reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Borysek przespał ładnie całą nockę , więc chyba ,mu zostawie już tą wyższą poduszeczke :) podglądałam go to się pięknie układał na niej i widać było , że mu wygodnie :)

u nas 2 dni bylo na plusie tak do 4 stopni stopnial prawie cały śnieg a teraz znowu -1 , będzie ślizgawica...

reklama
aniulko o tym pieprzu mówiłam:-)
co do poduchy to mój mateo dostał taka dorosłą jak skończył 3 lata, mała ma 2 i śpi na zupełnie płaskiej. mateo na chwilę obecną choć ma prawie 10,5 roku może obejść się bez czegoś pod głowę i jest szczęśliwym posiadaczem prawie prostego kręgosłupa (lekkie skrzywienie od noszenia ciężkiego plecaka do szkoły). osobiście uważam że to ciut za wcześnie dla Boryska żeby miał dorosłą podusię.
jesteś mamą i wiesz co robisz i do ciebie będzie należało ostatnie zdanie.

mona Nadusia to cała i czysta mama, taka akurat do schrupania :-)
super z tym kursem, 3mam kciuki:tak:, ja się pazurkowania uczyłam sama później tylko na egzamin poszłam do instruktorki.
słońce jak mogę prosić to przyjdźcie z Danusią zupełnie bez makijaży, ułatwi to sprawę bo będę widziała jaki macie rodzaj cery:-)

matylda spoko,bedziemy bez makijazu ,zreszta ja i tak sie prawie w ogole nie maluje,jak cos tylko rzesy mazne i tyle:))
milego wieczoru dziewczyny:)

hej dziewczyny:))

Mona Nadusia jak zawsze sliczniusia:)) trzymam kciuki za kurs-tez mi sie marzył,ale ja nie miałam z kim dzieci zostawic:(

aniulka ja nie pamietam od kiedy spia na normalnej poduszce:(

my w weekend bylismy u tesciow na noc:) było miło.ale jednak wszedzie dobrze ale najlepiej w domku.
dzis ide do lekarza,pokazac moje cisnienie. w sobote byłam u babcezki sprzatac i kurcze przy pracy po kawie milam 99/59 dzis tez mnie zwazy zobaczymy czy stoje w miejscu czy schudłam. zapytam sie co mam jesc..kurcze niech ten snieg spadnie,musez odebrac sanki od teciowej bo zostawiłam u niej jak bylismy ,w niedziele jak wracałam to tam same potoki były,nogi mokre miaąłm po kostki,ale odrazu poleciałam kupic buty bo cgodziłam w wiosennych-jakbym pewnei jeszce troche pochodzila to gdzies podeszwe bym zgubiła heheh jak zobaczyłam co sie z nimi stało przez ta chlape to sie załamałam.

dziewczyny pomozcie co mam swojemu kupic? myslalam czy nie kupic mu jakies małej sztangi czy cos.cholerka wie.a co moge 2latce kupic? mojej chrzesnicy? nie mam corki wiec zawsze mam problem z kupowaniem cos dziewczynkom:/

jednak wróciłam do tej płaskiej poduszki , jakoś tak mi się wydawalo , że jednak za wysoko ma

ewon i jak tam wyniki? ja mojemu kupiłam szachy bo lubi grać :-) a dla dziewczynki 2 letniej hmm to nie wiem , mam chrześnice ale ona ma już 6 lat ii zapomniałam co jej kupowałam, ale zazwyczaj były to nowości z zabawek(jak coś reklamowali to było trza kupić bo było ciem to :-D) lub konik Little Pony z tych koników się zawsze cieszyla mimo ,że miała ich mnogo :-)

aniulla no dzis moze mi da skierowanie bo mam wyniki stare z zeszlego roku bo chciała zobaczyc ona.czekam az w piecu mi sie wypali i lece,zaczyna mnie ten piec denerwowac bo kurcze kiedy nie trza to szybko sie wypala a dzis wolno jak musze pojsc. no chyba na allegro popatrze co jej kupic,pierw myslalam ze bobasa jakiegos bo ma wozeczek dla lalek ale nie widzialam lali,a julo mowi,ze lepiej co innego.

matylda zla wiadomosc musze odmowic zabieg!! zrobie tylko pazurki i henne,przepraszam!! ja przyjade na godz.13 a Danusia bedzie tak jak sie umawialysmy na 11;30 i robi wszystko na co sie umawialyscie.
Poprostu na srode wypadlo mi jeszcze dodatkowo szczepienia malej 200 zl i do tego poszly mi teleskopy w aucie (jak na zlosc)i to priorytet zeby wymienic(a koszt to okolo 100zl)!chcialam bmw musze teraz bulic:/ !! a na zabieg umowie sie innym razem po nowym roku...

reklama
mona ok no problemik, rozumiem doskonale przez co przechodzisz, niestety auto to skarbonka bez dna.
w takim razie przyjedź sobie na godzinę 15.00 ja się spokojnie wyrobie z Danusią i będziemy czekały na Ciebie, nie goń kochanie z jęzorkiem na brodzie :-)

Do góry