fiuufiuu co do przedszkoli to moja natalia chodzi juz drugi rok, zawsze na wiosne ok kwietnia zaczyna sie nabór do przedszkoli, więc chyba wczesniej to nie da rady. u nas na pomorzanach bo tam chodzi zawsze jest jeszcze drugi nabor bo zostaja miejsca, a rejonizacji to raczej nie ma, chyba pierwszenstwo maja dzieci rodziców pracujących, samotnych matek.
Dzis pogoda troche lepsza więc zaraz spadamy do babci no a ja do pracy na popłudnie, nie chce mi sie no ale kredyt za mieszkanie ktos spłacać musi:-):-):-):-)
no ale jeszcze 3 dni i 11 listopada jedziemy do poznania na swieto marcinskich rogali!!! mnim mnia juz sie nie moge doczekać, jadłyście kiedyś taki prawdziwe marcińskie rogale z poznania? są pyszne
Dzis pogoda troche lepsza więc zaraz spadamy do babci no a ja do pracy na popłudnie, nie chce mi sie no ale kredyt za mieszkanie ktos spłacać musi:-):-):-):-)
no ale jeszcze 3 dni i 11 listopada jedziemy do poznania na swieto marcinskich rogali!!! mnim mnia juz sie nie moge doczekać, jadłyście kiedyś taki prawdziwe marcińskie rogale z poznania? są pyszne