reklama
Melduję, ze jesteśmy cali i zdrowi, tylko czasu nam brak...
Wczoraj mieliśmy pierwsze szczepienie i mały pół dnia miał nastrój do płaczu (przeraźliwego krzyku właściwie), więc skończyło się na kołysaniu i tuleniu przez kilka godzin...
A Leoś waży 5640 . Tyle samo co 3-mies. dziewczynka, która się szczepiła po nas. Moje mleko chyba jakieś sterydy zawiera
Teść zabrał mi Leosia na spacer i tak mi dziwnie! Pierwszy raz jestem sama w domu bez mojego skarba! I troszkę się o niego boję. Nigdy nikt oprócz mnie i męża się nim sam nie zajmował... I ciągle mam wrażenie, ze słyszę kwilenie małego gdzieś w domu... Eh, takie schizy młodej mamy
Wczoraj mieliśmy pierwsze szczepienie i mały pół dnia miał nastrój do płaczu (przeraźliwego krzyku właściwie), więc skończyło się na kołysaniu i tuleniu przez kilka godzin...
A Leoś waży 5640 . Tyle samo co 3-mies. dziewczynka, która się szczepiła po nas. Moje mleko chyba jakieś sterydy zawiera
Teść zabrał mi Leosia na spacer i tak mi dziwnie! Pierwszy raz jestem sama w domu bez mojego skarba! I troszkę się o niego boję. Nigdy nikt oprócz mnie i męża się nim sam nie zajmował... I ciągle mam wrażenie, ze słyszę kwilenie małego gdzieś w domu... Eh, takie schizy młodej mamy
czesc
ola --- rzeczywiście leo super wazy--- mojej siorki bru (3m-ce) waży 5500g---mowilam jej ze troszke malutko---ciesz się ze ma Ci kto zabrc mallego i korzystaj z tego
czarodziejka- gratuluję kluczykow do wlasnego m
pozdrawiam
może tutaj cos znajdziesz : https://www.babyboom.pl/forum/szczecin-f213/pediatra-z-polecenia-15847/Cześć, mogłybyście polecić jakiegoś dobrego pediatrę w Szczecinie, w ramach NFZ?
ola --- rzeczywiście leo super wazy--- mojej siorki bru (3m-ce) waży 5500g---mowilam jej ze troszke malutko---ciesz się ze ma Ci kto zabrc mallego i korzystaj z tego
czarodziejka- gratuluję kluczykow do wlasnego m
pozdrawiam
czarodziejka87
Fanka BB :)
Witam:-) zbliżamy się pomału do końca remontu- zostanie nam jeszcze parę drobnostek do zrobienia, ale to już zrobimy po przeprowadzce :-) Ale strasznie męczący ten remont i przeprowadzka... wyjeżdżamy rano, wracamy późno wieczorem. Ale za to jutro przywiozą nam pralkę i lodówkę- normalnie cieszę się jak małe dziecko
Ola mój Szymek też zawsze w przychodni był największy i najcięższy:-) dzieci w jego wieku wyglądały przy nim jak noworodki :-) Pewnie Leoś też będzie Ci szybko z ciuszków wyrastał
Ola mój Szymek też zawsze w przychodni był największy i najcięższy:-) dzieci w jego wieku wyglądały przy nim jak noworodki :-) Pewnie Leoś też będzie Ci szybko z ciuszków wyrastał
aniulla26
mamuśka
cześć dziewczyny :-) sorki za dłuższą nieobecność ale z czasem u mnie krucho było ostatnio , Borys coraz starszy i coraz więcej mojej uwagi potrzebuje , jak tylko widzi , że siedzę przy kompie to natychmiast mi na plecy wskakuje i mama mama woła nawet z moim pięknym nie mam za bardzo jak przez skype pogadać
czarodziejka87 gratuluje własnego mieszkanka :-) my też będziemy się przeprowadzali na dniach ale troszkę dalej bo do Norwegii aż się boję , ale co zrobić najważniejsze żeby rodzina była w komplecie mam nadzieję , że uda mi się tam zaklimatyzować
