alex3meyer
Matka gagatka
katesh- he he, apropos niewyspania.... ja juz 17 miesiecy nie spie Moj synus nie dal mi jeszcze przespac pelnej nocki....:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj synek do spiochow nigdy nie nalazal. Jak byl maciupinki to karmilam go w nocy co 45minut! Przez 3-4miesiace, potem budzil sie 3-4razy w nocy, jak skonczyl rok to ok 2 razy...I nad ranem tez byla pobudka okolo 5tej. Teraz jak w dzien nie spi to zasypia ok 19-19.30 i budzi sie ok 6.30, jak w dzien zasnie to zasypia ok 22-23 i spi do ok 7-7.30A ja tez lubie rankiem sobie polezec...A do tej pory potrafi w nocy sie budzic 2-3 razy i wedrowac do nas:-(Mój synek nawet ładnie śpi od ok 21 ciągłym snem karmie go tylko 2 razy w nocy raz nad ranem ale za to wstaje zdecydowanie za wcześnie. Budzi się ok 5:30-6:30.Jak mam szczęście i go spacyfikuje to dośpi do po 7. Ale ja jestem nocnym markiem i mogę długo nie spać ale muszę rano pospać. Tobiasz ma odwrotnie chodzi spać wcześnie i wcześnie wstaje. I w dodatku tak się wierci przez sen, stęka, jęczy, rzuca rękami i nogami. Normalnie ADHD w dzień też nie poleży spokojnie. A ja się uczyć muszę bo robię kurs inspektora ppoż a synuś mi to skutecznie utrudnia
O to gratuluje. Za ile masz termin porodu. Masz ślicznego synka. Nie mogę się doczekać kiedy Tobiasz zacznie siedzieć, chodzić i mówić.
ale super nasz wątek szczecinianek żyje
dziewczyny z jakich dzielnic jesteście albo okloic bo ja gumieńce sandomierska okolice ster-stacja orlen
pozdrawiam