reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Witam mamuski:)))
ja czekam az moja mala glodomorra wstanie i jedziemy pozalatwiac kilka biurowych spraw,zobacze moze juz jest malej pesel przy okazji.

reklama
mona powodzenia w załatwianiu biurowych spraw.
ewon- te spotkania w kanie są za darmo!!! dlatego o nich pisze- jest zawsze miła atmosfera. ja pojawiam się tam regularnie na kiermaszu dizajnu, bo projektuje biżuterię- z resztą mam galerię tu na swoim profilu jakby któaś chciała zerknąć to zapraszam- albo bezpośrednio Picasa Web Albums - Iza.Tobolska

Hej dziewczynki
po pierwsze gratulacje na świeżych MAM i dzieciaczków
dużo zdrówka tym co miały urodzinki i imieninki
ja nie miałam jak za bardzo się odezwać bo mieliśmy maraton chorobowy
najpierw Kuba przyciągnął ze szkoły jakiegoś wirusa za jakiś czas załapał go Kacper i na końcu ja
MASAKRA:wściekła/y::no::wściekła/y:
ale pomalutku wraca wszystko do normy
jeśli chodzi o dowody dla dzieci to są one darmowe i na 5 lat ,a paszport na rok ,dopiero jak dziecko skończy 5 lat można mu wyrobić ten dłuższy .
evon poczekaj jak wrócę to ja też będę z centrum ,a tak a pro po zrobiłaś badania ??
u mnie dzisiaj pogoda że nic tylko się upić :tak::tak::tak:

li-42354.png

li-42353.png

fiuufiu ee to fajnie moze sie tam wybiore z dziecmi.z

monia to wracaj:D to moze sie umowimy na kawke:D anie zrobilam bo nie zmienilam lekarza,a wszystko mi minelo:)
dobra lece film ogladac bede jutro:D

Halloooo :))
a co tu dzis taka cisza? tak zabiegane sa mamuski :))
my dzis chyba caly dzien w domku bo tak wieje ze nie chce mi sie nigdzie ruszac :/

reklama
dzisiaj w UK jest święto ognia będzie się więc wieczorkiem działo :tak::tak:
na pewno po Kuby treningu gdzieś pojedziemy by popatrzeć
oby tylko się nie rozpadało
evon wrócę ,wrócę bo to już postanowione ale za chwile :tak:

Do góry