reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

hej dziewczynki
ja z matim chorzy--- nie wiem kto bardziej:confused: ja bynajmniej mniej upierdliwa:-p

mona - śliczne ale to śliczne zaproszenia!!! i przychylam sie do zdania ewon--- nie ma jak na arkońskiej na dziecięcych---lekarze i pielęgniarki z wielkim sercem--- lezeliśmy tam przed miesiącem---ja tam raz w tygodniu pracuję a po pobycie tam jeszcze większy sentyment czuję:tak:

czarodziejko - a cóż to za kraksa?

zimno dziś co-------- a dopiero co mrozy minęły a tu znowu powtórka z rozrywki:baffled:
ja dziękuję bardzo --- wolę juz +37:-D

pozdrawiam i do pozniej

reklama
Ewon spotkanie na pewno jak zrobi sie cieplej,dokladnie teraz swieta kazdy zalatany...ja na swieta jeszcze te chrzciny wiec malo bedzie czasu:)
butterfly zgadamy sie wszystki jak sie ociepli...dzieci zostawimy z facetami a my na piwko skoczymy ;)))) a co :))
Monika1213 dziekujemy bardzo:* dokladnie nasza bezsilnosc jest najgorsza...to milego imprezkowania,pozniej poimprezujesz w Szczecinie z nami:)
hana dzieki:* no ja dzis na chwile pojechalam do sklepu w aucie pokazywalo -12 bryy jak bylo zimno...teraz Egipt mi sie marzy :)))

pewnie pewnie po nowym roku sie same na piwko wybierzemy,a pozniej moze zrobimy z tego rytuał,ze bedziemy same a i tez z dziecmi sie spotykac:) zawsze minie jakos dzionek.mi sie marzy aby z kims robic spotkania takie ala przedszkole,aby razem wymyslec,zaplanowac jakies zabawy wspolne dla dzieci(zabawy czy razem malowanie rysowanie).

co do zaproszen to ja z miła checia sie podejme:D

hana duzo zdrówka

ja od rana kicham:/ i nos mnie tak swedzi:/ i dzieci daja popalic co chwile wołaja ,ze sa głodni.normalnie pekna od jedzenia.
ja tez chce lato lato i jeszcze raz lato

HALLO HALLO :)
oj kobietki obijacie sie z pisaniem haha za cicho tutaj!
urcze moj ma 10*ego teraz przyjechac do polski i bardzo sie obawiam podrozy jak sa takie cyrki z pogoda ze nawet Francje zasypalo,przewaznie jedzie okolo 22 godzin,a przez ta pogode nawet nie chce myslec o ile sie podroz wydluzy....!!! ale oby tylko szczesliwie dojechal!

hej ale nas zasypalo.matko a ja butow nie kupilam sobie.zalamka.
Wczoraj w prognozie gadali ze mozliwe ze tak do swiąt będzie.
Ale dzieci sie ucieszą.ubiore ich ciepło i pójdą na podwórko.

za oknem mam białe coś, mała biegała od szyby do szyby i wołała "ojej tu", jak wzięłam śnieg do ręki i chciałam jej dać to się rozryczała
bag.gif

pytam czy idziemy na dwór (jeszcze w sklepie nie byłam), to tupie nogami i krzyczy niee.
chyba mam dziecko anty zimowe
gwizdze.gif

Hej dziewczyny :-) ja wyjechałam i znajduję się daleko od ZS i tu zima już od poniedziałku. Brrr siedzimy w domu cały czas ;/ a w dodatku mnie zaczął boleć ząb :(
Trzymajcie się ciepło w te zimne dzionki :-)

mona strach zimowy pokonany:-D
po wyjściu z klatki Małgonia strzepywała z butków śnieg, bo się go bała. w przełamaniu niepokoju pomógł jej nas domowy pies który zimę uwielbia. mała wbiegała za nim w największe zaspy, kucała i kopała rączką jak w piasku. przy każdym upadku kluska zanosiła się śmiechem:-D:happy::happy2:

do oswojenia zostały nam jeszcze tylko sanki i można ruszać na spacerki, no i nianię trzeba zreformować coby zabierała małą na dwór:blink:

reklama
hej, my już od rana w drodze. Musieliśmy przyjechać na niebuszewo na szczepienie. Powiem Wam, że w Podjuchach nie było źle, przejechaliśmy bez problemu, za to jak wjechaliśmy do centrum- masakra. Myślałam, że przynajmniej ulice, którymi jeżdżą autobusy będą odśnieżone i niestety bardzo się zawiodłam :/ E.Plater- porażka, na Dubios cysterna nie mogła podjechać na wzniesienie... a na Niemierzyńskiej rzucało nami tak, że prawie samochód obrócił się dookoła...

Dobrze, że chociaż Szymon zniósł dzielnie szczepienie i teraz odsypia. Jeszcze tylko wieczorem czeka nas powrót do domu i rano powtórka z rozrywki ;)

matylda dobrze, że mała przekonała się do śniegu. Szymon jak dzisiaj wyszliśmy to zrobił takieee wielkie oczy i zaczął się cieszyć i biegać po największych zaspach :)

Niuunia
a gdzie Cię wywiało? ;)

Do góry