reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

matylda gdzie dokladnie pracujesz na Bukowym?ja tam mieszkalam ponad 15 lat,na rozowej na wprost baru "Pod wierzba"(chyba jest juz zamkniety)! napisz mi na privnamiary i o tych zabiegach,to moze przed swietami sie wybiore zeby sie troszke ogarnac przed chrzcinami:))

reklama
W bloku na Metalowej. Niedaleko- naprzeciw, przystanku autobusowego METALOWA:-) A ty tez w bloku? Mieszkamy 200 m od siebie:-p jak masz profil na naszej-klasie i masz ochote podać to wyslij mi na priv:-) Wogole to naprawde chętnie się z tobą zapoznać, bo nie mam tu za wiele znajomych, a już napewno nie w swoim wieku, tylko wszyscy starsi :-D

mona pracuję na Swojskiej koło poczty i laboratorium analitycznego, w pn i pt od 15 do 20 a w środy od 11 do 20, jak będziesz wybierała się na spacer z Nadusią to zajdźcie, tak na priv opisać wszystkie zabiegi to miałabyś lekturkę na 2 wieczory :-D
na Różowej mojej znajomej córcia chodziła do przedszkola

hej Mamuśki:)
dzis mialam fajny dzionek pierw bylismy u lekarza z maluchami,jst szansa,ze kuba wyrasta z choroby:)
a o 14 spotkałam sie ze szwagierka i poszłysmy sobie do pubu bardzo spokojnego z bardzo usypiajaa muzyka hehe ale bylo bardzo fajnie pogadalysmy wypilysmy po dwa piwka odprowadzilam ja do przystanku i wrocilam do domku przed czasem heeh i ugadałysmy sie ,ze bedziemy dwa razy w miesiacu gdzies wychodzic.ide cos zjesc bo zgłodniałam:D

To super Ewon że tak miło spędzilas dzień:-) oby takich jeszcze wiecej:-)

U mnie też bylo miło;-) kupił mi (tzn. nam :-p) mąż laptopa na nadchodząca naszą rocznicę ślubu... Byliśmy na zakupach na Słonecznym i mała dała nam takie luzy że spała w wózku - spacerówce - 3,5 godziny!! Ale wiecie co... Chyba coś z tym moim wózkiem nie tak :-( straszliwie ciezko się prowadzi jak przestawie małą przodem do jazdy. Musze poczytać w instrukcji czy coś tam się może luzuje... Ale patrząc na tatusia jadąc spacerówką, niunia była bardzo spokojna:-) no po taaakim wyspaniu to wiadomo :-)

Butterfly Twoja malutka już w spacerówce jeździ ?
A ile ma Twoja gondolka, że malutka się nie mieści ?
A Zuzolek ile waży ? Myślałam, ze moja gondola windoo-to najmniejsza na rynku, ale Ingunia o wadze prawie 6 kg i swojej klusowatości nadal się mieści i mam nadzieję, że tak do końca roku pojeździ ;) Nie wyobrażam sobie przerzucenia jej w niedługim czasie do spacerówki ;( -brrrr

Ostatnia edycja:
Butterfly fajnie, że pierwsza wyprawa spacerówka się udała :) No i jaki fajny prezent sobie sprawiliście :) Teraz mam nadzieje będziesz jeszcze częściej do nas zaglądac :D

ewon a w jakim pubie byłyście?

A mnie coś choróbsko łapie, bo boli mnie strasznie głowa, kaszle i ledwo się ruszam. Mam nadzieję, że szybko mi przejdzie. Jeszcze dzisiaj jedziemy na majowe do okulisty z M...

reklama
Zuzia już prawie sama siada :-) plecki sztywne..
no a wózek mamy taki z zabudowaną spacerówką: 4.jpg

gondolka17.jpg to około 80 cm...

a Zuzia ma wymiary półrocznego brzdąca ;-) i waży około 7,5 kg :-p karmiona nadal tylko moim mleczkiem:rofl2: więc w kombinezonie włożoną w gondolkę ledwo się mieści, a w spacerówce ma pozycje półleżącą...

Nervita dawno chyba nie zaglądałaś... ;-) jak tam u Was, jak maluśka? :-)

Czarodziejko weź ruthinoscorbin i wypij herbatki z miodkiem :-)

Do góry