po allegro albo innych serwisach oferujących uzywany sprzęt. Brakuje mi w Szczecinie sklepu z uzywanymi rzeczami dla ciężarnych i dzieci. Czy jest coś takiego, tylko ja nie wiem o jego istnieniu?

plushova no w nie ktorych komisach to albo zlom albo ceny nie z tej ziemi.wczoraj widziałam wozek 950zl -przesada .co to komisow z ciuchami ciazowymi to kurka nie wiem czy sa takie a co potrzebujesz??na allegro patrzylam narazie nie ma nic ciekawego:(

ja bede miala kurtke zimowa do sprzedania tylko musze od kolezanki odebrac bo chodzila zeszla zime bo pozyczałam jej.ale musze odebrac bo wole sprzedac-kasa zawsze sie przyda.mam jeszcze pare ciuchow ciazowy ale raczej sukienki ,i jedna sukienka ogrodniczka ktora mozan nosic jako tunike(ciuchy rozm40 chyba,bo nawet jak bylam w ciazy byly na mnie za duze heheeh)

Hej,
Sa trzy rzeczy, ktore uczynia moje zycie latwym i przyjemnym. Stanie sie tak gdy:
a) Gabrysia pojmie znaczenie slow:"Pozbieraj swoje zabawki",
b) Gabrysia pojmie znaczenie slow:"Za chwile, kochanie",
c) Wygram w Totka.

Macie swoja liste zyczen?

Na Turzynie byl fajny sklepik z ciazowymi ciuchami. Niedrogi. Tylko teraz przybudowuja Turzyn, pewnie troche to potrwa.

guen podpisuje sie do zyczen heheh tez chciałabym aby moje szkraby wkoncu pojely znaczenia tych słów-nie umia czekac:( choc damian czasami pozbiera ładnie zabawki a Kuba steka ,"nie mam siły" albo "to pomoz mi","nie mam ochoty".choc do trzeciego to niekoniecznie bo nie gram w totka he.ale mam marzenie miec domek z ogródkiem:) i aby kuba wkoncu wyzdrowiał.oj kurcze na trzech punktach by sie nie skonczylo jakbym zaczela wyliczac heheheheehe

co do ciazowych to sklep tez jest na tobruku.

reklama
He he... Ja bym Wam tu mogła taka liste zyczeń spisać, że aż... :D Nie warto... Tzn, i tak już jestem wielką szczęściarą, że mam to, co mam...
A te ciuchy, hmmm... wydaje mnie się, że byłam w obu polecanych przez Was sklepikach. Jednak tak czy owak ta odziez jest droga. Dlatego chciałam uzywaną, bo ilez to babki ponoszą, zanim oddadzą? 3-4 miesiące max, więc stan ciuchów jest dobry. A na allegro juz dwa razy się nacięłam na odzieży ciążowej z drugiej ręki i wolę nie ryzykować. W opisach i na zdjęciach super, ale przychodzi jakaś szmata... a szkoda zachodu z reklamowaniem tego przez serwis;/ O dziwo, robię zakupy na allegro od dwóch lat i tylko to mi nie wyszło. Poza tym z każdej jednej sztuki byłam zadowolona:D

Do góry