reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
hejcia:)

czarodziejka mi tylko pomaga theraflu wypróbuj:) a byłysmy w rebedebe :) spokojnie miło,tylko muzyka za bardzo usypiająca,ale tak aby pogadac z kolezankami to fajnie:)

Hej kobitki
a ja mam mały szpital w domku ,Kuba angina a Kacpero jakiś wirus mam nadzieję że to już końcówka bo szału z nimi dostane :no:
didi a Ty zabierasz sama czy wynajmujesz transport ,nie wiem może przegapiłaś moje pytanie wiesz może gdzie jest sklep swiąteczny wyprzedażowy z zabawkami ??
no i nie wiem co miałam jeszcze napisać
a evon super że wyjście się udało
Mona jak nocki ? troche lepiej czy bez zmian

li-42354.png

li-42353.png

Niestety nie mamy busa, wiec musimy komus innemu przekazac paczki. Juz sie w sumie jest zalatwione tylko czekamy na ostatnia chwile, bo nie da rady teraz wszystkiego spakowac. A sklepy z zabawkami? Mysle, ze teraz bedzie troche wyprzedazy. Na pewno w Bootsie, tylko tam trzeba trafic w odppiwiedni dzien ( wtedy mozna kupic za kilka £ naprawde fajne zabawki). Moze w disney-u maja jakies promocje swiateczne.

Ostatnia edycja:
Padam.przez pol snia oceiplalam okna,a zmarzłam przy tym,zaraz musze herbatki sie napisc.julo nie dlugo bedzie w domku to pojdzie po wegiel i napalimy:) wtedy chyba od pieca nie odejde hehe

no własnie mona jak nocki??

kurde 4grudnia mam pojsc do babeczki sprzatac cholerka bede musiala kogos zalesc do opieki bo szwagierka bedzie w szkole a z tesciowa sie nie odzywam od ostatniej sprzedczce:/ a,ze ja uparta jestem o do obrażania sie to :D

W zasadzie wszystko jest popakowane w kartony a z mebli, to tylko lózeczko malej, no i mój bujany fotelik:-)
Ewon no to masz niezaciekawie. Jak moglas sie sprzeciwic tesciowej;-) W kazdym razie zycze jednak pozytywnego zakonczenia.

Ostatnia edycja:
Butterfly88
ja miałam coś podobnego przy starszej córeczce z wózka i wiesz nasz tez ciężko sie prowadził gdy było przodem do kierunku jazdy wiec mysle ze one tak maja juz
i dlatego pozniej jej zakupiłam typowa spacerówkę bo mala chciała patrzec na swiat a nie na nas a nie dalo sie prowadzić go inaczej jak tyłem

evon super ze wyjście sie udało

my dziś zaliczyliśmy mały spacer po 2 tyg w siedzenia jak nie w szpitalu to w domu
mały pospacerował sobie od razu inne dziecko

https://www.babyboom.pl/forum/members/butterfly88-72900.html

reklama
Assiia82 no widzisz takie beznadziejne te wielofunkcyjne wózki...

A synuś czemu w szpitalu byl? Pewnie nie doczytalam bo mialam problem z wchodzeniem na forum przez zepsutego kompa.

Jestes z Polic? Znasz stamtąd Wojtka który ma firmę transportową? Tzn karetki:-)

Do góry