reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

ewon mi jak rwała zęba mądrości to nie chciała 2 bo po tym rwaniu można spuchnąć nawet na 2 tygodnie i mowiła ze lepiej nie ryzykowac spuchniecia po obu stronach , ale jeśli tego 2 zęba masz po tej samej stronie co mądrości to może i się zgodzi

reklama
aniulla to sie ciesze,ze dotarliscie bezproblemu:)) pozniej wklej fotke widoku twego:))
no własnie madrosci mam na dole po prawej a ten drugi tez po prawej tylko u góry.zobaczymy w srode jak mi minie do tego czasu @ bo tak to podobno nie można rwac zebów:/ ?
daj znac po zakupach:D a i dawaj mi tego skypa!!!!!

06092010539.jpg
ewonto widoczek z okna :-) czasami mam wrażenie , że jakaś fototapeta na okno jest naklejona hehe
skype podam ci w weekend bo założymy nowego z Tomaszem takiego wspólnego :-)żeby się nie przełączać co chwila
czarodziejka87 nooo szczęśliwa:tak: pogoda jak narazie tu jest zaje... cały czas słonko świeci w krótkich rękawkach chodzimy na spacerki :-D jak pierwszy raz poszłam do kiosku po kartę startową to strasznie się bałam , ale było ok nawet się dogadałam z babką po angielsku , musiałam wypełnić jeszcze taki druczek bo tu tak jest , że jeśli kupujesz karte to musisz podać swoje dane dopiero oni ją aktywują , no ale udało się pierwsze koty za płoty jak to się mówi , także na luzaku chodzę do sklepu po zakupki :D dobrze , że tu wszyscy po angielsku gadają to można się jako tako dogadać :-) okazało się , że z tym angielskim nie najgorzej u mnie , kali jeść kali pić ale wiedza o co mi chodzi :-p
mój dzisiaj miał na popołudnie , wiec z rana zamontował polsat cyfrowy :-) także zaraz zasiadam oglądać polska tv :tak: hehe
a co do Boryska to był baaardzo dzielny całą podróż , mama strasznie jest dumna z niego:tak:ogólnie już się tu chłopak zaklimatyzował , bawi się w swoim pokoiku najczęściej , śpi bardzo ładnie , dziś np . dopiero o 9 rano wstał :happy2:

aniulla sliczny widok ,kurka zazdroszcze ci! to super ,ze Borysek tak sie zaklimatyzował szybko:)

i nie byłam u dentysty ,julek nie zdazył z pracy:( musze jutro pojsc sie zarejestrowac.dzis ide do pracy,boje sie jak dzieciaki wytrzymaja 8godz u babci:/

aniulla nie byłam bo julo sie spóźnił z pracy:( musze pójśc i zarejestrowac sie znowu,albo przyjma mnie odrazu jak powiem ,ze boli. Ja wit podawałam do roku. a mielismy tez przerwe w wakacje bo miał nadmiar. ciemiączko jak sie zrosło to przestalismy podawac chyba jakos tak.a jak mineły zakupy?

ale pogoda do kitu,weekend ładny a dzis leje:( akurat jak musze isc do lekarza z damianem i na kadłubka złozyc wniosek :/ i niby ma padac cały tydzien,oszleje w domu:( musze przeczekac moze troche przestanie padac:/

No i dzieci długo nie były u babci moj je przejał-zwolnił sie o 13 bo sie martwił i dobrze,bo dudus osiusiany chodził:( a u bratowej to sie super bawili,nie chcieli wyjsc od niej,wszczególnosci damian-az sie zdziwiłam:))

ewon zakupki spoko :) zwariowałam jak zobaczyłam jakie ładne oni tu szyja płaszcze przeciwdeszczowe :) i jaka cena hehe :-) chyba ze względu na to , że tu często pada zrobili sobie modne płaszcze i kalosze :tak: dziś właśnie pada i w sobote też padało i patrze a tu na jednej z tych gór za moim oknem powstał sobie taki mały wodospadzik :-D
wczoraj była łądna pogoda i poszliśmy sobie na basen :-) basen oczywiście z widokiem na morze i góry heh ale to już nic nadzwyczjnego tutaj , najbardziej podobało mi się to,że byłam jedną ze szczuplejszych kobiet na basenie :happy: hahahaahaha

reklama
Do góry