reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

A może akurat pogoda wam dopisze ;) tylko że tam od 2 tygodni jest zakaz kąpieli bo są bakterie Coli! i całkowity zakaz kąpieli ;/
Ja już sie doczekać nie mogę bo 15 z samego rana wyjezdzam na tydzień nad Hel ;) ponoć jest tam ładnie-zobaczymy;)

reklama
ee to odpada,bo my dudusia nie utrzymamy na kocu:/

własnie dzwoonił julo ,ze dluzej bedzie miał prace:D hurrra ,nigdzie nie pojedziemy bo robi cały weekend:/ troche sie zanudze.

Ostatnia edycja:
hej
co sie nie odzywacie? gdzie pouciekałyście??
pochwale sie,ze moj Damianek jak wstanie wczesniej ode mnie to nie skacze po mnie aby mnie obudzic,tylko teraz buziaki mi daje:D

Witam ;)
Ja od rana w rozjazdach jezdziłam po sklepach kupiłam w końcu 2 koszule do szpitala(taniutkie po 15 zł) szkoda mi na lepsze bo to tylko na kilka dni(nie lubie spać w koszulach) a pozniej będą leżały w szafie i czekały na następne dzieciątko;) i jeszcze kilka przydatnych rzeczy do szpitala.Jest tych wydatków od groma...a ile jeszcze przede mną ;/ dziś dzionek fajny bo nie upalny ;) można żyć.

Hej :) Ja teraz kursuję między niebuszewem,a podjuchami. Jak dobrze pójdzie to za tydzień już tam zamieszkamy :) wszystko zależy ile trzeba będzie czekać na wypoczynek.

Mona teraz to już tylko wydatki i wydatki ;)

Czarodziejka to teraz będziesz mieszkała w Podjuchach tak?
No wiem że teraz wydatki będą już cały czas ;/ dziecko to skarbonka bez dna ;P

Czarodziejka to teraz będziesz mieszkała w Podjuchach tak?
No wiem że teraz wydatki będą już cały czas ;/ dziecko to skarbonka bez dna ;P

Tak, przeprowadzany się do Podjuch- mam nadzieję, że się przyzwyczaję jakoś do nowego miejsca.

Dziecko to wielkaaa skarbonka, ale jaka kochana ;)
Ostatnio policzyłam, że miesięcznie na jedzenie i pampersy idzie nam min. 1000zł. Mogłoby być mniej, ale robie Szymkowi mleko na wodzie Mama i ja i używam pampków Pampersa.
Do tego buteleczki, kubeczki, łyżeczki... no i to co młody sobie sam wybiera w sklepie :)

No w podjuchach jestem prawie codziennie przejazdem ;) nie jest zle przyzwyczaisz się;)
Ja pierdziu 1000zł?? ;/ masakra nie strasz mnie kobietko ;) oj będzie ciężko,chyba szybko będe chciała wracać z powrotem do Fr...

Mona nie jest tak źle :) Ja jestem rozrzutna jeśli chodzi o młodego. Tak jak pisałam można kupować tańsze pampki, kosmetyki... poza tym u nas idzie dużo słoiczków, bo nie wykorzystuję tych już raz otwartych.
I odkąd zostałam mamą nie rozumiem jak ktoś mówi, że czeka z dzieckiem aż się dorobi- u nas pracuje tylko mój M i wcale nie zarabia wielkiej kasy, ale dajemy radę. Wiadomo raz jest lepiej, raz gorzej ale jesteśmy szczęśliwi :)

reklama
No dokładnie,raz lepiej raz gorzej-jak to w życiu ;) ważne aby chcieć;) u mnie teraz od stycznia też tylko narzeczony pracuje...za tydzień wraca do pl na stałe i tu będzie szukał pracy.Wiadomo że też tu kokosów nie będzie,ale damy jakoś radę.Najważniejsze że mamy dach nad głową i co jeść...a reszta jakoś się ułoży.I tak jak napisałaś oby być szczęśliwym! ;)

Do góry