reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
czarodziejka moj mial taki PCHACZ CHODZIK nowy FISHER PRICE taniuśko !!! (1201560228) - Aukcje internetowe Allegro
spełniał swoje zadanie a mały do dziś lubi sie nim bawić mimo ze już sam chodzi
i dostal go po swojje kuzynce wiec drugi maluszek uzywal i nic mu sie nie stał[o wyglada jak nowy

aniulla no na pewno czas sie dluzy na czekanie
koleżanka jest w Norwegii od 3 lat i sie zaklimatyzowala szybko właśnie rok temu kupili tam dom urodzila tam drugie dziecko syn starszy zaczął szkole właśnie i nie mysla o powrocie tam duzy socjal daja na dzieci
jedynie jej brakuje tam pewnych produktow nop twarog ciezko dostac ale za to papmersy tanie sa no i duzo przetworow nauczyla sie tam robic bo oni tego nie znaja

czarodziejka mój maluszek ma ten chodzik Fisher Price - Gadający Jeździk - Chodzik N1193 cena 224.00 PLN
do tej pory to jego ulubiona zabawka i raczej jeszcze dluuugo będzie :tak: brum brum jest najważniejsze :-) to dobrze wydana kasa

assiia82
pocieszające jest to co napisałaś :-) kurcze 2 lata i dom kupili a nie to co u nas ... za jedzeniem naszym to na pewno będę tęskniła bo ja kocham pojeść dobrze :zawstydzona/y: ale może chociaż trochę schudnę :-p już tu jak na szpilkach siedzę :-( cieszę się na maxa , że w końcu będziemy razem :-D

aniulla dom maja na kredyt ale powiem ci ze tam duzo im państwo dokłada no my i
wiec wam zle nie będzie tam tylko myśleć o drugim maluszku i zyc spokojnie
a dokładnie gdzie wyjeżdżasz ????
A o rodzinne sie starcie na małego ??? czy będziecie starać

myślimy o drugim dzieciątku ale to za jakiś czas jak się nam poukłada tam wszystko dobrze , mamy mieszkać we Floro ,jutro będę wiedziała dokładnie bo Tomasz idzie oglądać mieszkanie , jak będzie ok to jedziemy tam a jeśli nie to mamy jeszcze jedno na oku ale 25 km od Floro w Eikefjord,więc by musiał do pracy codziennie dojeżdżać, plusem tego mieszkania jest to , że jest większe od tego we Floro no ale zobaczymy jak to będzie :-) o rodzinne złożyliśmy już dawno tylko się strasznie długo czeka na to, ale jak już przyznają to z wyrównaniem od urodzenia dziecka więc nawet fajnie bo większa kaska jednorazowo będzie :-)

hmmm to z tym rodzinnym jak jest bo m pracuje od października na umowie jedni mowa ze od chwili złożenia wniosku wyrównają a inni od chwili gdy zaczął pracować na umowę o prace w Norwegii

no my tez czekamy mam nadzieje ze juz nie dlugo nam wpłynie kasa :-D i jednych znajomych pól roku ( większość) a u drugich rok czekali ale oni jako jedyni tak długo

no jakies 170 km bedziesz od mojego M

Ostatnia edycja:
reklama
aniu będę za tobą mocno tęskniła za twoją przesympatyczna i rozgadaną buzią:-(

dziewczyny od 6 września zaczynam II turę praktyk jeśli macie ochotę na zabieg za góra 70zł to dzwońcie do szkoły i się umawiajcie bo z miejscami już jest krucho, tel to 914613303
nie piszcie mi privów bo ich nie odczytam, mój komp jedzie na trybie awaryjnym :-(

już nie mogę się doczekać praktyk i roku szkolnego ;-)

Do góry