reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Czesc:-)
No wlasnie caly dzien pusto, a o 7 rano ruch.....:-D czyzby godziny szczytu o tej porze na watku.....;-):-):-D

A ja bardzo sie ciesze, ze juz niedlugo znow zawitam do mojego Szczecina.....:tak: Przyjezdzam 13 czerwca na 2 tyg.....ach, nie moge sie doczekac.....:tak::-)

reklama
hello!!!!!!!
dzis troszke pospalam ,damian buszowal a ja kimalam a pozniej polozyl sie kolo mnie i zasnal wiec spalismy(ale mnie kuba budzil co chwile-myslalam ,ze go trzasne)

alex3meyer no to super,to moze wtedy grupowe spotkanko zrobimy:D

gdzie sie podziewacie??

katesh GRATULUJE JESZCZE RAZ ZDANEGO EGZAMINU:)))))

Czesc :-)
ewon- no pewnie ze tak, mnie nie trzeba 2 razy namawiac.....:-D:tak::-D I widze, ze dzieci mamy w podobnym wieku, no przynajmniej Twoj mlodszy synek.....:tak::-)

Mozecie mi powiedziec, moze slyszalyscie juz cos... kiedy sa dni morza w Szczecinie? Bo nie wiem czy sie zalapie ....:eek::sorry:

Witam :-)
Również jestem ze Szczecina (jeszcze)mam 9 letniego syna i prawie 3 miesieczną córcię mieszkam w okolicy Teatru Polskiego
A dni morza wypadaja wczesnie bo 12-14 czerwiec:tak:

Witam,
Od wczoraj mam jakąś padakę ciągle usypiam jak tylko się położę z małym koniec śpię jak dziecko.
Sorki Ewcia jak się obudziłam Ciebie już nie było na gg. Nie wiem co mi jest chyba jakieś osłabienie.:no:

hej dziewczynki:happy:
ja też dzisiaj jakaś nie do życia może to ta pogoda:sorry:za to moja 3 cały dzień pełna wigoru:-D:-D:-Doj chciałabym mieć chociaż trochę ich wigoru:tak::tak:ja padam na twarz a oni buszują:szok::szok::szok:
wcześnie w tym roku dni morza a wiecie już jakie atrakcje będą????
jutro i w niedzielę będzie się trochę działo na mieście tzn imprezy z okazji dnia dziecka mają być żeby jeszcze tylko pogoda dopisała a będzie git:tak::tak:

alex 3meyer to musimy sie tylko zgadac:) moje gg 8271929

kaesh nic sie nie stalo:) pewnie zmeczona jestes po podrozy i dlatego odsypiasz za kazdym razem jak sie polozysz:)

malinko takie dzieci moje tez mnie "uspiaja" a same ganiaja heheh

maniulka witaj to tez masz blisko do parku :)

fajnie jest spotkac kogos kto blisko mieszka.jestem na innym tez forum ale tam pelno dziewczyn z prawobrzeza i jeszcze ich nie spotkalam a wogole teraz tam cisza.

wkoncu kupilam sobie baterie i obudowe do tel ale moj geniusz chcial wymienic klawiaturke i stara zepsol a nowa jest tak miekka ze ja tylko wyrzucic,ale dzis polece szybko kupic klawiaturke:) wiec mozna pisac:) tylko terz musze uzbierac na doladowanie hehe.

a o to moi rozrabiaki:) (najswiezsze foteczki)
Kubus:)
1b466fb4e0.jpg

Damianek:)
3a9462af83.jpg

7772878136.jpg

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny....:-)
Dzieki za odpowiedz w sprawie dni morza.... no rzeczywiscie- bardzo wczesnie.....:szok: Ale ja przyjezdzam 13 wiec na ostatni dzien sie jeszcze zalapie, hi hi.....:tak::-) Glownie chodzi mi o malucha, zeby sie tam przespacerowac, bo czasy kiedy ja tam po nocach balowalam juz dawno minely, he he....:-D:-D:-D

ewon- moje gg to: 5903235... na pewno uda nam sie spotkac....:tak:
I chlopakow masz fajowych.....:tak: Super fotki! :-)

Milego weekendu....:-)

Niech mnie ktoś oświeci bo ja nie wiem co to są te dni morza a jestem ciekawa jakie atrakcje mnie czekają:-p
Ewa super zdjęcia

reklama
katesh28 dni morza to impreza przy wałach chrobrego troche tematyki morskiej i wiele innych atrakcji super zabawa dla dziecików wesołe miasteczko,zjeżdżalnie,wata cukrowa i inne smakołyki dla dorosłych koncerty,piwko,kiełbaski i inne no i oczywiscie pokaz ogni sztucznych :-)ja mam fajnie bo z okna widzę nie wychodząc z domu ;-)

Do góry