reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

witajcie :)
ja od wczoraj walczę z przeziębieniem.
na gardło znalazłam sposób - tantum verde.
a czy macie dobre sposoby na katar w ciąży?
zaraz zwariuję jak mi nie przejdzie...

miłego dnia :)

reklama
hejcia

ale dzis pospałam z maluchami do 9.30 hehe ale w nocy za to wstalam bo damianek mocno spał i zrbil siusiu na lozko:/ miałam pojsc do tesciowej ale jednak jej nie pasuje.ale jak tylko wyschnie mi lepek ide do przychodni zmierzyc cisnienie.choc w domu mierzyłam to mam niskie:/

mona oj oby wkoncu odeszły te kolki wstrętne.

nervita dziekuje:)

hej mnie dziś wpracy badała szefowa (jest laryngologiem) po tym wypadku mam lekkie wstrząśnienie mózgu, w poniedziałek bardzo bolała mnie głowa i miałam mdłości, dziś głowa mnie tylko pobolewa

fifronka może inhalacja solą fizjologiczną ci pomoże

Fifronka jak ja byłam przeziębiona w ciąży to lekarka powiedziała żebym brała Xylogel do nosa - wersję dla dzieci. Zaznaczyła ze tylko wtedy gdy już muszę i trzeba odetkać nos, bo nie można dopuścić do zapalenia zatok. Zdrówka życzę ;)

matylda ojej:( współczuje:(

a ja wrocilam z przychodni bylam z dziecmi,żałuje tylko ,ze nie wziełam sanek-nie sadziłam ,ze tak napada. no i mam bardzo niskie cisnienie:( choc odpoczelam przed mierzeniem 5minut to az sie pielegniarka zdziwiła,ze po takim kawałku co przeszłam mam takie niskie 75/50 :/

Czesc dziewczyny:)
fifronka z tego co mi lekarka mowila tantum verde (chodzi o pastylki)nie mozna w czasie ciazy! choc ja sama pod koniec ciazy(ostatnie 2 tygodnie) tez bralam bo bylam chora,a na katarek smaruj sobie nosek mascia majerankowa.
Ja obecnie od 3 dni tez jestem chora katar i straszny kaszel lykam cuda oby tylko malej nie zarazic!
I dzisiaj z Nadusia jedziemy prywatnie do pediatry(do tego samego miejsca gdzie pan Zacha przyjmuje ;) )zobaczymy co ona nam doradzi na temat kolek i na buzce cos jej sie robi.taka czerwona kropka w szpitalu powiedzieli ze to moze byc naczyniak skoro sie powieksza!!! mam jechac z nia na Uni Lubelskiej bo tam sie w tym specjalizuja)! mam nadzieje ze to zaden naczyniak!!!!
matylda jak mnie na mojej "wichurze"nie zasypie to jutro po 15 podjade i sie umowimy na jakis dzien na pazurki i jedno pytanko ile kosztuje przedluzanie rzes bo mnie to bardzo interesuje???! i szybkiego powrotu do zdrowka kaskaderko,zeby glowka juz nie bolala,uwazaj na drodze!

Oj przychodnie, przychodnie. Moja Belbucha miała wczoraj 38,9. A dzisiaj z rana 37,9. Teraz po Panadolu jakoś zipie. Ale nie wiem czy nie będziemy jutro znowu zasuwać do lekarza, jak nic się nie poprawi.

reklama
Widzę, że Was też nie omijają choróbska.
Ja ledwo mówię tak mnie gardło boli, Szymon od kilku dni pokasłuje i ma katar... Jutro obydwoje idziemy do lekarza. Mam tylko nadzieję, że nie będzie żadnego poslizgu, bo ja jestem umówiona na 9,40 a Szymon na 10,20

Do góry