reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
Melduję, ze jesteśmy cali i zdrowi, tylko czasu nam brak...

Wczoraj mieliśmy pierwsze szczepienie i mały pół dnia miał nastrój do płaczu (przeraźliwego krzyku właściwie), więc skończyło się na kołysaniu i tuleniu przez kilka godzin...
A Leoś waży 5640 :szok:. Tyle samo co 3-mies. dziewczynka, która się szczepiła po nas. Moje mleko chyba jakieś sterydy zawiera :rofl2:

Teść zabrał mi Leosia na spacer i tak mi dziwnie! Pierwszy raz jestem sama w domu bez mojego skarba! I troszkę się o niego boję. Nigdy nikt oprócz mnie i męża się nim sam nie zajmował... I ciągle mam wrażenie, ze słyszę kwilenie małego gdzieś w domu... Eh, takie schizy młodej mamy :-p

Witam:-) zbliżamy się pomału do końca remontu- zostanie nam jeszcze parę drobnostek do zrobienia, ale to już zrobimy po przeprowadzce :-) Ale strasznie męczący ten remont i przeprowadzka... wyjeżdżamy rano, wracamy późno wieczorem. Ale za to jutro przywiozą nam pralkę i lodówkę- normalnie cieszę się jak małe dziecko :-D

Ola mój Szymek też zawsze w przychodni był największy i najcięższy:-) dzieci w jego wieku wyglądały przy nim jak noworodki :-) Pewnie Leoś też będzie Ci szybko z ciuszków wyrastał

cześć dziewczyny :-) sorki za dłuższą nieobecność ale z czasem u mnie krucho było ostatnio , Borys coraz starszy i coraz więcej mojej uwagi potrzebuje , jak tylko widzi , że siedzę przy kompie to natychmiast mi na plecy wskakuje i mama mama woła :szok: nawet z moim pięknym nie mam za bardzo jak przez skype pogadać :baffled:
czarodziejka87 gratuluje własnego mieszkanka :-) my też będziemy się przeprowadzali na dniach ale troszkę dalej bo do Norwegii :crazy: aż się boję , ale co zrobić najważniejsze żeby rodzina była w komplecie:tak: mam nadzieję , że uda mi się tam zaklimatyzować :eek:
dużo zdrówka dla Was i Waszych Dzieciątek :-)
pozdrowionka

aniulla ja się martwię,że będzie mi ciężko się zaklimatyzować na nowym osiedlu, a co dopiero w innym kraju. Ale tak jak piszesz- ważne,że będziecie razem :)

My dzisiaj chcemy już się na dobre przeprowadzić i mam nadzieję, że się uda mimo przeszkód pogodowych ;)
Niestety jak się przeprowadzimy to przez jakiś czas będę bez neta, ale odezwę się jak tylko będę mogła :)

:-)
ola- śliczny leo --- i chyba do Ciebie podobny!:tak:
aniulla---lo matko do norwegii--- i na dlugo?
czarodziejko-- już na nowym--- i jak się mieszka?

my wczoraj byliśmy w zoo w berlinie--- maly się wyganial---- chyba odpowiednie miejsce dla niego:laugh2:
pozdrawiam

aniulla a ja cię już miałam pisać na wrzesień na powtórkę sonoforezy i peelingu kawitacyjnego.....
ola Leoś rośnie jak na drożdżach :tak:

a u mnie po staremu
dziś kupiłam książki młodemu do szkoły, nie cudowałam z nowym kompletem i kupiłam połowę używanych bo i tak podręczników nie szanuje. oczywiście była awantura w księgarni ale nie uległam :-)
potem zaszłam do lumpka i obkupiłam małą na jesień, brakuje nam już tylko koszulek z długim rękawem, rajstopek, jesiennej czapki i ewentualnie bezrękawnika :-)

aaa zapomniałam :-D Małgosia zostawiła pieluchy w dzień i pięknie korzysta z nocniczka :-D

reklama
Do góry