nervita współczuje kolek
ja przechodziłam z kuba przeżyłąm 3kolki po 2-3godz. płakał płakał wyginał się a ja nie wiedziałam co robić,byłam na całodobowej przychodni to lekarka-on z głodu płacze i wpychała mu jedzenie ten cały był mokry w mleku bo wypluwał , zamiast go badac to on marzł -bo był golutki a ta sobie wypełniania papierki,to go przykryłam ale i tak zimno było. jak wychodziłam z mama to powiedziałam jej ,ze w zyciu takiego babsztyla nie widziałam(lekarce) . moj brat akurat podjechał po nas jak byłysmy w gabinecie-mówi,ze chciał tam wleciec bo taki płacz był. myslałam ze ta lekarke jebutne tam. i jeszcze mielismy 2 takie kolki. ale pozniej juz był spokoj. ale wtedy sie bałam,21lat miałam i nie weidziałam co robic
( Damian miał tylko 1kolke ale dało sie pzrebolec.
Ale wczoraj sie wku... za przeproszeniem,mielismy pojsc do kina przedwczoraj tesciowa wiedziała,ze chcemy isc ze jej dzieci podrzucimy.ja cały dzien chodziłam podjarana ze wkoncu gdzies bez dzieci wyjdziemy a tu dupa.julo po pracy poszedł do swojej matki aby dogadac sie na godzine wchodzxi a ta mowi,ze własnie wychodzi i nie bedzie pilnowac
moj jak wrócił powiedział,ze poprostu wyszedł nie chciał sie juz z nia kłócic. ale do mnie mówi,a niech babie sie zjebie komp wtedy bedzie prosic o pomoc to wdtedy w dupe niech sie pocałuje. no kurde wiecie co zebysmy jeszcze wyłazili co tydzien a my raz na ruski rok:/ ojej ja to sie mam.mój wczoraj to zawołaj koleżanke w sobote to sobie cos wypijecie-a ja kogo jak wszystkie powyprowadzały sie:/ i zostałam sama
( dwie w ciazy nie pija, trzecia w niemczech , nastepna norwegia,itd..
ale po wszystkich swietych kuzynka prawdopodobnie przyjedzie do mnie z dziecmi i mezem,kurde o czym my bedziemy gadac,jak my sie widzimy na pogrzebach.no ale trzeba wpuscic
DD