reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

magda ja za tobą też będę tęskniła, naprawdę miło było cię poznać na żywo :tak:

asia z tym rodzinnym z tego co wiem to jest tak , że wyrównują od początku umowy o prace no ale wiesz głowy nie dam :-) jako , że mój m pracuje tam o wiele dłużej niż ma Borys to od urodzenia nam mają wyrównać , ale oni się nie śpieszą z rozpatrzeniem w ogóle norwedzy tacy są , że im się nie śpieszy z niczym heh do 18 miesięcy mają na rozpatrzenie także jak się dostanie po pól roku to jest dobrze , my czekamy już dłużej bo raz nasze papiery zaginęły gdzieś :wściekła/y: no ale nic jak to się mówi co ma wisieć nie utonie :-p
a w jakiej miejscowości jest twój m ??

reklama
aniulla moj jest kleven nie wiem czy kojarzysz zaraz koło
HAREID
nasz podobno są już w toku jak to nam urzędniczka powiedziała
no z tym ze oni maja na wszytko czas to tez wiemy hihihi

ta pogoda mnie dobija jeszcze dzieci szczególnie marudne :no::angry::crazy:

hej dziewczyny:)

u mnie jakos leci:)
dzieci rosna i rozrabiaja.
a ja mam prace moj w domu siedzi z dziecmi a ja sprzatam juz u 2 pan w domu:) nawet w dobrej mam sprzatac ale jednak za daleko.

assiia82 mniej więcej kojarzę :-)
u nas wielkie pakowanie , mieszkanko już na nas czeka :-) kurde tyle tych rzeczy , że nie wiem czy się zmieszczę w auto :szok: w czwartek mamy prom wieczorkiem , więc pewnie gdzieś sobota wieczorem będziemy na miejscu :-( przeraża mnie ta odległość tyle godzin z maluchem w podróży , mam nadzieję że damy rade :rofl2:dobrze , że mam po drodze rodzinkę więc u nich się zatrzymamy na jedną nockę :-)
odezwę się jak już się tam zainstaluje ;-) pozdrawiam

Dzięki dziewczyny za odpowiedź dot. pchacza:-)

aniulla szczęśliwej podróży- w końcu rodzinka będzie w komplecie:happy:
ja jak się przeprowadzałam też byłam w szoku ile tego się nazbierało:szok:

Hej dziewczynki kiedys sie z Wami przywitalam ale pozniej nie moglam pisac ale wrocilam :))) Przypomne pare detali hihi mam 28 lat synka Szymonka ma 8 miesiecy mieszkam na gumiencach i bardzo bym chciala ktoras z Was na spacerek wyciagnac ktoras chetna?:) Mam nadzieje ze popisze troszke z Wami bo mam teraz wiecej czasu chociaz Szymek szaleje ostatnio :)

karnitynka ja bym się wybrała na spacer, ale mieszkam w podjuchach;-)
Mój Szymek też szaleje i to bardzoooo. Oczy muszę mieć wkoło głowy, do tego domaga się spacerów (najlepiej 3razy dziennie)- idzie do drzwi, mówi "dada" i mi macha rączką:-)

Witam,
proponuje wam trochę rozrywki w jesienny dzień:)

Zapraszam do miłego spędzenia czasu w niedziele 26 września w Szczecinie w pięknej starej poniemieckiej dzielnicy POGODNO, gdzie odbędzie się II Maraton Fotograficzny Pogodno 2010.

Jest to dobra okazja do wyjścia z domku całą rodzinką!

więcej informacji www.konkursy.szczecin.pl lub na priv:)

Pozdrawiam Aniołekk

reklama
karnitynka ja bym się wybrała na spacer, ale mieszkam w podjuchach;-)
Mój Szymek też szaleje i to bardzoooo. Oczy muszę mieć wkoło głowy, do tego domaga się spacerów (najlepiej 3razy dziennie)- idzie do drzwi, mówi "dada" i mi macha rączką:-)
Oj troche daleko ja nie znam dobrze szczecina bo niedawno sie wprowadzilam ale zapraszam na gumience:)))))))

Do góry