reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

mama_ola Leoś jest przesłodki
hana31 no raczej na stale , moj piekny pracuje tam 3 lata i teraz zaproponowali mu lepsze warunki i pomoc w sprowadzeniu rodziny wiec nie mamy co sie zastanawiac , u nas nie ma dla niego pracy niestety :( a i tam mlody bedzie mial lepszy start w zycie , takze jak narazie jestem dobrej mysli :)
matylda111 bardzo chetnie bym jeszcze raz sie tak zrelaksowala (masaz twarzy byl rewelacyjny) ale juz niestety mnie nie bedzie :( choc nic straconego jak juz bedziesz miala swoj salon kosmetyczny to bede wpadala na zabiegi :)

reklama
witam

dawno nie pisałam u was jakoś brak czasu
u nas pare nowości synek chodzi sam od miesiąca dość późno ale najważniejsze ze ruszy

aniulla
troszke ci zazdroszczę ze wyjedziesz do swojego męża u nas raczej się nie zapowiada byśmy szybko byli razem a juz naprawdę mam dosc tych ciągłych wyjazdów

mama ola synuś sliczny

assiia82 bardzo dobrze cie rozumie , bo ja juz kota dostawalam ciagle sama i sama , ostatnio to chyba nawet depresji dostalam ale jakos przeszlo na cale szczescie i teraz juz tylko czekam na ten wyjazd :sorry:, jeszcze musze zakupy zrobic i w przyszlym tygodniu chyba ruszam , czekamy tylko na wlascicieli tego mieszkania co bedziemy wynajmowac az wroca z wakacji , dluzy mi sie czas teraz strasznie , zawsze tak mam jak na cos czekam :baffled:
pogoda dzis przygnebiajaca :-( Borysek na domiar zlego dostal wysypke jakas na jajkach :wściekła/y:myslalam , ze to odparzenie ale od tygodnia juz to ma , smaruje caly czas sudocremem ale nie schodzi , kolezanka mi poradzila zebym tormentiolem posmarowala , wiec kupie dzis i na noc posmaruje , a jak nie zejdzie to jutro do lekarza z nim smigam:crazy:

Witajcie:))

matylda brawo dla Małgosi:))

aniulla to wpadnij wczesniej do mnie!!!!!!!! wez spróbuj "alantan plus" dobry jest na rozne odparzenia i wysypki(tez nie raz stosuje dla Kuby).

mama ola
maluszek śliczny:)))

ja tez dawno nie pisałam bo moj okupuje kompa. a mi daje tylko szybko sprawdzic i juz steka:( eh te chłopy bez nich zle i z nimi tez żle hehehe
ja z chęcią mojego gdzies wysłałabym:D

ewon dzieki za rade :) dopiero dzis zauwazylam , ze pisalas zaraz skocze do apteki bo po tamtym mu nie przeszlo a nawet jakby gorzej jest :( ale i tak i tak na jutro jestem zarejestrowana do lekarza , raczej przed to mi sie nie uda do ciebie wpasc bo na 8.30 mam :) hehe ale po lekarzu moge cie odwiedzic :)

Hej:-) Ja od soboty tylko sprzątam i sprzątam i końca nie widać:baffled: ale dzisiaj i jutro M ma wolne to może troszkę pomoże i ogarniemy już mieszkanko do końca.
Dzisiaj zamówiliśmy już kablówkę i internet to może w przyszłym tygodniu nam założą;-)

Leoś jest śliczniutki, ale co się dziwić- uroda po mamusi :-)

Cześć dziewczyny
Dzisiaj Hania kończy roczek! Wszyscy się z tego powodu cieszymy - że udało się w drowiu i spokoju przetrwać ten pierwszy rok:) Buziaki

zylcia dla Hani sto lat:))))

aniulla
pisz na tel chyba masz moj numer:D pisz jak bedziesz miala czas i wpadaj do mnie:D a w niedziele co robisz? to jak cos to ja moge wpasc bo jutro ma byc ładna pogoda to julka gdzies wyciagne:D

reklama
czarodziejka87 kablówka i internet to podstawa :-D ja ze soba zabieram polsat cyfrowy bo bym w tej norwegii chyba bez tv zwariowala

zylcia588 wszystkiego najlepszego dla Hanusi :tak:

ewon
w niedziele jeszcze nie wiem co bede robila , jakby co jestesmy w kontakcie :-)

a wogole dziewczyny mam pytanko:sorry2: jakie lekarstwa takie bez recepty dla maluszka byscie zabraly ze soba na moim miejscu?? do domu zjedziemy na swieta dopiero :baffled: musze miec jakies lekarstwa tam pod reka w razie czego , chociaz Borys raczej nie choruje ale lepiej dmuchac na zimne, do glowy mi przychodzi raptem nurofen i otrivin:rofl2: macie moze jakies pomysly?

Do góry