reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
cześć dziewczyny :)
dawno mnie nie było tutaj, jakoś tak wyszło , że nie miałam kiedy wejść na forum, u mnie troche zmian , przeprowadziliśmy się na nowe mieszkanko :) w tym samym domu , na tym samym piętrze heh tylko układ mieszkania troche lepszy :) jestem zadowolona :)
ostatnio miałam wycianane 2 pieprzyki , bo jeden mi zaczal czarnieć a z drugiego jakiś płyn wyciekał a to wszystko przez to, że mi mój kochany synek naderwał :( poszłam do leakrza i babka mi wycieła na miejscu (a już miałam do Polski lecieć na badania) :) wysłała do badania i jeśli w przyszlym tygodniu do mnie nie zadzwonią to będzie znaczylo , że wszystko wporządku ,
ostatnio bylam nawet na wigilijnej imprezce norweskiej :) od Tomka z pracy , było 200 osób z różnych firm tu z naszego miasteczka , jedzonko i napoje wyskokowe w gratisie :) trochę się wybawiłam :) i powiem wam , że norki lubią dać sobie w palnik :) hehehe
a tak [po za tym to sama teraz jestem bo Tomasza firma wysłała do Polski na odnowienie uprawnień, właśnie w Szczecinie szaleje po sklepach , dałam mu całą listę zakupów hehe chyba będzie musiał dokupić bagaż na lotnisku bo się nie zmieści z tym wszystkim co sobie zamówiłam :) jutrp wraca :) już nie mogę się doczekać
wogóle już mnie dopadł szał świątecznych zakupów , ostatnio cały dzień latalam po galeriach i kupowałam różne pierdułki :) kupiłam też prezent dla mojego pięknego wiec mam już z głowy , za tydzień jade znowu z dziewczynami na sklepy ale tym razem już bez dzieci :) cały dzień szleństwa zakupowego będzie :)
Mona dzięki za zaproszonko :) Nadusia śliczniuteńka :)
ewon ty to masz tam wesoło :) hehe

pozdrawiam Was dziewczynki serdecznie :)

aniulla to szalejesz z zakupami :) no i dobrze czasami trzeba! i super ze nowe mieszkanko bardziej sie podoba! imprezka wigilijna tez udana mowisz:) a ponoc to polacy lubia sobie"gulnac" :)))

a co czasami można poszaleć :-) tym bardziej , że dostaliśmy wyrównanie rodzinnego norweskiego , więc jest troche nadprogramowej kasy :tak:

Borys mnie właśnie tak uderzył w buzie , że mam rozciętą wargę i zęba takiego ścierpiętnego (heh nie wiem czy wogóle jest takie słowo )

aniulko to ten pieprzyk miałaś wycinany co ci na niego uwagę latem zwracałam?

mona oki nie ma sprawy nagadamy się do woli:-), przywiozłam dziś ze szkolenia w poznaniu nowy zabieg nazywa się Shin Tai i jest przeznaczony do cery zmęczonej i pozbawionej blasku (w sam raz dla ciebie;-) ) cena taka sama jak Afrodyty

matylda mi obojetnie jaki zabieg oby dobry :)
ja mam nadzieje ze po nowym roku zalapie sie na darmowy kurs z posredniaka na pazurki :)) bo zal mi wydac z 2 tysiaki! a to moje male marzenie:))

a to Nadusia moja placzka nie dobra!! zdjecie z dzisiaj:)
DSC04569.jpg

mona trzymam kciuki żeby się udało z tym kursem :)

dziewczyny od jakiego wieku wasze dzieciaczki spią na poduszkach? ja dziś Boryskowi zmieniłam z tej płaskiej całkiem na taka normalną i nie wiem czy to dobry pomysł, jak myślicie?

Mona mam nadzieje, że wyślą Cię na ten kurs, bo ja będą pierwszą chętną ;)
A Nadia urocza, taka duża już się wydaje, a dopiero co była taka maleńka

Aniulla
Szymon jakoś od 11 miesiąca śpi na normalnej poduszce. Nie chciał już spac na swojej i zbierał nam naszą, więc mu wymieniłam i śpi super.

reklama
aniulla ja nie pomoge bo moja jest za mala i nie mam o tym pojecia jeszcze :) jak tam u was pogoda???
kurcze chlapa straszna sie robi :/ jak mroz zlapie to bedzie jedno wielkie lodowicho masakra!

Do góry