reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Mona zaproszenia śliczne :)

To chyba taki pechowy dzień. Auto przed nami się zatrzymało bo to przed nim skręcało w lewo, my już prawie się zatrzymaliśmy, a koleś za nami nie wyhamował i wjechał nam w tył, a w efekcie my jeszcze polecieliśmy na to auto przed nami :/ Na szczęście u nas i u faceta przed nami zero śladów i szkód, za to ten co w nas wjechał ma dwie lampy do wymiany.

reklama
ja ostatnio przed pracą pojechałam komuś zderzakiem po tylnych drzwiach, ten ktoś chyba miał to gdzieś bo nawet nie szukał winnego :-)

mona poryczałam się jak dziecko kiedy czytałam wpisy w zaproszeniach, przepiękne aż mi się przypomniały chrzciny mojej kluski.

wczoraj dostałam ostro po zadku w pracy, jak ostatnio wam pisałam że nic nie mam tak teraz przed świętami mam taki kociołek że czasu brak na siku.
zawsze wychodziłam z gabinetu o 19.30 a poprzedniego dnia pobiłam rekord, jak opuszczałam rolety antywłamaniowe to była 20.35.
jutro powtórka maratonu od 11.30 do której nie wiem

matylda ja nie dlugo tez Ci roboty doloze :))) z pracy wyjdziesz chyba o 23 hihi
mi od razu spodobaly sie te zaproszenia jak tylko zobaczylam na allegro od razu zamowilam!wierszyki sa super!

mona z tobą umówię się na którąś sobotę, o ile zdecydujesz sie na upiększenie całego ciała :-)
hehe nie będzie tak źle, dam radę
kocham to co robię
a wczoraj jedna klientka schodziła następna wskakiwała na fotel, w międzyczasie przyszły 3 panie na naświetlania lampą sollux na zatoki i dlatego był taki kociołek :-D

karou, zylcia kiedy znów wpadniecie mi w łapki?

Mona oki to bede czekac na cynk:) a co do spotkania to pewnie juz po nowym roku.zaraz sie zacznie sezon swiateczny i każdy bedzie zaganiany.:/

Hej dziewczyny !! ;-)
Powiedzcie mi co proponujecie wprowadzać w dietę 4-miesięcznej kluski ? :-)
wczoraj dostała na obiadek łyżeczkę papki z marchwi (tylko się boję czy dostatecznie roztarta była-jaka powinna być konsystencja?gotować na samej wodzie?)
i kilka razy dostała deser bobovity marchew z jabłkiem- najwyżej łyżeczkę na dzień...
a może tak jakąś kaszkę? ( jaką? )

Mona, Ewon, ja chetnie do Was dołączę na spotkaniu ale fakt po nowym roku i w cieplejszej temperaturze... właśnie patrzyłam na termometr za oknem.... jest MINUS 15 stopni!!! :szok::wściekła/y:

Hej
butterfly ja nie mam termometru, ale tak przypuszczałam, że będzie dobrze poniżej -10 :/
Ja Szymonowi dietę rozszerzałam pod okiem naszej pani gastrolog. Na początek kazała dawać po troszku np. marchewki. Ogólnie na początek kazała dawać słoiczki jednoskładnikowe i po wprowadzeniu nowego słoiczka trzeba odczekać ok.2-3 dni żeby sprawdzić czy nie ma alergii. Choziaż ja to robiłam tak na wyczucie ;) ale Szymon np. strasznie zareagował na brokuły :/
Co do kaszek nie bardzo pomogę, bo Szymon nie chce żadnej kaszki, w żadnej postaci. Jedynie co lubił i jadł chętnie ro sinlac.

Hej
butterfly ja nie mam termometru, ale tak przypuszczałam, że będzie dobrze poniżej -10 :/
Ja Szymonowi dietę rozszerzałam pod okiem naszej pani gastrolog. Na początek kazała dawać po troszku np. marchewki. Ogólnie na początek kazała dawać słoiczki jednoskładnikowe i po wprowadzeniu nowego słoiczka trzeba odczekać ok.2-3 dni żeby sprawdzić czy nie ma alergii. Choziaż ja to robiłam tak na wyczucie ;) ale Szymon np. strasznie zareagował na brokuły :/
Co do kaszek nie bardzo pomogę, bo Szymon nie chce żadnej kaszki, w żadnej postaci. Jedynie co lubił i jadł chętnie ro sinlac.

Ja mam termometr na kompie i pokazuje mi -13 stopni. Brrr:szok:

reklama
Hej dziewczyny
Mona po pierwsze dużo zdrówka dla maleństwa ,strasznie musiałaś to przeżywać ,choroba dziecka i nasza bezsilność przy tym to masakra ślę Wam duże buziole a po drugie Kochana zaproszenia CUDOWNE nie mogłam od nich wzroku oderwać .
Widze że sezon na stłuczki rozpoczęty ;-) całe szczęście że żadnej nic sie nie stało
a ja dziś rano dostałam sms-a że szkoła Kuby zamknięta bo nas dosłownie zasypało :tak: i znowu sypie
angole w szoku nie umieją jeździć totalny paraliż wszystkiego
a ja w sobotę mam babską imprezkę ostatnią ...w tym roku :-) i to u mnie w domku :blink:
Evon dobrze wiedzieć do kogo w razie potrzeby walić po zaproszonka :tak:

li-42354.png

li-42353.png

Do góry