reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Witam mamuski:)))
ja czekam az moja mala glodomorra wstanie i jedziemy pozalatwiac kilka biurowych spraw,zobacze moze juz jest malej pesel przy okazji.

reklama
mona powodzenia w załatwianiu biurowych spraw.
ewon- te spotkania w kanie są za darmo!!! dlatego o nich pisze- jest zawsze miła atmosfera. ja pojawiam się tam regularnie na kiermaszu dizajnu, bo projektuje biżuterię- z resztą mam galerię tu na swoim profilu jakby któaś chciała zerknąć to zapraszam- albo bezpośrednio Picasa Web Albums - Iza.Tobolska

Hej dziewczynki
po pierwsze gratulacje na świeżych MAM i dzieciaczków
dużo zdrówka tym co miały urodzinki i imieninki
ja nie miałam jak za bardzo się odezwać bo mieliśmy maraton chorobowy
najpierw Kuba przyciągnął ze szkoły jakiegoś wirusa za jakiś czas załapał go Kacper i na końcu ja
MASAKRA:wściekła/y::no::wściekła/y:
ale pomalutku wraca wszystko do normy
jeśli chodzi o dowody dla dzieci to są one darmowe i na 5 lat ,a paszport na rok ,dopiero jak dziecko skończy 5 lat można mu wyrobić ten dłuższy .
evon poczekaj jak wrócę to ja też będę z centrum ,a tak a pro po zrobiłaś badania ??
u mnie dzisiaj pogoda że nic tylko się upić :tak::tak::tak:

li-42354.png

li-42353.png

fiuufiu ee to fajnie moze sie tam wybiore z dziecmi.z

monia to wracaj:D to moze sie umowimy na kawke:D anie zrobilam bo nie zmienilam lekarza,a wszystko mi minelo:)
dobra lece film ogladac bede jutro:D

Halloooo :))
a co tu dzis taka cisza? tak zabiegane sa mamuski :))
my dzis chyba caly dzien w domku bo tak wieje ze nie chce mi sie nigdzie ruszac :/

reklama
dzisiaj w UK jest święto ognia będzie się więc wieczorkiem działo :tak::tak:
na pewno po Kuby treningu gdzieś pojedziemy by popatrzeć
oby tylko się nie rozpadało
evon wrócę ,wrócę bo to już postanowione ale za chwile :tak:

Do góry