reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

matylda to szkoda:/ do jutra:)

my po wizycie z mala u pediatry,znowu dzis przechodzimy stopniowo na inne mleko.Mam odstawic herbatke z kopru i kropelki na kolki,dawac tylko rumianek lub ciepla przegotowana wode!!
zobaczymy czy po nowym mleku bedzie jakas poprawa,musimy tez zrobic morfologie malej i po nowym roku znowu wizyta u pediatry.i jednak to co ma na policzku to naczyniak! mamy to jeszcze caly czas obserwowac i po nowym roku jechac na Uni Lubelskiej:/ Ale babeczka Super widac ze zna sie na tym co robi i jest konkretna!

reklama
no to ja już się wyleczyłam prawie. gardło nie boli, kaszlu nie ma. tantum verde miałam w aerozolu, ale brałam na szczęście tylko półtora dnia. mam nadzieję, że nie zaszkodzi. katar prawie wyleczony. ale jak to katar wymaga troszke dłuzszego traktowania.
mona, a co to jest ten naczyniak? mam nadzieję, że nic poważnego.

A no wlaśnie. Jak to jest z Tantum Verde. Lekarka rodzinna mówila, żeby dawać Kassandrze, jak miała z 8 miesięcy. Znajoma pediatra mojej mamy powiedziala, żeby takim małym dzieciaczkom nie dawać.

czesc dziewczyny:)

zycze wam duzo zdrówka.u nas jest ok.jestesmy zdrowi.ja lykam wit c a dzieci pija tran i tez wit c.
kurcze jestem nie wyspana jakis baran albo baranka o 3 w nocy na domofon wydzwaniala:/ i to co tydzien tak ktos w nocy wydzwania.dzis na noc wyłanczam domofon bo kota idzie dostac,a jeszcze po raz kolejny cierpie na bezsennosc:((

zylcia ja lekarka nie jestem wiec nie wiem na 100 %... a sprzeczac sie nie bede!
pisze tylko co mi moja lekarka i babeczka w aptece mowila(jak chcialam jeszcze z brzuchem kupic pastylki)! a kazdy zrobi co uwaza za sluszne kupi albo nie -proste!
fifronka jak pojade z mala do szpitala dowiem sie cos wiecej na temat tego naczyniaka to dam znac...duzo zrowka Tobie i malenstwu zycze:)
ewon to nie wesolo,wspolczucia !zawsze jakis baran,ka sie znajdzie!

Hej dziewczyny. Dlugo tu nie zaglądałam, bo miałam małe urwanie głowy z przeprowadzka, ale juz po wszystkim. Juz mieszkamy w Szczecinie:-). Mało brakowało a utknęlibysmy na lotnisku ale na szczescie wszystko dobrze sie zakonczylo. Czekam jeszcze az przywioza nasz dobytek, ale przez ta pogode sa opóznienia. No a potem znóbedzie "sajgon" z rozpakowaniem wszystkiego:szok:. Mam nadzieje, ze nie zbiegnie sie to ze świetami. A tak poza tym to glos mi odebralo (chyba zapalenie krtani). Pozdrawiam.

mona a to jest duże czy małe- ten naczyniak?
kochanie niezła z ciebie mamuśka i jak na prawie 2 miesiące po porodzie to masz niezłą figurkę:tak:, już wiem po kim Nadia ma taką urodę:-)
słońce mała zmiana planów 22.12 przyjedźcie na 11.30 na zabiegi bo zwolniło się miejsce, będziemy miały więcej czasu dla siebie.

przepraszam że tak krótko z wani rozmawiałam ale po tej feralnej niedzieli nie mam auta i spieszyłam się na autobus, nadrobimy wszystko za 2 tygodnie :-D

didi witaj na szczecińskiej ziemi

A no wlaśnie. Jak to jest z Tantum Verde. Lekarka rodzinna mówila, żeby dawać Kassandrze, jak miała z 8 miesięcy. Znajoma pediatra mojej mamy powiedziala, żeby takim małym dzieciaczkom nie dawać.

Nie mam pojęcia jak to jest u takich małych dzieci. Ale słyszałam, że wielu lekarzy właśnie zaleca tantum verde również dzieciom.

reklama
didi witamy w naszym zachlapanym dzis miescie:)))) - DUZO zdrowka zycze!!!
matylda nie ma sprawy bedziemy na 11:30 to sobie na spokojnie pogadamy bo bedzie duuuzo na to czasu,w koncu sie zrelaksuje a tatus posiedzi caly dzionek z Nadusia:) nie ma sprawy rozumiem ze sie spieszylas! trzeba bylo mowic to bym Cie podrzucila gdzies na autobus,a dopiero pozniej bym pojechala do sklepu!! :)
wrzuce do mnie na profil do galerii zdjecie tego naczyniaka to zobaczysz,po porodzie byl o polowe mniejszy!!!!
aaaa i przepraszam ze tak pozno przyjechalam- ale bratowa na 14 miala pogrzeb....

Do góry