reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

a wogole dziewczyny mam pytanko:sorry2: jakie lekarstwa takie bez recepty dla maluszka byscie zabraly ze soba na moim miejscu?? do domu zjedziemy na swieta dopiero :baffled: musze miec jakies lekarstwa tam pod reka w razie czego , chociaz Borys raczej nie choruje ale lepiej dmuchac na zimne, do glowy mi przychodzi raptem nurofen i otrivin:rofl2: macie moze jakies pomysly?

Ja bym wzięła jeszcze wapno w syropie i wit C (Juvit) no i może jakiś syrop na kaszel

reklama
Hej:-) nareszcie mamy internet:happy2: już prawie się urządziliśmy- wprawdzie jeszcze mamy sporo rzeczy do kupienia, ale to już w trakcie mieszkania można kupować:-) no i jak będą pieniądze, bo remont pochłonął więcej niż się spodziewaliśmy.
Jak tak patrzymy na te domy po powodzi i dają ludziom po 6 tys. to się zastanawiamy czy to na jedna ścianę starczy...:-(

My również życzymy Hani wszystkiego najlepszego :-)

dla mojej imienniczki - HANULKI - spoznione ale najlepsze zyczonka urodzinowe---- zylcia a robiliście jej testa kim będzie po tym co wybierze?
aniu - czarodziejko - za chwilę bedziesz czuc się jakbyś tam wieki mieszkala;-)--- no i fajnie ze już neta masz--- bez neta jak bez ręki---przynajmniej dla mnie:sorry2:

pozdrawiam

ja już dziś mam radę pedagogiczną:sorry2:

hana31 noo początek roku szkolnego zbliża się wielkimi krokami , ale tylko 10 miesięcy iii wakacje :) znów będą wakacje :) na pewno mam racje wakacje będą znów :) heheheh ale ja dziś rozśpiewana :-D
mam nadzieję , że uda mi się szybko zaklimatyzować już nawet zaczęłam się norweskiego uczyć troszkę , heh i muszę przyznać , że jest deńko śmieszny ale chyba nie za trudny , okaże się w praniu :tak:

u mnie wyjazd się przedłuża ale w przyszłym tygodniu jadę już na bank , normalnie chyba zwariuje, te czekanie mnie dobija , tak więc żeby zabić czas jadę dziś na słoneczne do bobolandu po jakąś czapkę dla Boryska bo już chłodnawo a my bez czapki , może też jakąś kurteczkę cieplejszą się uda kupić, no w każdym razie jedziemy pobuszować po sklepach :tak:
pozdrowionka

zylcia widziałam, że chcesz kupić pchacz dla Hani. Ja też się rozglądam za jakimś, ale nie mogę się na żaden zdecydować. Jak kupisz to daj znać jaki wybrałaś i czy Hani się podoba.

reklama
Do góry