reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
czarodziejka moj mial taki PCHACZ CHODZIK nowy FISHER PRICE taniuśko !!! (1201560228) - Aukcje internetowe Allegro
spełniał swoje zadanie a mały do dziś lubi sie nim bawić mimo ze już sam chodzi
i dostal go po swojje kuzynce wiec drugi maluszek uzywal i nic mu sie nie stał[o wyglada jak nowy

aniulla no na pewno czas sie dluzy na czekanie
koleżanka jest w Norwegii od 3 lat i sie zaklimatyzowala szybko właśnie rok temu kupili tam dom urodzila tam drugie dziecko syn starszy zaczął szkole właśnie i nie mysla o powrocie tam duzy socjal daja na dzieci
jedynie jej brakuje tam pewnych produktow nop twarog ciezko dostac ale za to papmersy tanie sa no i duzo przetworow nauczyla sie tam robic bo oni tego nie znaja

czarodziejka mój maluszek ma ten chodzik Fisher Price - Gadający Jeździk - Chodzik N1193 cena 224.00 PLN
do tej pory to jego ulubiona zabawka i raczej jeszcze dluuugo będzie :tak: brum brum jest najważniejsze :-) to dobrze wydana kasa

assiia82
pocieszające jest to co napisałaś :-) kurcze 2 lata i dom kupili a nie to co u nas ... za jedzeniem naszym to na pewno będę tęskniła bo ja kocham pojeść dobrze :zawstydzona/y: ale może chociaż trochę schudnę :-p już tu jak na szpilkach siedzę :-( cieszę się na maxa , że w końcu będziemy razem :-D

aniulla dom maja na kredyt ale powiem ci ze tam duzo im państwo dokłada no my i
wiec wam zle nie będzie tam tylko myśleć o drugim maluszku i zyc spokojnie
a dokładnie gdzie wyjeżdżasz ????
A o rodzinne sie starcie na małego ??? czy będziecie starać

myślimy o drugim dzieciątku ale to za jakiś czas jak się nam poukłada tam wszystko dobrze , mamy mieszkać we Floro ,jutro będę wiedziała dokładnie bo Tomasz idzie oglądać mieszkanie , jak będzie ok to jedziemy tam a jeśli nie to mamy jeszcze jedno na oku ale 25 km od Floro w Eikefjord,więc by musiał do pracy codziennie dojeżdżać, plusem tego mieszkania jest to , że jest większe od tego we Floro no ale zobaczymy jak to będzie :-) o rodzinne złożyliśmy już dawno tylko się strasznie długo czeka na to, ale jak już przyznają to z wyrównaniem od urodzenia dziecka więc nawet fajnie bo większa kaska jednorazowo będzie :-)

hmmm to z tym rodzinnym jak jest bo m pracuje od października na umowie jedni mowa ze od chwili złożenia wniosku wyrównają a inni od chwili gdy zaczął pracować na umowę o prace w Norwegii

no my tez czekamy mam nadzieje ze juz nie dlugo nam wpłynie kasa :-D i jednych znajomych pól roku ( większość) a u drugich rok czekali ale oni jako jedyni tak długo

no jakies 170 km bedziesz od mojego M

Ostatnia edycja:
reklama
aniu będę za tobą mocno tęskniła za twoją przesympatyczna i rozgadaną buzią:-(

dziewczyny od 6 września zaczynam II turę praktyk jeśli macie ochotę na zabieg za góra 70zł to dzwońcie do szkoły i się umawiajcie bo z miejscami już jest krucho, tel to 914613303
nie piszcie mi privów bo ich nie odczytam, mój komp jedzie na trybie awaryjnym :-(

już nie mogę się doczekać praktyk i roku szkolnego ;-)

Do góry