cześć dziewczyny
dawno mnie nie było tutaj, jakoś tak wyszło , że nie miałam kiedy wejść na forum, u mnie troche zmian , przeprowadziliśmy się na nowe mieszkanko
w tym samym domu , na tym samym piętrze heh tylko układ mieszkania troche lepszy
jestem zadowolona
ostatnio miałam wycianane 2 pieprzyki , bo jeden mi zaczal czarnieć a z drugiego jakiś płyn wyciekał a to wszystko przez to, że mi mój kochany synek naderwał
poszłam do leakrza i babka mi wycieła na miejscu (a już miałam do Polski lecieć na badania)
wysłała do badania i jeśli w przyszlym tygodniu do mnie nie zadzwonią to będzie znaczylo , że wszystko wporządku ,
ostatnio bylam nawet na wigilijnej imprezce norweskiej
od Tomka z pracy , było 200 osób z różnych firm tu z naszego miasteczka , jedzonko i napoje wyskokowe w gratisie
trochę się wybawiłam
i powiem wam , że norki lubią dać sobie w palnik
hehehe
a tak [po za tym to sama teraz jestem bo Tomasza firma wysłała do Polski na odnowienie uprawnień, właśnie w Szczecinie szaleje po sklepach , dałam mu całą listę zakupów hehe chyba będzie musiał dokupić bagaż na lotnisku bo się nie zmieści z tym wszystkim co sobie zamówiłam
jutrp wraca
już nie mogę się doczekać
wogóle już mnie dopadł szał świątecznych zakupów , ostatnio cały dzień latalam po galeriach i kupowałam różne pierdułki
kupiłam też prezent dla mojego pięknego wiec mam już z głowy , za tydzień jade znowu z dziewczynami na sklepy ale tym razem już bez dzieci
cały dzień szleństwa zakupowego będzie
Mona dzięki za zaproszonko
Nadusia śliczniuteńka
ewon ty to masz tam wesoło
hehe
pozdrawiam Was dziewczynki serdecznie