reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Witam serdecznie, pierwszy post, ale chyba z mojej kategorii. Co do polisy dla dzieci to jest kilka zasad. Po pierwsze jest wiele rodzajów możliwości budowy kapitału dla dziecka, również możliwość chronienia zdrowia i życia dziecka. Przy inwestowaniu dla dzicka ubezpieczającym i ubezpieczonym zawsze jest dorosła osoba, nie ubezpieczamy dzieci, gdyż to dziecko winno mieć pieniądze gdy my zejdziemy z tego świata, a nie My gdy dziecko niedajboże "coś zje". Uposażonym jest wtedy mi.in dziecko. Czyli dostajemy pieniądze że dziecko umiera - chore.
PS. Polecam się na żywo, z racji wykonywanego zawodu niezależnego doradcy. mój meil do kontaktu do hessus@onet.eu proszę pisać. pozdrawia, Jesli chaotycznie to przepraszam. Gratuluje, że myślicie o finanasach.

reklama
o matko - tu się pisze:szok::-) zajrzalam tylko ot tak a tu 3 strony miałam do poczytania:tak:
My mieszkamy na osiedlu Kaliny:-)
ja 19 lat na os przyjaźni miszkałam;-) na kaliny do podstawówki chodziłam
Hejka :-)
Royanna- ja tez z Kaliny, z Jodlowej dokladnie.....:tak::-)
no no czy my wszystkie blisko siebie mieszkamy:-D
dziewczyny kaliny to nie tak daleko ode mnie :-):-)ale fajnie:tak::tak:
to moze jakieś spotkanko wypali
ja mieszkam przy reduty ordona (pogodno) rzucik beretem od derdowskiego....do stera jezdze dosyć często
a niedługo zaczynają się wakację wiec i czasu więcej....
royanna - dajesz małego do przedszkola już w tym roku?

pozdrawiam

moze cos wiecej o sobie powiemy?

mi się wydaje ze juz z tym moim bandytą nie wyrabiam... moj na chwilę nie spocznie, wszędzo go pełno- wszystko chce:confused:
ratunku!!!:-D

Ostatnia edycja:
ojej a ja nie zauwazylam ,ze ten watek odzył:/ jaka ja slepa:(((

czesc dziewczyny:)

katesh ja mieszkamna mzursiek:) mamy nie daleko do siebie:)

hana pewnie zawsze mozna sie umowic na jakies spotkanko:)

ja mieszkam od urodzenia w szczecinie:(

widze,ze dzis ładna pogoa,wiec ogarne chatke i siebie i wyrusze na spacerek:) bo wczoraj to pogoda była do kitu:/

hana a co wiecej??:) ja siedze w domku z maluchami,bo Kuba nie nadaje sie na przedszkole:( choruje mi na AZS,Astme i Aleria:( i same problemy z ztym,wszczegolnosci jak idziemy na spacer i mamy zabieraja swoje pociechy od Kuby bo mysla ,ze to zaraża:/ az mnie strzela .... . z kolezankami tak nie utrzymuje kontaktu(bo albo jeszcze sa bezdzietne i baluja albo maja dzieci ale nie zawsze wyjdzie,ze sie spotkamy-same wiecie ile jest roboty przy dzieciach i w domu:/ )
bozka nawet posiedziec przy kompie nie moge bo dzieciaki lataja i krzycza i rozrabiaja,a moj jest w domu i maluchy go obudziły ,wiec zaraz mnie pogonia od kompa:/
szukam pracy:D ale domowej hehehehehe bo nie mama co z maluchami zrobic.juz nawt dalam ogloszenie na nianiapl hehe

musimy na dobre rozkrecic te forum:)

DZIEN DOBEREK :)

katesh my mamy najblizej do siebie:) wiec mozemy codziennie chodzic na spacerki:)

choc z dziewczynami tez:) tylko ,ze musiałybysmy sie spotkac gdzies w połowie drogi:D bo ja na piechotke chodze.jak narazie jestem bez kasy,wiec jakis wypad na jakies np.norbelino sie nie pisze:( ale spacerek jak najbardziej.
moze napiszcie dziewczyny jakie godziny wam pasuja??moje gg 8271929 odezwijcie sie na gg tez:)

Witam Was,
ja co prawda ze Stargardu,ale do Szczecina to rzut beretem, właśnie szukam zajęć dla mam z dziećmi dla takich maluchów od 6 mc coś jak edukado w Warszawie,może słyszałyście o takich zajęciach, napiszcie proszę, moja koleżanka chodzi na takie zajęcia w Poznaniu i jest bardzo zadowolona, a dzieci jeszcze bardziej:-).
Serdecznie Was wszystkie pozdrawiam:-)

royanna - dajesz małego do przedszkola już w tym roku?

Z ciezkim sercem, ale daje. W domu sie zaczyna nudzic. Zobaczymy jak zniesie przedszkole:confused: Ale nie dostal sie niesty blisko domu, tylko na Pomarzany, do zmianowego. A ja myslalam, ze jak urodze to z wozeczkiem bede po niego chodzic do przedszkola, a tak sama nie wiem jeszcze jak to rozwiazac najlepiej, bo jak wroce do pracy, to mam zmiany po 8-12godzin, nawet do 21, a moj maz pracuje albo od 9do 17.30, albo od 9.30 do 18. Tez nijka. Szkoda mi malego...

Ale nie dostal sie niesty blisko domu, tylko na Pomarzany, do zmianowego. A ja myslalam, ze jak urodze to z wozeczkiem bede po niego chodzic do przedszkola, ...
składałaś tam na jodłową?... moja natala tam chodzila - tylko wtedy dyrem była moja wychowawczyni z przedszko a teraz sobie nie wyobrazam ze młody mialby gdzie indziej chodzic.... a na 26go kwietnia składałas?
na pewno jakos wszystko da się ułożyc:tak:

reklama
ale fajnie szczecinianki ożyły:-D:-D:-D
z tymi przedszkolami to problem raz drogie dwa ciężko sie tam dostać :szok:o przedszkolu na jodłowej słyszałam dużo dobrego ja z praktyki znam tylko sz-ńskie żłobki wiem które są ok a które lepiej omijać szerokim łukiem bo miałam w żłobkach praktyki:tak::tak::tak::tak:
ja też jestem mama domowa ale potrzebuję pracy choćby domowej a najlepiej jakiejś weekendowej albo nocnej co by po pierwsze zarobić po drugie wyjść do ludzi:tak::tak:
ja tu prawie nikogo nie znam bo mieszkam tylko rok:zawstydzona/y:

Do góry