dużo zdrówka dla Was i Waszych Dzieciątek :-)
pozdrowionka
czarodziejka87 gratuluje własnego mieszkanka :-) my też będziemy się przeprowadzali na dniach ale troszkę dalej bo do Norwegii aż się boję , ale co zrobić najważniejsze żeby rodzina była w komplecie mam nadzieję , że uda mi się tam zaklimatyzować
dużo zdrówka dla Was i Waszych Dzieciątek :-)
pozdrowionka
czarodziejka87
Fanka BB :)
aniulla ja się martwię,że będzie mi ciężko się zaklimatyzować na nowym osiedlu, a co dopiero w innym kraju. Ale tak jak piszesz- ważne,że będziecie razem
My dzisiaj chcemy już się na dobre przeprowadzić i mam nadzieję, że się uda mimo przeszkód pogodowych
Niestety jak się przeprowadzimy to przez jakiś czas będę bez neta, ale odezwę się jak tylko będę mogła
My dzisiaj chcemy już się na dobre przeprowadzić i mam nadzieję, że się uda mimo przeszkód pogodowych
Niestety jak się przeprowadzimy to przez jakiś czas będę bez neta, ale odezwę się jak tylko będę mogła
Hej,
czarodziejka, aniula - powodzenia w przeprowadzkach, tych bliskich i dalekich
czarodziejka - no właśnie dziś byłam w hurtowni bo mały przestał się mieścić w rozmiar 62 :-)
A oto mój pulpecik:
Zobacz załącznik 274150Zobacz załącznik 274151Zobacz załącznik 274152Zobacz załącznik 274153
czarodziejka, aniula - powodzenia w przeprowadzkach, tych bliskich i dalekich
czarodziejka - no właśnie dziś byłam w hurtowni bo mały przestał się mieścić w rozmiar 62 :-)
A oto mój pulpecik:
Zobacz załącznik 274150Zobacz załącznik 274151Zobacz załącznik 274152Zobacz załącznik 274153
:-)
ola- śliczny leo --- i chyba do Ciebie podobny!
aniulla---lo matko do norwegii--- i na dlugo?
czarodziejko-- już na nowym--- i jak się mieszka?
my wczoraj byliśmy w zoo w berlinie--- maly się wyganial---- chyba odpowiednie miejsce dla niego
pozdrawiam
ola- śliczny leo --- i chyba do Ciebie podobny!
aniulla---lo matko do norwegii--- i na dlugo?
czarodziejko-- już na nowym--- i jak się mieszka?
my wczoraj byliśmy w zoo w berlinie--- maly się wyganial---- chyba odpowiednie miejsce dla niego
pozdrawiam
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
aniulla a ja cię już miałam pisać na wrzesień na powtórkę sonoforezy i peelingu kawitacyjnego.....
ola Leoś rośnie jak na drożdżach
a u mnie po staremu
dziś kupiłam książki młodemu do szkoły, nie cudowałam z nowym kompletem i kupiłam połowę używanych bo i tak podręczników nie szanuje. oczywiście była awantura w księgarni ale nie uległam :-)
potem zaszłam do lumpka i obkupiłam małą na jesień, brakuje nam już tylko koszulek z długim rękawem, rajstopek, jesiennej czapki i ewentualnie bezrękawnika :-)
aaa zapomniałam Małgosia zostawiła pieluchy w dzień i pięknie korzysta z nocniczka
ola Leoś rośnie jak na drożdżach
a u mnie po staremu
dziś kupiłam książki młodemu do szkoły, nie cudowałam z nowym kompletem i kupiłam połowę używanych bo i tak podręczników nie szanuje. oczywiście była awantura w księgarni ale nie uległam :-)
potem zaszłam do lumpka i obkupiłam małą na jesień, brakuje nam już tylko koszulek z długim rękawem, rajstopek, jesiennej czapki i ewentualnie bezrękawnika :-)
aaa zapomniałam Małgosia zostawiła pieluchy w dzień i pięknie korzysta z nocniczka
reklama