reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

A my dopiero wrocilismy od ksiedza,bylismy pogadac co do chrztu...i o dziwo bylam mile zaskoczona,nie robil nam zadnych problemow! Wiec chrzciny mamy zaklepane na 2 dzien swiat:)

reklama
dziewczyny jak to jest w Szczecinie z przedszkolami? Dzieko zapisuje się siedem lat do przodu?Czy obowiązuje rejonizacja i meldunki? Wiecie coś na ten temat?
Zyczę spokojnego weekendu mimo niesprzyjającej pogody

Hej

fiuufiuu nie wiem wiec nie pomogę z przedszkolem bo moja jest ze mną w domu
do przedszkola idzie od września ale ona obowiązkowo do zerówki jako 5 latek wiec wiem ze przyjąć ja muszą

Witam mamuski :)
Czarodziejka dajemy malej tylko jedno imie.
Kurcze taka pogoda ze z domu nie chce sie wychodzic :/ a trzeba do sklepu jechac!
Jutro na moim zadupiu pod kosciolem jest imprezka odpust i dzien Swietego Huberta,bedzie zapiekany dzik w Chlebie ,ognicho :)) i konie od mojego brata ze stadniny :) oby tylko nie padalo!!!!

fiuufiuu niestety nie orientuje się jak to jest z przedszkolami i żłobkami, ale ciągle się słyszy, że miejsc brakuje, więc nie zdziwiłabym się, gdyby trzeba było rezerwować miejsce jeszcze przed zajściem w ciąże ;/

Mona podobno jutro ma być ładnie :) Sama bym się na taka imprezkę wybrała :)

Hej dziewczyny :-) pogoda fatalna z małą na dworze od 3 dni nie byłam dooopska wywietrzyć :p
O Mona chrzciny zaklepane :-) u mnie też ale na 27 listopada - ks proponował święta ale ja nie chce. I tak powstał problem w co małą ubrać :p Poza tym mała chrapie noskiem i małe smarki po wodzie jej wyciągam - mam nadzieję, że minię, ale to było do przewidzenia, bo wszyscy w domu kichają i prychają ;/

reklama
Do góry