ewonto widoczek z okna :-) czasami mam wrażenie , że jakaś fototapeta na okno jest naklejona hehe
skype podam ci w weekend bo założymy nowego z Tomaszem takiego wspólnego :-)żeby się nie przełączać co chwila
czarodziejka87 nooo szczęśliwa
pogoda jak narazie tu jest zaje... cały czas słonko świeci w krótkich rękawkach chodzimy na spacerki
jak pierwszy raz poszłam do kiosku po kartę startową to strasznie się bałam , ale było ok nawet się dogadałam z babką po angielsku , musiałam wypełnić jeszcze taki druczek bo tu tak jest , że jeśli kupujesz karte to musisz podać swoje dane dopiero oni ją aktywują , no ale udało się pierwsze koty za płoty jak to się mówi , także na luzaku chodzę do sklepu po zakupki
dobrze , że tu wszyscy po angielsku gadają to można się jako tako dogadać :-) okazało się , że z tym angielskim nie najgorzej u mnie , kali jeść kali pić ale wiedza o co mi chodzi
mój dzisiaj miał na popołudnie , wiec z rana zamontował polsat cyfrowy :-) także zaraz zasiadam oglądać polska tv
hehe
a co do Boryska to był baaardzo dzielny całą podróż , mama strasznie jest dumna z niego
ogólnie już się tu chłopak zaklimatyzował , bawi się w swoim pokoiku najczęściej , śpi bardzo ładnie , dziś np . dopiero o 9 rano wstał