reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
Czarodziejka wiem,wiem domyślam się co mnie czeka ;))
Mam 2 braci jeden ma 3 córki a drugi 3 synów i widziałam nie raz co się u nich działo;) ale to uroki maleństw.
Ja się czuję bardzo dobrze(odpukać) oby tak do końca...

matylda dziekuje:)

mona u mnie to po godzinie bajzel jest:( damian chodzi i tylko mi wysypuje zabawki:/ a jak posprzatam to specjalnie cos nakruszy rozdepcze heehe ach te dzieci. ale jak widze jakies malenstwa to znowu mi sie chce:D oby moi chłopacy pozniej obsadzili mnie wnukami :D ale córcia mi sie marzy:D

Witam:-)

Ewon kiedy te urodzinki,wczoraj ,dzisiaj?? Jak spóznione to trudno Ale wszystkiego najlepszego ode mnie i maleństwa buziaczki:-D

No dokładnie ech te chłopy ;-)
No mój jak na razie pamięta ale to chyba tylko dla tego że jeszcze krótko ze sobą jesteśmy haha po kilkunastu latach zobaczę jak będzie z jego pamięcią:-D

Mona my jestesmy 4 hehe ,ale wybaczam mu bo za duzo ma na głowie (problemy z praca i ogolne) .a teraz od tyg ma prace(tylko do soboty:/ ) od rana do 17 wraca padniety,wiec nie moge byc zła:)

Ja dopiero wróciłam ze Świnoujścia,pogoda super-cieplej niż u nas(prawie zero wiaterku)uwielbiam jezdzić nad morze;)
Ewon-masz rację pewnie przechodzi teraz trudne chwile i ma sporo na głowie-więc wybaczyć mężusiowi trzeba!

reklama
Monia zazdroszcze,tez chciałabym gdzies pojechac-moze jak moj skonczy robote to na jeden dzien pojedziemy gdzies tylko kurka w weekend ma padac cały czas:(( a ja wczoraj umierałam tak mnie głowa bolała i draznily zeby ,ze szok. dzis znowu nie wyspana jestm choc spałam dluzej niz zazwyczaj.
dzieci juz zdazyly sie pokłócić Damian taki piszczy ,ze dzis chyba tez sie nie obejdzie bez tabletek:(

Do góry